Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:19:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sekta "Crna Ruža"  (Pročitano 57637 puta)
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E72
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
bilo je ranije diskusija o tome na netu, zasto ustvari pustanje muzike unazad ne bi trebalo da ima snazan uticaj na podsvest, tj. da nasa podsvest ne prevodi sve unatraske.
Ma, ima ona kletva, da Bog deca prohodala unazad, rikverc
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
U Srbiji je do 2000. glavna za ovu sektu bila Mirjana Markovic a odana ovom kultu je bila i supruga Roberta Kenedija, Zaklina Onazis. Prepoznatljive su po belom cvetu  ruze u crnoj kosi.
Znaci, to je znacilo ono: Crvena Vestica? Moguce, nesto je bila preemancipirana. Inace, o toj crnoj ruzi je bilo govora i u `80 godinama. Nesto oko Zagreba. Kruze neke price i o Zeljku Malnaru i nekoj klinki koja se ubila. Pavao Pavlicic je isto napisao jednu knjigu o tome, citao sam kad sam bio klinac.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
SonyEricsson w700
bilo je ranije diskusija o tome na netu, zasto ustvari pustanje muzike unazad ne bi trebalo da ima snazan uticaj na podsvest, tj. da nasa podsvest ne prevodi sve unatraske.
Ma, ima ona kletva, da Bog deca prohodala unazad, rikverc

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Per Aspera ad Astra

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Pazite ovako, pre 5-6 godina se zaista dvoje klinaca ubilo, clanova crne ruze. Bili su to djaci neke srednje skole u BG-u. Jedan decak i jedna devojka, koja je,  ispostavilo se rodjaka nekih mojih rodjaka. Skocila kroz prozor neke visespratnice.
A sto se tice rituala, oni se izvode na groblju nocu, poglavar, jeli, nove kandidate inicira time sto tetovira minijaturnu crnu ruzu negde na telu i daje im datum do sest meseci daleko od noci inicijacije kada bi oni trebalo biti " spojeni sa Satanom"-tada se moraju ubiti. Imperativ. Neko vreme pre poslednjeg gonga oni vas opomenu , pismeno ili usmeno i vrsi se velik pritisak sve dok zrtve ne pokleknu. Opasna je jedino zbog tolikog broja samoubistava, inace ono sa drogom, alkoholom i crnim svecama su kojestarije.Toliko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
a kako se onda dogura do visheg nivoa u sekti ako se svi ubijaju posle 6 meseci Smile Smile ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Samoubistvo je greh i satanistickim sektama inache. A ta famozna crna ruza, mislim da je davno ugasena i da su sve to puste price za plasenje naroda. Lichno znam pojedine sataniste i sumnjam da bi se oni ikad ubili.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
a kako se onda dogura do visheg nivoa u sekti ako se svi ubijaju posle 6 meseci Smile Smile ?
Ko zna, mozda racunaju na reinkarnaciju  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Per Aspera ad Astra

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
Pa sektashi su potroshna roba,znate.novi sami pristizhu, a cika poglavar se ne ubija,zhena mu naredila sa se vrati do 4 kuci ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1862
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
Mene je taj Zeljko Malnar ili molnar silno zabavljao sa svojim pustolovinama tipa : fenomenalno sam se proveo na Amazonu ziveo sam medju urodjenicima sjajno su me prihvatili.Nazalost nisam zabelezio svoje najvece pustolovine "pokvasila mi se kamera " ali sledeci put cu sigurno sve snimiti.... Smile shta li je snjim ?On toliko baladishe da verujem da je on bio poglavar veoma popularne sekte sredinom'80-tih... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:19:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.