Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 18:49:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sedam godina od pada Slobodana Miloševića  (Pročitano 28056 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
ti uzimas jednu grupu ljudi koji nigde lepo ne zive i povezujes njihovu bedu i nesrecu sa kostunicem i tadicem to je potpuno druga prica!
A kojoj ti grupi govoriš!

Citat
a ti sto potrosis 900 evra pa vidi se da lepo zivis i nemoj onda da kukas a ako hoces decu nisam ti ih ja napravio necu ni da ti ih izdrzavam zato ako hoces taj luksuz onda plati a ako nemas nemoj da imas decu u svim razvijenim zemljama je dete luksuz i svima koji zive sa prosecnim platama opada stadard zbog dece!
Ovo je vec tekst coveka koji je ne povezan!
Vidiš ja fala bogu imam za sebe više nego što mi treba!Ja govorim o onima koji nemaju a to što oni nemaju nije nikom  nikada ucinilo dobro,bojim se jako brzo pobune i nemira!Dok jedni piju viski i govore drugima ako nemogu piti viski neka piju Francuski konjak,ti što piju "konjak"žive na ivici egzistencije i logicno je da ce doci do nemira kad-tad!Dragovicu moj ti si nešto pobrkao,imaš toliko kvalifikovanih što nemaju posla,kakvo te pravljenje dece spopalo?kkome je još do toga?pa ni pola deteta nemamo po bracnom paru!....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
a za vreme slobe i tita i u italiji francuskoj su puni splavovi i vip loze za penzionerima i rudarima???

ti uzimas jednu grupu ljudi koji nigde lepo ne zive i povezujes njihovu bedu i nesrecu sa kostunicem i tadicem to je potpuno druga prica!

a ti sto potrosis 900 evra pa vidi se da lepo zivis i nemoj onda da kukas a ako hoces decu nisam ti ih ja napravio necu ni da ti ih izdrzavam zato ako hoces taj luksuz onda plati a ako nemas nemoj da imas decu u svim razvijenim zemljama je dete luksuz i svima koji zive sa prosecnim platama opada stadard zbog dece!

a svuda gde je najveca beda samo se mnoze i kukaju a sami sebe guraju u bedu zena ne radi on samo pravi decu i nesto kuka steta zbog te dece inace bi ga ja bio motikom po glavu da se opameti!
dete luksuz???!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
grupa ljudi penzioneri i rudari!

do koje bre pobune da dodje ti si neki mnogo plasljiv covek za vreme slobice se ubijalo za air max 2 a sad se mogu setam sa kajlom od dva kila i 10000 evra u ruci da masem i nigde mi se nece nista desi mogu da parkiram auto na sred put da ostavim odtkljucan i da pijem pice preko puta u kaficu dok je tada mogo i neko na semaforu pistoljem da te izbaci iz auta!

licna sigurnost i sigurnost imovine je u srbiji bolja nego u mnogim zemljama eu o kojima nasi ljudi pricaju bajke i pricaju kako treba da se ugledamo na njih!

pa nemamo u proseku pola deteta ali jos uvek imamo one koji su nekada imali 2 dece i sad ti dva konja imaju po 25 god studiraju a roditelji ih izdrzavaju a takvih je u srbiji mnogo a ni jedna zemlja ove planete ne daje uslove da sa dve prosecne plate izdrzavas 2 bilmeza koji lepe plakate ldpa po celi dan umesto da nesto rade i kukaju kako im nevalja!
a sa sruge strane imamo grupu radikala po kojima je zeni mesto u kucu i koji ima troje dece i sve sto ga zanima to je poljoprivreda jel on je zemljoradnik i sad ako mu drzava ne da da moze da zivi lepo kao zemljoradnik ta drzava nije dobra eto ti nekoliko primera!
a mogu do mile volje da ti ih nabrajam koji su u bednoj situaciji zato sto imaju problem sami sa sobom!
kao sto mogu da ti nadjem gomilu ljudi koji su dosli u ch na crno i zaradjuju pare i snalaze se a mnogi svajcarci nemaju hleba da jedu isto zbog tako nekih problema u njihovoj glavi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
malo tacki    (.),        malo zareza (,)    pa te mozda i skontamo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
Ma mi Srbi smo proklet narod, žao mi je ljudi koji su podmeali ledja pod pendrek da bi srušili Slobu,  i onda dobijemo novopečeni šljam, koji je bio po rupama kad je trebalo rušiti komuniste, a sad glume neke reformatore i slikaju se kad god dođu neki stranci. E od takvih mi se gadi, u mojoj sredini sam svedok kako ti kojih nigde nije bilo pre 5. oktobra sad glume neke evropejce i reformatore, a kad je trebalo ići po firmama i školama i ubeđivati ljude da glasaju protiv Slobe, branili su se time da ni lično ne mogu ništa da učine. A sad mi glume neke face. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Posle 5. oktobra je doslo do velikog raslojavanja i pritom je socijala otisla u PM sa standardom dok se jedan manji sloj lepo okoristio.

Moj utisak je da je standard vecine ljudi ovde drasticno pao. Znam vise ljudi koji su npr. za vreme slobe imali auto, a danas vise ne mogu da ga priuste.

Ma mi Srbi smo proklet narod, žao mi je ljudi koji su podmeali ledja pod pendrek da bi srušili Slobu, i onda dobijemo novopečeni šljam, koji je bio po rupama kad je trebalo rušiti komuniste, a sad glume neke reformatore i slikaju se kad god dođu neki stranci. E od takvih mi se gadi, u mojoj sredini sam svedok kako ti kojih nigde nije bilo pre 5. oktobra sad glume neke evropejce i reformatore, a kad je trebalo ići po firmama i školama i ubeđivati ljude da glasaju protiv Slobe, branili su se time da ni lično ne mogu ništa da učine. A sad mi glume neke face. Smile Smile Smile Smile

Za ovo si potpuno u pravu- konvertiti vladaju!  Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 03:07:02 od pishax »
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
5. oktobra sam bio klinac, idealista, nuđeno mi da budem i opštinski odbornik, bilo mi glupo da ja kao apsolvent nekom držim predavanja, i to odbijem, i onda se pojavljuju neki ljudi koje u životu nisam video i sad oni kao primaju neke strance, prave se pametni, a za vreme Slobe ih politika, kao, nije interesovala. Smučili su mi se takvi ljudi, a zbog njih i oni koji su izgurali 5.oktobar na svojim plećima. Kad malo bolje razmislim, 70% tih koji su bili u prvim redovima je to radilo da bi kasnije mogli da zauzmu fotelje onih koje su skinuli. Jebeš ideale, vlast je najbolja droga.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 03:18:12 od Knjavalo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Koja komedija bila veceras u Knez Mihajlovoj: ide 5-6 ljudi i lepi plakate: 5. oktobar, nastavimo viziju(ili nesto slicno), a iza njih idu dvojica likova 19-20 godina, malo krupniji i odleppljuju te plakate, a iza njih idu cetvorica nekih trecih i lepe neke plakate Kosovo je Srbija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
Ma Srbija je cirkus Kolorado sve dok je takvih likova koji su spremni da prebiju čoveka samo zbog toga što misle drugačije od njih. Ne želim da kažem da nije bolje nego za vreme Slobe, to je glupost i pomisliti a ne reći, ali je daleko od vizije koju sam ja imao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ja mislim da je bolje zato sto nema rata i sankcija, ali to i nije zasluga DOSa.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 18:49:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.