Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 03:33:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sedam godina od pada Slobodana Miloševića  (Pročitano 27976 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
А да ли ти нешто значе санкције, ратна дејства и бомбардовање?
da, to znaci da su sve stranke koje su ucestvovale u vlasti tada nesposbne i svi ljudi koji glasaju za njih mazohisti, nepametni, lopovi.
izaberi sta odgovara.

naravno.
gore od onoga je tesko moglo.
ali je isto nebuloza pricati da je sada losije.
to su lazi.
trebalo je biti bolje, ali sa tako jakim nacistickim strankama, to je jako tesko.
stranke koje su za neki vid demokratije i postovanja svakog pojedinca imaju manje od 35% u srbijki.
imaju oko trecinu, sto je opet, mnogo vise nego tada, ali nedovoljno da bi "jedrilica isla maximalnom brzinom"
ne moze brod ici brzo ako 70% ljudi nece da vesla.

Неки људи могу бити и будале, заблудели или издајници. Изабери и ти. Какви, бре, нацисти? За тебе је родољубље нацизам, а извињавање крвнику људска величина? Твоја "демократија" нема ни д од демократије, грађанине покорни.

da, to znaci da su sve stranke koje su ucestvovale u vlasti tada nesposbne i svi ljudi koji glasaju za njih mazohisti, nepametni, lopovi.
izaberi sta odgovara.

naravno.
gore od onoga je tesko moglo.
ali je isto nebuloza pricati da je sada losije.
to su lazi.
trebalo je biti bolje, ali sa tako jakim nacistickim strankama, to je jako tesko.
stranke koje su za neki vid demokratije i postovanja svakog pojedinca imaju manje od 35% u srbijki.
imaju oko trecinu, sto je opet, mnogo vise nego tada, ali nedovoljno da bi "jedrilica isla maximalnom brzinom"
ne moze brod ici brzo ako 70% ljudi nece da vesla.
Uze mi rec iz usta

Види горе.

Znace mi toliko da nikad ne glasam za neku stranku, nego uvek protiv srs i sps Smile

Јадна ти је онда могућност избора. Ти онда ни не гласаш, него се инатиш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
... a najbole
Sve je bilo bolesno, a tumor koji je zapatio se toliko rasirio da ga jos ne mozemo odstraniti bez da odstranjujemo i zdravo tkivo. Sve je bolesno bilo za vreme vladavine tog bolesnog coveka, pa cak i njegova sahrana, u dvoristu, u polumraku... kao crnohumorna parodija, Boze mi oprosti... Sad, ne bih da paranoisem, ali stvarno, ne verujem da je mrtav... Baskari se na Bahamima...
pa,bila je bolesna i djindjiceva sahrana...sta da se radi kad imamo bolesne vladare Smile

... a najbolesniji su nam neki glasaci... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vreme Milosevica je, hvala bogu proslo zauvek! Sada dolaze mladi i pouzdani kadrovi kao na primer mali Čeda. On ima jaku podrsku najcrnjih kriminalaca pa ga zato podrzavaju siroke narodne mase.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
Ти онда ни не гласаш, него се инатиш

