Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Mar 2026, 11:15:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 356 357 359 360 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seka Aleksic  (Pročitano 2435836 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 146
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
SonyEricsson P990i
Nova SEKA...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
PRESS
Dado i Boban gosti na Sekinom
koncertu!
Na prvom solističkom koncertu folk dive Svetlane Aleksić, koji je zakazan za 23. oktobar u „Beogradskoj areni", specijalni gost biće crnogorski folkeri Dado Polumenta i Boban Rajević

Seka je svojim fanovima, koji će tog dana pristići iz cele Srbije, ali i zemalja iz okruženja, pored nastupa Polumente spremila pregršt drugih iznenađenja.

- Zadovoljstvo mi je što ću pevati na Sekinom prvom solističkom koncertu. Budući da ona spada u vrhunske profesionalce, moj zadatak na koncertu uopšte neće biti lak, bez obzira na to što smo dugogodišnji prijatelji. Svedok sam koliko u ovaj koncert ulaže veliku energiju i trud, verujem da će sve biti upravo onako kako je zamislila   - izjavio je Dado za Press.

Iako je do koncerta ostalo još mesec dana, karte se prodaju u velikom broju, što potvrđuje da će Seka napuniti „Arenu". Popularna pevačica svakodnevno vežba koreografiju i pesme za nastup sa svojim bendom. Kao što je obećala, pre tri dana publiku je obradovala novim singlom „Tamo gde si ti", koji na internetu već ima 24.000 pregleda i trenutno se nalazi na 13. mestu najpreslušanijih singlova na svetu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vecernje Novosti
Ide Maca oko Seke
Ekipa „TV Novosti“ na snimanju dva nova izdanja Pinkove emisije „Mjau šou“

AKO vas zanima kako je izgledala prva bračna noć Seke Aleksić, pogledajte poslednje septembarsko izdanje zabavne emisije „Mjau šou“ (24.09, PINK, 23.00). Neke pikanterije već su procurile, jer je uvek dovitljivi domaćin Dragan Marinković Maca dopustio ekipi „TV novosti“ da proviri iza „ružičastih“ kamera koje su „lovile“ popularnu folkerku.

Domaćin je, bez treme i uzbuđenja, iščekivao Sekin dolazak na Dedinje. Ni konačni dogovori sa ekipom nisu ukrali mnogo od Macine energije, jer je, saznali smo, koncept emisije postavljen u skladu s njegovim temperamentom - važno je da je veselo!

Maca se opredelio za sivo-ljubičastu kombinaciju odela, zavezao svoj čuveni repić i prepustio se rukama šminkerki.

Iako ga je Seka uhvatila nespremnog (čitaj: iznenada se pojavila), on ju je, kao pravi kavaljer, poljubio u ruku i obasuo komplimentima na račun nove frizure:

- Odličan ti je stajling. Dobro ćeš se uklopiti u „Mjau šou“.
Pevačica mu se zahvalila na dobrodošlici i - vidno raspoložena - pristala da odgovara Macina intrigantna pitanja.

- Znam ja s kim ću imati posla - rekla je kroz osmeh Seka.

Maca joj je rekao da je tema emisije - njena prva bračna noć - ali je želeo da gošća pre toga ispriča zbog čega se dva puta udala za istog čoveka - prvo u Egiptu, potom u Srbiji. Da bi opustio Seku, Maca je u pomoć pozvao njenog supruga Veljka Piljikića, koji je sedeo u publici.

- A, šta ću s tobom? Vidim da ne možeš da izdržiš bez ženice. Nisam te planirao ovde, ali, hajde, penji se - pozvao je voditelj kik-boksera, koji je, bez dvoumljenja i sa osmehom, seo pored supruge.

Seka se obradovala Veljku, a poljupcima i zagrljajima su potvrdili koliko su srećni. Supružnici su zajedničkim snagama otkrili mnoge tajne iz svog bračnog života. A, nakon „ispovesti“, Marinković je shvatio koja je poruka emisije:

- Živeo seks! To je ta parola! - rekao je Maca, ostavivši gostima samo jednu mogućnost - da se slože sa njim.

Seka je za Macu otpevala neke od svojih najvećih hitova i priznala kako jedva čeka da zapevuši na svom predstojećem koncertu.

