Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 05:07:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sedam godina od pada Slobodana Miloševića  (Pročitano 27845 puta)
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
Stanje uma je stanje uma, zato nekim ljudima ne vredi objašnjavati i po 100 puta, za njih će Sloba zauvek biti car koji je doneo samo prosperitet ovoj zemlji. Neću da budem Don Kihot, pošto me objašnjavanje nekim ljudima očiglednih posledica Slobine vladavine, koje samo oni ne vide, zamara. Odustajem. Pozz. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Da, kada neko tako lepo nešto opiše, ispriča. argumentuje, kao ... ima ih na ovom forumu... zbog takvih i "dođem", vrate mi samopouzdanje i ono malčicko nade što je ostalo da mi tinja u oku ali samo kada gledam odozdo. Kad gledam pravo ili odozgo, ne vidim ništa od suza. Probajte, pa ćete znati o čemu govorim. Kada gledate iz žablje perspektive, suze ostaju dole, u donjem kapku i onda nešto i vidite... A plačem zbog Kosova. I svih onih koji ne prepoznaju krivca.
Potemkinovo selo. Jedno velikoooo Potemkinovo selo je postala ova država. Arhitekta, projektant - Sloba! Najveće zlo koje je zadesilo srbiju. NEčovek koji je prepoznao sve loše osobine ovog naroda i pretvorio ih u svoju preizbornu prednost i svoje manipulativno oružje, a ne manjka ovom narodu loših osobina: masovna neobrazovanost, polupismenost, vlastoljublje, podmitljivost, sklonost ka minimiziranju problema, pljuvofilija, pravdofobija, lakoćemofilija, radofobija, ličnaodgovornostfobija itd, itd... Sloba je napravio Potemkinovo selo, kulise od živih ljudi, građevina, kulise od "normalnog života"... a iza je u stvari mrtav narod, mrtva država, gnoj, kriminal, nebriga za pojedinca, nebriga za društvo, nebriga za kulturno, nebriga za decu, za omladinu, za stare, za penzionere, za našu zemlju, za granice...
Ubedite me, preklinjem vas, da nije tako.
nema potrebe da te bilo ko ubedjuje....nego,hajde ti malo kod cika doktora...pilulice,elektro-sokovi... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

I to je tvoj argument?! Pazi kad odmah znam i koji ti je IQ i čiji si glasač.... Dušomila... mogu ja lekiće... ali tebi nikada neće biti bolje. Nema ni tog cika doktola, ni tih lekića...
nisam glasac Smile....meni je uvek bilo dobro...recept je vrlo jednostavan-zasuces rukave i radis i uvek ces imati...a tebi je svako kriv osim tebe same....osim sto places i cmizdris bolje uzmi nesto i radi...da vidis kako ce ti onda biti svejedno koji je udrikurac na vlasti Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
@mrgec to je tako i nema dileme. Svaka cast.
Problem kod nas je da ljudi ne gledaju na svoj zivot, koji zavisi iskljucivo od njih samih.
Kreces sa malo zarade i uvek imas na umu, sta mozes sam da uradis za sebe i svoje naravno.
Velikaa vecina ceka Tominih leba za tri dinara, Slobin svedski standard, Vojinu odbranu Kosova (sigurno ce biti slavina sa medom i mlekom kad dva miliona Siptara ostanu u Srbiji), Dinkiceva radna mesta (pola miliona), pobedu DS-a jer zivot ne moze da ceka. Pa njihov nije ni mogao, bili su tri godine bez vlasti a za tvoj ih boli d*pe.

Ovih sedam godina su veliki neuspeh, kada se poredi sa komsijama. Rumuni, Bugari i Madjari su davno u Evropi, imaju svojih vecitih problema sa korupcijama i drugim stvarima, ali idu mnogo brze napred. Idu iskljucivo zbog toga, sto su uveli zakone evropske unije. Ostalo je trziste.
Dete koje se rodilo vec ide u skolu, a za tri godine ce vec pisati prvi svoj program na kompjuteru.
E taj ce ako ovim tempom idemo, za dvadeset godina da bude negde napolju, jer ce mu hleb od tri dinara biti suvise jeftin.
A mozda ce i Toma Nikolic da nauci sta je to CV, ako u ovih 20 od kada se vrti u politici nije.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
samo hocu da kazem da ce ova drzava postati razvijena i uspesna onog dana kada budes zaustavio prolaznika na ulici i upitas ga ko je predsednik srbije...a on ti odgovori da nema pojma
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
i kad ukinu dnevnik.. ne, ne treba da ga nema, nego samo da bude pola sata ranije... to bi dugorocno dalo rezultate..
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Primecujete da vec 20 godina, od kada su zaposeli medije na vlasti se vrte isti ljudi, prelazeci iz stranke u stranku.
To je vec razradjeno stalno ubedjivanje da su Bogom dani da brane 'narod' i da su sve neki drugi krivi za lose stanje u zemlji.
Bilo kako da bude Kosovo, to ne opravdava sta rade.A rade tako jer ne znaju da rade.Dokle god zaposedaju medije ce biti tako.
Posten covek se zgrozi da bude u takvom drustvu.
Ne pise se tu dobro ni za sledecih sedam godina.Bicemo nacija sa vise Srba u inostranstvu nego u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
samo hocu da kazem da ce ova drzava postati razvijena i uspesna onog dana kada budes zaustavio prolaznika na ulici i upitas ga ko je predsednik srbije...a on ti odgovori da nema pojma

