Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Mar 2026, 22:23:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 355 356 358 359 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seka Aleksic  (Pročitano 2436106 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
13. 09. 2010

PRESS

Svadba, svadba: Venčali se Seka i Veljko!
Folk diva Svetlana Seka Aleksić juče se zaklela na večnu ljubav svom izabraniku, kik-bokseru Veljku Piljikiću!

Na venčanju, koje je upriličeno u luksuznom restoranu „Franš" u Beogradu, prisustvovalo je 150 zvanica, među kojima su bili članovi najuže familije, brojni prijatelji i Sekine kolege sa estrade.

Kao što je Press najavio, cela bašta luksuznog restorana „Franš„ bila je presvučena u belo, a iznad stolova visili su skupoceni kristalni lusteri. Elegantne hostese dočekivale su zvanice na vratima, koje su sprovodile do njihovih mesta. Među prvima pojavio se kreator Saša Vidić, koji je dizajnirao mladinu venčanicu. Došla Ubrzo zatim pristigla su i Lepa Brena, Saša Popović, Aco Pejović, Halid Bešlić, Saša Matić, Sanja Maletić, Luis i drugi, a nešto kasnije došla je i Ceca Ražnatović. Sekinu belu venčanicu krasio je veo dugačak nekoliko metara koji su nosili dva dečaka i devojčice obučeni kao mladenci. Mladenci su izgovorili sudbonosno „da" pred matičarem i kumovima, a gosti su uživali u izobilju hrane i pića, koji su bili posluženi na velikom švedskom stolu. Mladenačka torta bila je na sedam spratova i težila je neverovatnih 40 kilograma. Za dobru atmosferu pobrinuo se bend koji je Seku pratio na početku njene karijere. Prisutni su uživali uz pesme Tine Tarner, Toni Brekston, Vitni Hjuston, kao i uz najveće hitove naših najpriznatijih narodnih pevača. Glamurozna svadba trajala je do ranih jutarnjih časova, a za nju je potrošeno više od 80.000 evra! Budući da su mladenci prodali fotografije jednom nedeljniku, fotoreporterima je bilo zabranjeno slikanje mladenaca i svadbenog veselja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
J.... mladu i svatove ove kad me niko u kucu ne zove
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
TATA VELJA NA SEKINOJ SVADBI
(0)   Ponedeljak, 13. Septembar, 2010.| Autor: Katarina Blagović

Velimir Ilić na svadbu Seke Aleksić došao s ćerkom Dijanom, koja je nekada bila folkerkina komšinica. Velja napustio veselje zbog gostovanja na televiziji

BEOGRAD - I posle kažu političarima je lako!
Lider Nove Srbije Velimir Ilić, zbog unapred zakazanog intervjua na jednoj televiziji, nije uspe ni pošteno da se proveseli na svadbi svoje prijateljice, folk pevačice Seke Aleksić!

Taman kad je muzika uhvatila zalet, a ceo restoran bio na nogama, Ilić je morao da se oprosti od mladenaca i krene na posao.
- Kod Seke je bilo savršeno. Sve je bilo na nivou, muzika je bila odlična, ali malo sam se veselio. Taman kad su muzičari uhvatili štimung, ja sam morao da krenem na snimanje, koje je bilo zakazano za 21 sat. Ćerka Dijana je ostala do kraja i kaže da je bilo fantastično - kaže Ilić, koga na Sekinoj svadbi nije pratila i supruga Gordana, kako kaže, zbog neodložnih obaveza.

Inače, Velja i Seka su stari drugari, još iz vremena kad je folk zvezda živela u stanu pored Ilićeve ćerke.
- Seka je super devojka, veliki mi je prijatelj. Pravi je laf. Kad sam bio u bolnici, bila je uz mene, bodrila me je i to joj nikad neću zaboraviti. Drago mi je što je našla sreću - kaže Velja Ilić.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
LG KU970
Smile

Koja rucerda! Da vas ubije, kad zamahne, a kamoli udari.

Brate, iz aviona se vidi da je prva slika fotomontaza,a za drugu ne znam...ruka moze da bude bilo cija i da kazemo da je njean...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
BEOGRAD 16. 09. 2010

PRESS

Humanitarno

Seka prodaje šest haljina sa venčanja
Folk diva Svetlana Aleksić, koja je u nedelju izgovorila „sudbonosno da" kikbokseru Veljku Piljikiću, svih šest haljina koje je nosila na venčanju daće u humanitarne svrhe.

Popularna pevačica organizovaće javnu aukciju u okviru svog humanitarnog fonda „Seka Aleksić deci s ljubavlju" i tako prodati autentične nevestine odore, a novac od prodaje odlazi u ruke mališana bez roditeljskog staranja.
- Dve venčanice i četiri haljine koje sam nosila na dan venčanja odlučila sam da javnom aukcijom prodam kako bih pomogla nezbrinutoj deci. Uskoro ću organizovati kampanju i nadam se velikom odzivu onih koji će ovim gestom staviti osmeh na lice tih mališana. Venčanica u kojoj sam se venčala i roze haljina su od skupocene svile, a kreirao ih je Saša Vidić, dok je drugu venčanicu i ostale tri haljine od kraljevske čipke i „svarovski" kristala izradio kreator Miroslav Stevanović - kaže za Press Seka, koja je prezadovoljna kako je protekla njena svadba.

- Ovo je početak nove sfere mog života i potpuno sam sigurna u svoju odluku da sam pravoj osobi rekla „da". Svadbena ceremonija je prošla izvrsno, došli su svi koje sam pozvala, a meni jako dragi ljudi. Bilo je veselo sve vreme i mislim da su se svi dobro proveli, bar je meni tako izgledalo. Trudila sam se sve da ispoštujem i sada kada sumiram utiske, imam osećaj da se sve poklopilo - gosti, atmosfera i zabava - ističe pevačica koja je svom prezimenu dodala Veljkovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 355 356 358 359 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Mar 2026, 22:23:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.