inatim se protiv SRS uvek, kad bi znao koliko ima ljudi koji se inate  mozda bi malo redukovali politiku
« Poslednja izmena: 04. Okt 2007, 16:25:35 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
I ja se secam toga, danas je koliko toliko sareno ali opet puno....ranije su bile samo crvene plakate Smile
Moram da vam ispricam kako sam najlepsu lovu zgrniuo lepeci plakate.
1990 godine bivsa savez socijalisticke omladine Jugoslavije SSOJ dobi demokratski naziv SDSMS. Lider Dusan Mihajlovic. neki prijatelji me priupitaju da li cu da lepim plakate placa se 300 maraka za 1000 plakata. Koja li je budala to upitam ali pristanem.
nadjem dva cigancica, razmutim lerpak za tapete i oblepim grad da su me svi psovali. Posle par dana dodju dsrugi i nude vise love samo da prlepim ove plakate po gradu. Ma nem aproblema- unajmim dva nova cigancica i cepaj. tako nekoliko ljudi iz raznih partija dodje i svako daje lovu. Ja stekujem i silna lova ispade. dam cigancicima i postanem njihov bog-niko im nije dao toliku lovu u zivotu.
Kada su me provalili da sam ih sve zezao onda pocese da se stvaraju grupe za lepljenje plakata i batinasi kao podrska.
ja se manuo svega - ne interesuje me i uzivam. Ajde sa nam - govore mi neki.
Ja sam na vreme to uradio pa sada vi se hbte kako znate i umete.
Dodje inspekcija kod mene i da skinem sve plakate da ne platim kazne.
Nisam ja radio sto sam hteo vce mi je placeno i receno da je sve sa vama dogovoreno. Idite kod Pere, Mileta, Zileta,....
tek tada su mi hbli mamicu maminu ali zabole me uvo sa puni dzpovima pmaorona od morona.
Moglo se dobrano zaraditi onda od plakatiranja a sada ne smes ni plakat da lepis- em te kazni inspekcija em te prebiju.
DZaba smo krecili i smenjivali Milosevica kada nam je sada demokratija u Qur*u. Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
 Smile Smile Smile

stami  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2007, 18:31:02 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala bogu da se to vreme zavrsilo ali nevolim toliko da krivim slobu za taj rezim jel svi smo mi bili pomalo takvi tih godina narod da je hteo mogo je da skine slobu nije srbija nikad bila tolika diktatura ali ono sivilo beograda 93 iako sam bio klinac nikad nemogu da zaboravim nasta je liceo kalemegdan recimo te 93 i nasta su licile burekdzinice a kako to sve izgleda sada!
udji te u neku staru robnu kucu i onaj miris me odmah podseti na slobu i to vreme pa onda udji u maksi merkator itd i onda ce ova gospoda radikalska da vide razliku izmedju slobe i danas!!

bolje je tada bilo mnogo maloj kolicini ljudi cak i tajkuni koji su tada stekli pare su bili za promene nije cilj imati 4000 maraka u dzep i ziveti u getu meni daj 5 miliona mesecno u afganistan nikad necu da odem da zivim!
imam drugare koji su tada svercovali gorivo i imali sa svoji 18-20 god mozda i vise nego sada ali tada nisu imali ni motor vozili raspadnutog kadeta i mrznu se po celu noc e sad mozda zaradjuju manje ali mogu da se voze na motor da odu na posao u 10 da zavrse u 5 da izadju za vikend hvala bogu ima gde da se izadje itd!

ja nisam bio bedan ni za vreme sllobe ali mi je sada milion puta bolje odem ko gospodin covek u maksi i kupim sta mi padne napamet a ne da jurim bugarske cokolade koje se proizvode negde u podrumu!

infrastruktura je milion puta bolja na more retko ko nemoze da ode e sad gospodin koji je u to vreme zaradjivao 100 maraka dnevno na prodaju cigareta pare nikad nije stekao nije kupio ni jednu nekretninu skolu nema veze nikakve nema a da radi za 300-400 evra nece a gleda komsiju koji je ekonomista koji tada nije imao nista ali vreme se menja dosle strane banke covek se zaposlio ima plata  1500 evra kupio nov auto ide na letovanje izlazi na vecere i sad je njemu njegov komsija lopov ozdajnik itd a kad je tom istom komsiji dok nije imao prebijene pare prodavao kutiju marlbora za 2 marke tad mu je bilo super e pa jebiga vreme semenja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
ma, meni je odvratno i da se secam tog vremena. najjace je bilo sa patikama: air max 1.2.3.4 itd, ko ih ima taj je car  Smile
e ali eto ti fore ponovo vidjam te patike po gradu i pogodite ko ih nosi, ekipa koja se tako uklapa u taj sablon 90ih i danas  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 03:33:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.