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Kada narod zbog dobrog standarda ne bude opterecen politikom i kada se Vlada rusi zbog gresaka i nakon par meseci onda je to napredak u Srbiji.
A ovde im treba nekoliko meseci da se dogovore oko sastava Vlade, ministraskih mesta i clanstva u UO !!!!!
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ko je Entoni Monkton, koji je rukovodio hapšenjem Miloševića
Znao sve o „zemuncima“
Šef britanskih obaveštajaca u Srbiji Entoni Monkton bio je u „susednoj kancelariji“ dok su Zvezdan Jovanović i ostali „davali izjave“ - treba pitati Dušana Mihajlovića kako ih je Monkton potom „sklapao“!
Ovaj citat iz intervjua Milorada Ulemeka Legije otvorio je stare sumnje srpske javnosti - koliko su strane obaveštajne službe bile umešane, najpre u hapšenje Slobodana Miloševića, ali i u samo ubistvo premijera Đinđića?

Prema saznanjima Glasa, hapšenjem Slobodana Miloševića dirigovao je upravo Entoni Monkton! I to iz kabineta tadašnjeg ministra policije Dušana Mihajlovića u kojem su se pored njega i domaćina nalazila i dvojica agenata CIA! Strani obaveštajci potom su angažovani i prilikom isporučivanja Miloševića u Hag, što je u svojoj knjizi opisao Zoran Mijatović, bivši zamenik načelnika RDB Srbije.

Prema tvrdnji Mijatovića, supervizor cele akcije bio je Dejvid Blek iz CIA, koji je na ovom slučaju zamenio svog šefa Dejvida Nejbora, a nešto kasnije pridružio im se i Čeda Jovanović.

- Savetnik u britanskoj ambasadi u Beogradu Monkton javio se da će kasniti jer je bio u Crnoj Gori. Iz razgovora s njim, zaključio sam da je ceo posao oko transfera Miloševića bio na relaciji gospodin Mokton, britanski vojni ataše - ministar Mihajlović - napisao je, između ostalog, Mijatović.

Pokušali smo da od nekadašnjih najbližih Đinđićevih saradnika ponovo proveri Mijatovićeve navode, i evo šta kaže jedan od njih:

- Hapšenje Miloševića bilo je pod direktnim Đinđićevim nadzorom. On je naredio čitavu operaciju, osmislio ju je i kontrolisao. Legija govori istinu, samo hapšenje izvodila je policija, odnosno JSO. Konkretno, šef (Đinđić) je tada sakupio pravni tim i rekao im: „Nađite mi pravni osnov da ga uhapsimo, a i ako mi ga ne nađete, svakako ćemo ga uhapsiti“. Ne znam koliko je Monkton bio umešan u sve to, možda na nižem nivou, možda u saradnji s Mihajlovićem - otkriva jedan od najbližih saradnika pokojnog premijera.

MISTERIOZNA POGIBIJA AGENTA CIA

Perjanice stranih špijuna u postpetooktobarskoj Srbiji bili su Džon Nejbor (CIA) i Entoni Monkton (britanski MI6), ali su obojica posle dotad retko viđenih afera neslavno završili svoje nečasne zadatke na Balkanu. Za Nejbora, koji je stradao u špijunskoj aferi s tadašnjim potpredsednikom vlade Momčilom Perišićem, govorilo se da je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj na putu iz Beograda, i to baš na istoj deonici na kojoj je početkom 90-ih pod još nerazjašnjenim okolnostima stradala porodica Dafine Milanović. Monkton je, za razliku od njega, živ i zdrav, ali profesionalno ponižen.

