Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Umro plaćajući račune za struju posle žučne svađe na šalteru  (Pročitano 1655 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
TJ Nije doso neki ministar i pucao mu u glavu,ali je rad odredjenih ministra doveo do toga da ljudi dobijaju infarkte zbog pet evra.

Jasno, masovno ljudima puca srcka, kriv Toma ili Djindjic, vise ne znam ni sam  Smile
Covek gekno od srcke, tako bi rikno i da neki klinac baci petardu pored njega, u svadji sa komsijom, dok ceka autobus, dok se svadja na kasi oko kusura i slicno. Covek srcani bolesnik i normalna pojava da se od toga rikne. Ne znam sta EPS ima sa tim. Da se krade i kraducka nikakva novost u Srbiji, zakine se gde se moze, to je valjda poznato, i u tom podnevlju i normalno  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Oooo bre,pa zar zbog 500 dinara i glupe k(u)rave...  Smile

Inače,ovo me podseti na

« Poslednja izmena: 02. Dec 2013, 22:56:47 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Mica ubica ima na svakom koraku (salteru)  Smile

Koliko sam se idiJota nagledala po salterima (cast izuzecima) ali je to zvanje postalo satanisticko. Treba im svima dati metlu u ruke pa da vidis kako bi se naucile pameti.

Licno sam imala iskustvo (SUP) gde sam odnela gomilu papira a ona je trazila "neki koji nedostaje". Vratila sam se posle dva sata i rekla da sam donela neke nove (naravno da sam joj dala iste), a ona je izvukla jedan uz usklic "e pa ovaj Vam je nedostajao". Izbrojala sam do 33 da je ne bih robijala.....

Ali to je problem druge vrste. Ovo sto rade EPS, Infostan i ostale haraclije je za zestoko preispitivanje.
Vucicu reaguj!
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung SGH-E590
Ja sam savstni platisa svih racuna, ali sta da radim kad mi elektrovojvodina ( tj oni sto popisuju struju ) ne popisuje struju. Imam novo brojilo, koje je postavljeno na ulici, i taj ko popisuje struju ne zna da popise, i vec evo pola godine, i vise, tako da ja na svaka 3-4 meseca moram poslati direktno svoje stanje. Naravno dug se kupi za tih par meseci, ja i dalje placam struju sa tim dugom iako to nije moja greska.
Jednom za uvek izbaciti nesposobnjakovice sa posla
A zasto ti ne uhvatis za ruku tog lika sto ti popisuje stanje i lepo mu pokazes sta i kako? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
Apple 15
A sto lepo ne trazite da sami dostavljate potrosnju. Mi tako radimo.
Povremeno dodju da prekontrolisu da li lazemo posto smo stalno u zelenoj tarifi... ali sem toga... nis...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
...
Koliko sam se idiJota nagledala po salterima (cast izuzecima) ali je to zvanje postalo satanisticko. Treba im svima dati metlu u ruke pa da vidis kako bi se naucile pameti.
...
Јес, па да полете  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ja sam savstni platisa svih racuna, ali sta da radim kad mi elektrovojvodina ( tj oni sto popisuju struju ) ne popisuje struju. Imam novo brojilo, koje je postavljeno na ulici, i taj ko popisuje struju ne zna da popise, i vec evo pola godine, i vise, tako da ja na svaka 3-4 meseca moram poslati direktno svoje stanje. Naravno dug se kupi za tih par meseci, ja i dalje placam struju sa tim dugom iako to nije moja greska.
Jednom za uvek izbaciti nesposobnjakovice sa posla

I meni su izmestili brojilo na ulicu, nadam se da neće biti problema jer ima neki deda što očitava ni da okačim 100 inča plazmu na kapiju on ne bi pročitao. Mada ni ovaj za gas nije puno bolji, očita kada mu se ćefne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung neki
Mica ubica ima na svakom koraku (salteru)  Smile

Licno sam imala iskustvo (SUP) gde sam odnela gomilu papira a ona je trazila "neki koji nedostaje". Vratila sam se posle dva sata i rekla da sam donela neke nove (naravno da sam joj dala iste), a ona je izvukla jedan uz usklic "e pa ovaj Vam je nedostajao". Izbrojala sam do 33 da je ne bih robijala.....

Ali to je problem druge vrste. Ovo sto rade EPS, Infostan i ostale haraclije je za zestoko preispitivanje.
Vucicu reaguj!
(prosto ne mogu da se suzdrzim)

Evo me Arijada, stizem!!!
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Sony xperia
Sve zbog duga za struju: Kriju od žene da joj je muž umro

U zgradi u Ulici Stevana Momčilovića 2 u Novom Sadu, gde je živeo Dragoljub S. (76), koji je preminuo za šalterom „Elektrovojvodine“ zbog rasprave o dugu od 500 dinara, tišina i muk. Niko ne može da veruje da je njihovog komšiju zadesila takva sudbina.

Na vratima stana gde je Dragoljub živeo, ali ni na ulaznim vratima zgrade, juče nije stajala smrtovnica. Najverovatnije zato jer su Dragoljubovi ćerka i sin još uvek krili od majke da svog supruga, sa kojim je živela punih 50 godina, više nikada neće videti.

- Svi ćutimo, još baki nismo ni rekli da je Dragoljub preminuo. Pita ona za njega stalo, ali smo joj rekli da je u Sremskoj Kamenici na Institutu, da mu je pozlilo i da su morali da ga odvedu - kaže žena koja je juče čuvala Dragoljubovu nepokretnu suprugu.
Sin i ćerka nisu bili u stanu, otišli da srede papirologiju. Komšije samo odmahuju rukom i u neverici.

- Zbog navodnih 500 dinara duga za struju da toliko iznerviraju čoveka da padne i umre, to je neverovatno - kaže jedan od komšija.

Povodom ovog nemilog događaja oglasila se i „Elektrovojvodina“, uz saučešće porodici preminulog.

- Zbog lošeg stanja u kojem se našao, potrošač je zamoljen je da pređe u prostor namenjen za individualne razgovore gde mu je naš zaposleni ponudio pomoć - kažu u „Elektrovojvodini“.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.