Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 22:25:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seks već sa 14 godina  (Pročitano 31612 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
nisi me shvatila, sta sam htio reci Smile
vidim ja vrlo dobro citati, i ne trebas me sad vrijedjati...
rekao sam, da si tek sad to opomenula, i to nakon onog mog posta, a do tada nisi nikako sankcionisala...
ma uostalom, nije bitno, gotovo je sad...ja sam rekao sta sam imao za reci...
btw, Anea bez ljutnje... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
npr. bila sam na odsustvu...Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
odnosilo se na svakoga ko se spusta na nivo trogodisnjeg deteta....

To jeste, ali i jeste da se nekako tvoja opomena namestila baš posle posta zoka_m, pa i meni bilo malkice čudno. Ali majke mi.  Smile Smile Smile

Pozdrav svima koji me znaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
zivot je kucka...

back on topic ... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nema nam srkich-a, sigurno ganja neke maloletnice, pa nema vremena za nas, ili ga je do'vatio neki "savremeni" tata, pa nema zdrave prste da kuca.
Ali zašto nema drugih, nije valjda da je ova tema istrošena? Niko više od x 'iljada forumaša nema mišljenje o maloletničkom seksu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
pa ja sam vec svoje dao.....tako da je suvisno da sve ispocetka ponavljam.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Sensation
MagicMaster  Smile  Smile  - Stvarno, gde nam je Srki da se divimo shta sve ima u svom perutavom mozgu.
Sigurno su ga skljokali u bajbokanu.  Smile
Mislim, ove danashnje devojchice nemaju bash neku pamet, gledaju grand i shminkaju se tako. Kad dodju neke moje drugarice sa onakvom scenskom shminkom, karminom, previshe pudera pa shljokice na obraze, zategnute  tesne pantalonice (rizikuju da postanu sterilne), pa neke chizme sa visokim potpeticama od 10 cm posle se pitam kako im ne stradaju metatarzalne kosti od tezhine tela koje su prebacile sa pete na prste. Nije ni chudo shto ih je razredna poslala da idu kutji da se obuku u neshto pristojnije.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
ja se izvinjavam sto vas prekidam, ali za blebetanje i prozivanje imate Burek Blablaonicu... icon_2gun
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a decko jos provocira sad ja ispada da se hvalim i da lazem a ovde sam da bih branio jedno misljenje a onda neko mi kaze da sam niko i nista umesrto da prica o temi i kad ja kazem nesto o sebi onda lazem prvo me4 provocira a onda ja lazem a ti sto neznas nista i sto je tebi smesno to je tvoj problem ali neznam ko ti daje pravo da pricas tako o necemu a to sto ih razredne vracaju kuci sto neko tako ne vrati neku moju blisku osobu kuci da je okacim da visi na prozoru skole za primer koga ce ona da vrati kuci to je bilo za vreme tita i tako bi bilo kad bi radikali vladali ali nit ce tito da se povrati iz groba niti ce radikali da zavladaju tako da to moze jos u nekim skolama gde deca moraju da trpe takve idiote zato sto nema ko stariji da im se usprotivi jel verovatno nemaju starijeg brata tatu i mamu ili nekog decka koji ce da ih brani inace bi videla ta razredna kako bi prosla!
a ja imam dosta vise obaveza od vas iako mene prozivate da ja ovde lecim komplekse ustvari poptpuno je suprotno vi ovde lecite komplekse posto vidim da po celi dan samo cekate nekogA da provocirate i kritikujete siguran sam da imate kritican stav na svaku mogucu temu ovog foruma sve mrzite i sve vam smeta radite bre ljudi nesto u zivotu nemojte samo da vam se zivot svodi na filozofiranje i na provociranje nekoga i to preko neta jel ovakotesko da nekog smete da provocirate!
a ovaj sto kaze jebaci se ne hvale unaokolo jesam ja mozda pricao imena i jel ti mene znas licno pa znas da idem po gradu i da se hvalim i jel sam doso na ovu temu sa prvim postom ja sam najveci jebac karam klinke itd ne decko obrati malo paznju na moje postove pa ces videti da sam to reko kao odgovor nekome u nekom razgovoru isprovociran sa tvoje strane  onda kad ti dam odgovor ti provociras kako lazem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bravo, srkich. Stavio si 3 uzvičnika!  Smile Smile Smile

Izvinjavam se, nisam hteo da ovo zvuči kao prozivanje, samo mi je bilo čudno što ga nema na forumu.

Ako nema više niko ništa da kaže, može lock, što se mene tiče. I ja sam rekao šta mislim.

A i ja bih je vratio, škola nije ulica, kafana, kafić, šetalište, štrafta. Ne kažem da treba da budu deca uniformisana, ali ne treba ni da dolaze našminkane i skockane kao za plavi most. Verujem da je žena imala debeo razlog zato što ih je vratila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 22:25:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.226 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.