TAJNI DOKUMENT

Kako saznajemo, Entoni Leopold Kolijer Monkton je pre Đinđićevog ubistva pokazao srpskoj tajnoj službi dokument koji objašnjava funkcionisanje zemunskog mafijaškog klana. Monkton je, kako navode upućeni, višim službenicima pokazao delove ovog dokumenta, a oni su zaključili da o ovoj zloglasnoj grupi Monkton zna više nego njihovi operativci.

Zoran Mijatović samo je kratko odgovorio na naša pitanja: „To je za mene završena priča, sve što sam imao da kažem o Monktonu, rekao sam!“

Prema onome što se do sada zna, Monkton je bio jedan od ključnih ljudi koji su početkom 90-ih ojačali britansku obaveštajnu mrežu MI6 na Balkanu. Od kada je 1987. pristupio MI6, izuzimajući njegovo kratko službovanje u Ženevi, pokušavao je da interese Krune sprovede na jugoistoku Evrope. Od 1996. radio je u Zagrebu, a pred oktobar 2000. stiže u Beograd, gde je ostao do 2004. godine. Važio za jednog od najbolje obaveštenih ljudi u Beogradu kad je u pitanju Državna bezbednost Srbije.

Njegove kolege opisivale se ga kao „klasičnog džentlmena špijuna“, dok ga je Zoran Mijatović u svojoj knjizi poredio s junakom iz humorističke serije.

- Bio je obaveštajac koji je likom podsećao na glavnog junaka iz engleske serije „Crna Guja“, a u dobro informisanim obaveštajnim krugovima pričalo se da se njegovo ime u negativnom kontekstu vezuje za smrt ledi Di - naveo je Mijatović.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Bas me zanima ta prica o "sistemu vrednosti" Smile Smile

Nadam se da tvoj nickname ne potiče od glagola "popišavati", "pišati"... i da ćemo imati uspeha u dijaloškoj komunikaciji zbog koje i postoji forum i da ti nije cilj samo monološka masturbacija, jer ako ti je to cilj, neko treba da ti kaže da će mnogo jeftinije da te izađe ako to radiš bez konekcije, pod ćebencetom...
Dakle, najljubaznije te molim da mi navedeš pet, ne više, a možeš manje... argumenata koji će imati svoje
1. ekonomsko
2. nacionalno
3. pravno
4. socijalno
5. etničko...
opravdanje da je Sloba Milošević i stranka koja ga je nasledila, filozofija kriminalna koju je posejao i koja još uvek džiglja... elem, da je učinio nešto dobro za Srbiju. MOLIM TE!

Imas neki problem!?  Smiley 1 Tvoja asocijacija je vrlo indikativna, ali moram da te razocaram- moj nick nema veze sa time sto je tebi proslo kroz glavu. Sto se tice tvog saveta, moram da ti se zahvalim ali ne praktikujem takve stvari pa izvoli nastavi sama da primenjujes svoj recept... Smile uspesno kao i do sada!

Milosevic se, pored svih svojih mana, borio za svoju zemlju, a i zivot je dao u toj borbi, sto je za tvoje idole nezamislivo i nedostizno...tako da prodji me se zeno...ili sta god da si  Smile

Citat
Kad nemas nijedan kriterijum sistema vrednosti u svojoj glavi dzaba je pisati.

A ti znas ko ima a ko nema sistem vrednosti u svojoj glavi. Ti- mizantrop koji svojim postovima vredja i omalovazava pola clanova ovog foruma!?  Smile Smile Smile Nego sa vama mrziteljima je dzaba i polemisati jer ne posedujete ni elementarnu kulturu. Pa ja mogu da vodim 100x pristojniju komunikaciju sa najvecim hrvatskim ili muslimanskim nacionalistima na ovom forumu nego sa vama cedajima.

Evo ova histericna @Gea ili @Gej, sta li je vec, prvi put je/ga vidim na forumu, a vec mi se obraca pricajuci o nekakvoj masturbaciji!!!  Smile Wtf, koji ste vi likovi  Smile

Pa ajde ako si vec pomenuo lazi i lazove, da pitamo tvog Cedicu koliko puta je bio u Silerovoj, sta je tamo radio i odakle mu dzipovi i telohranitelji pa ako dobijemo iskren odgovor, evo ja cu da glasam za njega.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2007, 22:11:46 od pishax »
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 53
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Citat
Milosevic se, pored svih svojih mana, borio za svoju zemlju, a i zivot je dao u toj borbi

kako da ne, steta sto se nije ubio u onoj kuci nego se ukenjao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 05:07:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.