Osmeha i dobrog raspoloženja nije manjkalo ni domaćinu ni gostima, a atmosferu u studiju podgrejavao je i Macin, kako ga je najavio, bizarni bend. Voditelj je pažnju posvetio atraktivnim plesačicama, koje su nezaobilazni „ukras“ emisije.

Kako je sve to „upakovano“, videćemo poslednje septembarske noći u „Mjau šouu“, čiji je vredni domaćin već osmislio i naredno, prvooktobarsko izdanje.

U goste je pozvao pevača Acu Pejovića, koji će uskoro održati koncert u srpskoj prestonici. Maca je iskoristio priliku da ga pita da li bi učestvovao u „Farmi“, ali je njegov odgovor bio kategoričan:

- Ne samo da nikada ne bih učestvovao u takvim emisijama, nego ne volim ni da ih vidim na televiziji! - rekao je Aco.

Voditelj je jedva dočekao situaciju koja mu je dala povoda da provocira u svom čuvenom stilu. Dok je Aco pevao, prišla mu je devojka iz publike i zapevala s njim.

- Eto muke, eto jeda! Jaoj, kada te vidi žena, nećeš moći da se izvučeš - započeo je Maca priču o ljubomori, koju je nazvao problemom veka.

Situacija je tek trebalo da se zakomplikuje fudbalskom utakmicom, u kojoj su igrači bili - Maco, Aco i dve plesačice.

- E, sad si i ti u problemu! - rekao je Pejović voditelju.

Jedan drugome su nameštali scene zbog kojih bi mogli da „nagrabuse“, ali odlično su se zabavljali.

A, koga je još Maca ugostio u ovoj emisiji, ostalo je pod velom tajne. Slutimo da bi u pitanju mogla da bude jedna vrlo atraktivna (severna) ženska osoba.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 171
Zastava Odzak
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia Lumia 1520
 Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1019-m.jpg.gif
(59.69 KB, 400x284)
1019-m.jpg.gif
(197.58 KB, 800x568)
« Poslednja izmena: 26. Sep 2010, 22:34:00 od pashah »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
PRESS
Seka obara rekorde na Jutjubu
Novi singl Seke Aleksić „Tamo gde si ti", koji je folk zvezda dobila kao svadbeni poklon od Dejana Abadića i Braje, obara rekorde na Jutjubu! Pesma, koja je vrlo brzo postala hit, u subotu je bila trinaesta po popularnosti na svetu i za samo dva dana video je pregledan oko 70.000 puta!

Seka je za ovaj hit snimila spot u prestoničkom klubu „Santa Domingo". Pošto je pesma neuobičajena, takav će biti i spot, a gledaoce će zaintrigirati seksi scena u kojoj se maze golišavi mladić i devojka!
Hit „Tamo gde si ti" Seka će otpevati na velikom beogradskom koncertu, koji je zakazala za 23. oktobar u „Beogradskoj areni".

- Koncert će biti ispunjen dobrom i kvalitetnom muzikom. Na sceni će dominirati veliki broj muzičara, pratećih vokala... Baciću akcenat na moje hitove kojih, hvala bogu, ima dosta. Imala sam veliki problem kako da odaberem sve hitove za repertoar, a da pri tom niko od mojih fanova ne pita zašto nisam otpevala ovu ili onu pesmu. Iskreno se nadam da će biti zadovoljni mojim izborom. Moj bend „Aspirin", prateći vokali i ja uveliko imamo tonske probe - kaže Aleksićeva za Press i dodaje da će se na beogradskom spektaklu presvući čak 20 puta:

- Potrudila sam se da se u skoro svakoj, ili bar svakoj drugoj pesmi presvučem. Moj kreator Miroslav Stevanović izradiće čak 20 kostima za taj dan!   

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3522
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
jučerašnja promocija nove pjesme "Tamo gde si ti"u emisiji "Narod pita"

http://www.megaupload.com/?d=TZDY7EUU
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
hvala Bogu da je nabacila opet dugu crnu kosu . to joj je ipak najbolje stajalo .
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 356 357 359 360 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Mar 2026, 11:15:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.158 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.