Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 01:24:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seks pre braka  (Pročitano 55260 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Google Nexus 5
evo ti jedna istinita pricica:

zena, sad vec u godinama udala se a nije imala sex pre udaje.. ... isto misljenje kao i ti ...

imala momka, voleli se, ali on hteo sex, ona nije ... prvo udaja, pa onda ....

on raskine s njom ...

ona nadje drugog koji je "cenio" to sto ona nece sex pre braka ...

ispostavlja se da taj divni covek iz snova koji postuje mlade, nevine i naivne, vara svoju zenu (skoro od pocetka njihovog braka), njoj je zabranjivao sve ..
nije smela u drustvu da se nasmeje, a kamoli da poprica s drugim muskarcem ...

sad .... zivi kako zivi ....

pa ti dobro razmisli ....
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 28
Zastava 7. nebo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
Ne bih mogao da izdrzim do braka. Do braka imam jos dosta a i nemam nameru da se nesto rano zenim, bolje da uzivam dok sam mlad (i lep Smile) i da radim sve sto radi i moja omladina.

Inace za te sto imaju takvo misljenje ukoliko mogu da izdrze uredu ali ja sam taj tip koji ne moze da izdzi... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.178.0
evo ti jedna istinita pricica:
zena, sad vec u godinama udala se a nije imala sex pre udaje.. ... isto misljenje kao i ti ...
imala momka, voleli se, ali on hteo sex, ona nije ... prvo udaja, pa onda ....
on raskine s njom ...
ona nadje drugog koji je "cenio" to sto ona nece sex pre braka ...
ispostavlja se da taj divni covek iz snova koji postuje mlade, nevine i naivne, vara svoju zenu (skoro od pocetka njihovog braka), njoj je zabranjivao sve ..
nije smela u drustvu da se nasmeje, a kamoli da poprica s drugim muskarcem ...
sad .... zivi kako zivi ....

pa ti dobro razmisli ....
Ajde da malo vidimo kakva su misljenja sada. Da li se ista promenilo  Smile
Ja sam misljenja da seks treba imati vrlo oprezno ako je prvi put. Ja sam se za*ebao pa je prvi put bilo sa pogresnom osobom... Posle sam se iskompleksirao i naredne dve godine nista... Procitao sam da je i Sergej Trifunovic imao slicno iskustvo... (ako ne identicno ).
Tako da ne podrzavam seks iz radoznalosti. To je bitna stvar u zivotu i pocetke shvatam krajnje ozbiljno.
Jedna moja drugarica se udala nevina sa 25 godina. Imala je stabilnu vezu i zelela je da sve bude cisto. Sada je srecna sa muzem i ima brak koji je "bozanski". Muza je uvela u hriscanstvo...

Tako da se ovde ostvarila izreka Jovana Ducica da "Muz zenu plodi telesno, a ona njega duhovno"

Pozdrav za Catherine koja je otvorila temu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Pogresno je kad si previse mlad i onda je i logicno da ne mozes da ocenis kome i na koji nacin treba da das svoju nevinost .. ako se prvi sex desava u godinama kad vise nismo klinci i umemo da saberemo 2 i 2 ne znam zasto bi se desavali "kompleksi" ili jos gore posledice poput uzdrzavanja od seksa u narednim godinama .. sex ne mora neminovno da bude "iskustvo dve srodne duse" .. pri cemu srodne duse ne postoje, ali ajde.. sex moze biti i samo telesno iskustvo i kao takvo moze biti vrlo zadovoljavajuc, da ne kazem prijatan. E sad, to sto se prva seksualna iskustva desavaju mnogima sa 13 godina, to pokazuje neke druge stvari u zivotima tih osoba - neobavestenost i srljanje, a za to nisu kriva ta deca, vec okruzenje u kojem su odrasli.

Poenta je da ce taj partner koga si izabrao za prvi put u 99% slucajeva i ostati samo prvi partner. Zavaravanje o vecnoj ljubavi pogotovo sa prvim partnerom i jos ako je seksualna aktivnost pocela dosta rano u periodu adolescencije - to se kosi sa nemogucim i moze da izazove ozbiljan problem kod osobe koja gaji nadu u nesto sto se (logicnim sistemom desavanja stvari) nece dogoditi.

Osoba koja sa 25 ulazi nevina u brak po mom misljenju je nesigurna i ima neki ozbiljan problem u sagledavanju odnosa izmedju muskarca i zene. Drugo bi bilo ako i muskarac i zena zajedno ulaze u brak nevini, onda bi se to moglo tumaciti kao ideologija ili prosto zelja koju nije potrebno drustveno priznati, razumeti, komentarisati. To je njihova zajednicka stvar.
Ulaziti sa 25 nevin u brak zato zelis da "sve bude cisto" .. to ne razumem ni ja, a verovatno niko kome je to objasnila, pa cak ni taj njen suprug. Sta znaci biti "cist" u braku .. ko izmislja te pojmove?..

Niko nema brak koji je "bozanski" .. osobe imaju tendenciju da predstavljaju stvari onakvima kakve nisu i da preuvelicavaju ne bi li kod drugih izazvale neku reakciju ili stvorile neko misljenje .. brak je rad, spoj lepih i ruznih trenutaka i konstantno odricanje i cinjenje ustupaka drugoj strani. I to nema nikakve, apsolutno nikakve veze sa tim ko je sa kim spavao i da li je spavao pre nego sto su rekli DA pred Bogom ili pred narodom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3969
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Deluje mi nestvarno da se ovakvo pitanje uopste postavlja.
Seks je veoma bitan i sastavni deo zivota.
Postujem svaciju odluku po ovom pitanju,ali ne pridajem nikakvu vaznost nevinosti.
Naravno da na ovakvu odluku i razmisljanje ima uticaja vaspitanje i okolina ali ne treba mistifikovati nevinost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Ja sam za  Smile

Ali mogu shvatiti i ove koje nisu  Smile
Ne vidimo svi u tim stvarima isto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Kakve veze imaju sex i brak? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
LG 4X HD
Citat
Kakve veze imaju sex i brak? Smile

sex i brak su obrnuto propocionalni jedno prema drugom, shto brak duze traje, sve je manje sex-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Sta ga znam...Deluje mi da je fenomen ''NE!Sex pre braka'' druga krajnost ljudi koji se kunu da im je seks hrana, vazduh, zivot...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Apple iPhone 7
Sex je moja inspiracija, kako da živim bez inspiracije. Ah, avaj...
« Poslednja izmena: 05. Nov 2009, 00:14:40 od Mosquito Slayer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 01:24:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.