Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 02:35:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sekte  (Pročitano 246531 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Sony xperia
Na to sam i mislio.
Ne samo sekte, vec bilo sta danas, ako dobro izreklamiras, i promenis u ljudima svest o nekoj stvari, na putu uspeha si. Npr, pre neku godinu, sam citao nesto o novim trendovima biznisa u Americi. Nije samo stvar privuci kupca ili potrosaca, za neki proizvod. Vec ako imas nesto novo, stvoriti u ljudima potrebu za tim. Jos ako uposlis psihologe, odredis ciljnu grupu, .... mozes zaobici pobunu ega, suprostavljanje ega necemu. Na pravi nacin predstavljeno, podilazenjem ego-u, moze se svasta uciniti. A to neke od sekti koriste, kao najdrasticniji metod, direktan uticaj na podsvest.

ciljna grupa sekti : ljudi nezadovoljni svojim zivotom ,bez reshenja kako da ga poprave.

proizvod koji se prodaje: "duhovni" put koji sa malo napora dovodi do srece i uspeha.

nachin reklamiranja : prikazivanje raznih "uspeshnih" ljudi (pre svega bogatih  Smile ) koji su tom metodom doshli do uspeha .

Potpuno tacno. Nazalost samo je to delic mogucih uticaja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia C3
"Lovci na ljudske duse". Za Jehoviste znam da su obigravali po Zemunu uzduz i popreko.
Sladunjava prica o boljem sutra, o blagostanju koje ceka one koji promene veru.
Prodane duse...a da pri tom za one koji udju u sektu to bolje sutra nikada nece doci.
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
"Lovci na ljudske duse". Za Jehoviste znam da su obigravali po Zemunu uzduz i popreko.
Sladunjava prica o boljem sutra, o blagostanju koje ceka one koji promene veru.
Prodane duse...a da pri tom za one koji udju u sektu to bolje sutra nikada nece doci.

Jedva sam cekao neko nesto da kaze.
Prodane duse? Po cemu su prodane? Vecina ovog celog foruma zna o Jehovinim Svedocima samo ono sto je cula. Ja znam najbolje od svih vezano za njih, isto ko sto brat Silvanus zna o Pravoslavnoj Crkvi.
I koji ti problem imas sa njima?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.26
 nisu prodane , nego zablesavljene  Smile . jehovini svedoci su klasichan primer sekte (shkolski  Smile ) , na njima se lako mogu uochiti sve osnovne karakteristike sektashkog ponashanja .zato vecina ljudi kad chuje sekta - pomisli na njih  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Da da dobro ti je to BF. Zablesavljene verom mozda a ne novcem kao neke druge crkve koje ja poznajem. Cim cujem rec kurva, pomislim na Crkve  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia C3
Jedva sam cekao neko nesto da kaze.
Prodane duse? Po cemu su prodane? Vecina ovog celog foruma zna o Jehovinim Svedocima samo ono sto je cula. Ja znam najbolje od svih vezano za njih, isto ko sto brat Silvanus zna o Pravoslavnoj Crkvi.
I koji ti problem imas sa njima?

Pa si nasao mene da citiras. Smile Smile
Ajmo ovako. Nemam nista protiv bilo koje vere, niti cu ikad imati. Sekta je po meni kao jato ptica koje je izgubilo predvodnika. Sarena laza za one koji nemaju nadu.
Ja ljude koji ulaze i prilaze sektama gledam kao duhovne samoubice...kukavice koje nemaju snage da se uhvate u kostac sa nekim stvarima pa beze tamo gde ce ih neko uljuljkati i reci ono sto zele da cuju.
Jehovini svedoci su ruzina vodica kakvih sekti ima.  Smile
Ne moj mi reci da u sekti ima nesto dobro. Sta ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Neke Sekte da, mada ima po koja da radi dobre stvari.
Moras praviti razliku izmedju sekti kojima je cilj da isperu mozak i one koje cisto tumace Bibliju drugacije.
Evo o Jehovinim znam najbolje tako da cu njih da analiziram.
Nema ispiranja mozga, ne zahtevaju pare (otvoreno je da prilozis ako zelis ista, niko nece da te gura da das pare ako nemas, neces...) ne idu u rat, ne piju (nisu pijanice, mada vecina ne okusa alkohol), ne puse, ne drogiraju se, ne ubijaju (tokom drugog svetskog su svi bili pacifisti, i bili su u zatvoru i logorima) propovedaju bez novcanih naknada (za dzabe kao sto je isus to radio) pomazu jedni drugima kad god nesto zatreba, skromni su, ne moras nista da kupis, dobijas besplatne biblije i literature, proucavas bibliju, ne molis se svecima, ne slavis slave, imaju samo jedan pomen koji se zove memorijal (poslednja vecera, u kome svi prosledjujemo casu vina i beskvasni hlep kao znak simbolike, ne psuju, ne mesaju se u politiku...
E sad ima pojedinih stvari za koje ni je ne mogu da se slozim, ali oni su mi pravi primer hriscanstva jer rade gotovo doslovce sve sto biblija kaze.
Vecina zena mozda ne bi bila u toj veri jer je Patrijarhalno postavljena ali sad takva je i Crkva.
Zadovoljna? Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia C3
Ne.  Smile Smile
Raven...znas za onu pricu...

Majka, Jehovin svedok, umrla posto  je rodila blizance, jer je odbila da primi krv.
Njen muz, isto Jehovin svedok, nije hteo da ubedi svoju zenu da primi krv.

To nije pomalo... Smiley 1 ?  Ne volim sekte,sektasenje i masovno pokrstavanje...i to ti je to i  .

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Jebi ga sta da ti kazem.
Krv je sveta tako da zato ne rade transfuzije. Iskreno ja ne bih hteo neciju krv u sebi.
Znam da je pomalo  Smiley 1 ali kao sto rekoh ne slazem se sa svim.
Mada imaju dosta dobrih kvaliteta  Smile

Ni ja ne volim sve sekte ali kad regularna Crkva ne propoveda ko ce ako ne sekte?  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
 jehovini svedoci bash rade klasichni primer indokrinacije svojim "materijalom" (kula strazara i sl ...  Smile ) . tu je "objashnjeno" kako svedok treba da se ponasha u susretu sa ne-svedocima , s kim da se druzi , shta da chita a shta ne ... i.t.d. ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 02:35:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.