Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 12:55:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sedam godina od pada Slobodana Miloševića  (Pročitano 27998 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma mogu i ja,samo mi nisu jasni oni jadnici koji imaju 200-300 e i pricaju kako je sada bolje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Мисле да тако треба!  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2007, 20:57:19 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sirotinja je i bogu mrska! Halo živite loše nije vam dobro,nismo ušli u Evropu cak nemamo ni bele Šengenske viza i sve to kriv Sloba a prošlo još malo pa 8 godina!Stvarno mi ništa nije jasno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
koliko je kafa na terazijama neznam aliu znam da je viski na splavu 300 kinte a koka kola 200 znaci jedno pice 500 i uvek je puno i svi piju viski!
za vreme slobe je postojalo oko 5 takvih splava a sad ih ima 50 tada su se ljudi cudili i krstili kad neko vozi pajero i audi 100 stare 3-4 god a sad se vise tako ne cude ni na r8 znam da je moj cale tad bio faca sa opel askonom 86 god a tad je bila 94 pa ti vidi!

a za glazgov rendzers zvezda je bilo puno i moglo je jos 50000 karata a za tenis da ne pricam evo moje sestre su htele da dodju 100 km i da daju po 50 evra za kartu da gledaju tenis samo da je imalo karata a ja ih nisam aso 3 nedelje pred mec pa ti vidi da je arena primala 50000 ljudi i da su karte bile 50 evra bilo bi puno ovo ti je u malim crtama o skoku standarda!

a ako hoces da ti objasnim kako neko zivi sa 300 evra i zadovoljan je evo na auto putu je otvorena b pumpa plate su 300 evra pa navise i 90 posto radnika ima 20 god zavrsili skolu zive kod roditelja voze skuter izlaze setaju se i ne prebrojavaju 50 dinara za pivo a za vreme slobe je tako nesto bilo ne zamislivo!
naravno da to nije idealno idealno je kad bi imali 1000 evra platu placali stan 200 i da se osamostale ali ovo je na polu puta ka idealnom resenju!

a da ne bude zabune ako je nekom idealno da vozi mercedes onda mora i idealan posao da nadje a plata od 1000 evra na b pumpi je idealna dok novu mecku i kucu niko nije zaradio na kasi robne kuce tako da ako vam je to neko prucao od dosovaca dokazuje kolike ste vi budale ako ste u tako nesto verovali!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Jebes platu od 300 i kusur evra -prosecnu kada za nju ne mozes ni hranu da kupis kako treba.
Dnevne potrebe jedne 4 clane porodice:1 l mleka = 75 dinara(dugotrajno nem akratkotrajnog). hleba 2 komada = 60 dinara, za rucak bez mesa 350 dinara, deci za uzinu 100-tinak dinara dnevno, kafu da popijes i nesto slatko deci 200 dinara( samo nemojte da kazete da je nesto ovde sto sam nabrojao luksuz i nepotrebno) suma sumare - oko 700 dinara dnevno.
Ajde  to puta 30 dana .
Gde je licna higijena ili je i to luksuz - prosecan sampon 400 dinara, sapuni 200 dinaraprasak 700 dinara, za sudove 200 dinara, paste za zube 200 dinara, za brijanje 200 dinara, zeni ulosci 150 dinara, toaletni papri 300 dinara, papirene maramice 200 dinara, peskiri, parfemcici i mozda jos nesto 1200 dinara = suma sumare =3500 dinara.
Gde je garderoba - za klince za tatu za mamu-jedino da se oblacimo kod brace Kineza-nasih cuvara budzeta- i opet slaba vajda ?
I neka mi neki ekonomista kaze da li sve ovo moze da e kupi za prosecnu platu.
Gde su dazbine za struju, komunalije, telefoni, Tv pretplata, infostan,internet,benzin ako se ima auto?????
pa ljudi ko jos moze da izdrzi danas?
Samo lopina i politicka dupeuvlaka i udvorica zutih i slicnih lopina, experata zutih, gej17,....
Dzaba sve ovo kada je narod sve siromasniji i to je nasa realnost. Sve ostalo je zavaravanje.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
srkich  ti pricaš o 5% populacije,skreni malo desno i levo,kakav viski,kakvi splavovi,ti vidiš samo glamur u kojem uživaju tajkuni i krimainalci i još poneki procenat sposobnih bili to sportisti,estradni umetnici ili visoki strucnjaci a onu vecinu što neznaju dali da se ujutru umiju ili ubiju ne vidiš!Naravno sit gladnom ne veruje a u Srbiji je gladnih sve više koji ne da razmišljaju koje li ironije o Viskiju nego o korici hleba!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Sto niste gledali basu ble92 pa da vidite da je u kuhinjama za socijalne slucajeve taj jedan obrok za jednu osobu ustvari obrok za celu porodicu.
Pricas o viskiju i splavovima a vidi akko zivi penzioner koji je radio 30 godina i oboleo i otisao u penziju sa celih 4.500 dinara mesecno.
A takvih nije malo.
Penzija postaje socijalna kategorija, plata postaje za mnoge misoana imenica kod privatnih poslodavca jer rade za minimalac oko 8.000 dinara.
A ti isti privatnici dobijaju za zaposljavanje novih mladih radnika po 12-15.000 evra za 2 godine. prijave radnika na 3-6 meseci i pokupe lovu i onda na minimalac i kasnije  rade preko omladinske zadruge.
takav privatnik ni za sta pokupi 200-300 hiljada evra godisnje menjajuci radnike  brze no gace.
I o cemu pricas danas.
Sve vise je siromasnih a oni nepismeni sa dva velika odmora su postali gospoda koja sve ovo radi. Radili su ti isti i kod SPS a sada su dobri i DOS-manlijama jer placaju reket kao finasijeri stranke.
A narod gladuje, beduje i jos siromasniji.
Dzaba 350-400 evra plate kada ne mozes da zivis posteno a nekada za 50 maraka bio si car i hranio porodicu.
Ne kazem da to vreme treba da se vrati ali kazem ni ovo danas ne valja i sve je gore.
Pog;ledaj koga Dinkic postavi kao savetnike- Miskovica, Drakulica-preletace koji iz partije u partiju i uz partiju na vlasti koja drzi kasu i citav zivot tako a ne zato sto su sposobni vec zato sto su podobni-politicki.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ti covece lupas 300 i kusur evra jedna plata a druga isto toliko aako hoces zenu domacicu to je luksuz nigde u svetu nemoze da se zivi sa jednom prosecnom platom uvek su potrebne 2 da bi se prezivelo a ako si od onih sto smatra da zena treba da pere sudovi i sprema ruckove i da radja decu a muz da radi i sve da izdrzava onda si definitivno pogresio i drzavu i pravac u kojoj ovaj svet ide izuzev par izuzetaka!

u svajcarskoj je svaki 11 ti covek bedan i nema da se hrani korektno ja neznam sta onda ti ocekujes od srbije nema nigde leba za nesposobne shvati veze poznanstva itd svuda puno znace i ja poznajem mali milion ljudi u srbiji povratnike iz inostranstva menadzere auto limare itd koji ne ubijaju ne svercujukoku i nisu ni sportisti ni akademici pa trose i 200 evra za vece i voze automobile i lepo se oblace idu na letovanja itd!!

e sad ima jedna jako bitna stvar kad si socijala svet i drustvo te gazi nemozes da isplivas niko te nece primi na posao jel nemas skole a kako da zavrsis skolu kad nemas leba da jedes veze nemas jel veze se nalaze u kafani itd a ne u izbeglickom naselju ali to je globalni problem svuda u svetu je tako ne samo u srbiji sad negde je ta populacija manja negde veca!

i nigde u svetu se ne smatras socijalom ako nemas svaki dan meso markiranu garderobu i vozis se gradskim saobracajnim jednostavno niko ti nije kriv moras da se snadjes!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa hajde saberi malo muž 300 + žena 300,stan pod uslovom da ga imaju ako ne vešanje!Ja svaki dan potrošim što na hranu što na izlaske 30e  (3 kafe  i jedan sok u proseku)=za mesec 900e a gde je ostalo struja,benzin oblacenje i slicno!Lako je pricati onako na pamet kada se ima ili kada ti daju roditelji,veruj mi sa 600 e se živi na granici smrti!A ti pricaš o viskiju i 50e karti za fudbal tenis,na tenisu i fudbalu sve sami rudar i penzioner! Ajde molim te!
« Poslednja izmena: 04. Okt 2007, 23:40:35 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a za vreme slobe i tita i u italiji francuskoj su puni splavovi i vip loze za penzionerima i rudarima???

ti uzimas jednu grupu ljudi koji nigde lepo ne zive i povezujes njihovu bedu i nesrecu sa kostunicem i tadicem to je potpuno druga prica!

a ti sto potrosis 900 evra pa vidi se da lepo zivis i nemoj onda da kukas a ako hoces decu nisam ti ih ja napravio necu ni da ti ih izdrzavam zato ako hoces taj luksuz onda plati a ako nemas nemoj da imas decu u svim razvijenim zemljama je dete luksuz i svima koji zive sa prosecnim platama opada stadard zbog dece!

a svuda gde je najveca beda samo se mnoze i kukaju a sami sebe guraju u bedu zena ne radi on samo pravi decu i nesto kuka steta zbog te dece inace bi ga ja bio motikom po glavu da se opameti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 12:55:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.