Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 19:14:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sedam godina od pada Slobodana Miloševića  (Pročitano 28062 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
5. oktobra sam bio klinac, idealista, nuđeno mi da budem i opštinski odbornik, bilo mi glupo da ja kao apsolvent nekom držim predavanja, i to odbijem, i onda se pojavljuju neki ljudi koje u životu nisam video i sad oni kao primaju neke strance, prave se pametni, a za vreme Slobe ih politika, kao, nije interesovala. Smučili su mi se takvi ljudi, a zbog njih i oni koji su izgurali 5.oktobar na svojim plećima. Kad malo bolje razmislim, 70% tih koji su bili u prvim redovima je to radilo da bi kasnije mogli da zauzmu fotelje onih koje su skinuli. Jebeš ideale, vlast je najbolja droga.
Drago mi je da si to sam shvatio,sve što si naveo je 100% tacno!Oni koji to ne vide su od ociju slepi ili oni gore pobrojani koji su jurišali u ime demokratije za rad svog sopstvenog interesa!
Svi mi se u principu slazemo sa novonastalim problemima, razlika je sto ne vidimo alternativu. alternativa sigurno nije ekipa iz 90ih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
Alternative, nažalost, nema, ovi što su izašli iz DOS-a, mislim na Čedu, Gargamela, Leku i ostale njima bliske, su to uradili samo zato što nisu mogli da ostvare svoj uticaj u svojim strankama, ili su im stranke toliko minorne(mislim na Gargija), da nisu imale niti će imati ikakav uticaj na politički život Srbije.

Sve u svemu, ni u jednoj stranci ne vidim neku kocepciju ili viziju koja bi bila vredna truda i borbe, sve ove novopečene stranke su u stvari stranke tajkuna koji preko njih pokušavaju da obezbede sebi pozicije u vlasti, da bi mogli nesmetano da kupuju Srbiju.

Odakle Čedi novac za telohranitelje, putovanja u Monte Karlo i slično, ako nema nekog tajkuna iza sebe, koji mu sve to plaća ne bi li ovaj izgurao neke prljave poslove za njega?

Ili Leka, šta pokušava sa novom strančicom kad toliko njih koji su duže u politici nije uspelo da izboksuju svoje mesto na političkoj sceni. Jedino ako ne zbog toga da privuku jedan broj ogorčenih i razočaranih glasača DOS-a, da ih vežu za sebe i onda kad dođe vreme te njihove glasove, uz dobru naknadu, utope kod onih koji daju najviše.

Ipak, bolje i ovako nego da mi se vrate crveno-crni, njihovo je definitivno prošlo, ne treba im dizati spomenik, to su već uradile mnogobrojne porodice po Srbiji.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 16:24:46 od Knjavalo »
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Sedam godina od petooktobarskih demonstracija

Danas se navršava sedam godina od velikih demonstracija u Beogradu kojima je okončana vladavina režima Slobodana Miloševića

Višednevni protesti i štrajkovi širom Srbije, kulminaciju su doživeli 5. oktobra 2000. u Beogradu, gde se na poziv tadašnje opozicione Demokratske opozicije Srbije (DOS) okupilo više stotina hiljada ljudi.

Tokom demonstracija u Beogradu poginula je Jasmina Jovanović iz Miloševca kod Velike Plane, koja je pala pod točkove kamiona. Momčilo Stakić iz Krupnja preminuo je od posledica srčanog udara. Povređeno je 65 ljudi.

Na spomen obeležje sa likom Jasmine Jovanović u parku između ulica Kneza Miloša, Sarajevske i Mostarske petlje, nedaleko od mesta gde je poginula, cveće će položiti delegacija Demokratske stranke Srbije.

Podmladak beogradskog ogranka Demokratske stranke danas će posetiti grob i odati počast ubijenom premijeru Zoranu Đinđiću, pokretaču političkih promena u zemlji koje su okončane 5. oktobra 2000.

DOS je pozvao građane na demonstracije zbog nepriznavanja rezultata izbora za predsednika SRJ 24. septembra, na kojima je Miloševića pobedio kandidat DOS-a, lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica.

U večernjim satima 5. oktobra 2000. građanima se sa terase Skupštine Beograda obratio novi predsednik SRJ Vojislav Koštunica, a narednog dana, 6. oktobra, Milošević je priznao izborni poraz i čestitao Koštunici.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 SPS: GODINE IZNEVERENIH OČEKIVANJA

Socijalistička partija Srbije ocenila je period posle 5. oktobra 2000. kao 'godine izneverenih očekivanja' za ogroman broj građana.

'Prava radnika, nezaposlenih, mladih, penzionera, poljoprivrednika, žena...svakodnevno se umanjuju u ime bolje budućnosti koje nema', naveo je SPS u saopštenju, ističući da je Srbija 'u opasnosti da joj Kosovo i Metohiju otmu one zapadne zemlje koje su pomogle prevrat 5. oktobra'.

Ta stranka ocenjuje da je Srbija, umesto vladavine prava i obećanih međunarodnih integracija, dobila ogromnu armiju nezaposlenih i postala 'država sa razorenom privredom i bez jakih institucija'.

Izvor: RTS
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
SPS: GODINE IZNEVERENIH OČEKIVANJA

Socijalistička partija Srbije ocenila je period posle 5. oktobra 2000. kao 'godine izneverenih očekivanja' za ogroman broj građana.

'Prava radnika, nezaposlenih, mladih, penzionera, poljoprivrednika, žena...svakodnevno se umanjuju u ime bolje budućnosti koje nema', naveo je SPS u saopštenju, ističući da je Srbija 'u opasnosti da joj Kosovo i Metohiju otmu one zapadne zemlje koje su pomogle prevrat 5. oktobra'.

Ta stranka ocenjuje da je Srbija, umesto vladavine prava i obećanih međunarodnih integracija, dobila ogromnu armiju nezaposlenih i postala 'država sa razorenom privredom i bez jakih institucija'.

Izvor: RTS

Pazi, a oni su kao doneli boljitak Srbiji. Oni bi prvi trebalo da ćute.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Zamena teza- ovde su nesrecu doneli pre svega Nemacka, Amerika i NATO a ne SPS  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Нико неће да каже шта би неко други на Слободановом месту урадио у то време!
Мене то искрено занима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Naravno.

Uradio bi isto, a mozda i gore...mnogo gore!  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
Milošević je grešio od samog dolaska na vlast, kada nije shvatio da je berlinski zid pao i da su odnosi u svetu promenjeni. Pobogu, pa on je naviijao da komunisti sruše najpre Gorbačova pa onda i Jelcina, jer se nadao da će se vaspostaviti SSSR.
To su prelomni trenuci istorije, tada je trebao, da je bio imalo odgovoran, da dobro proceni ko će voditi glavnu ulogu na geopolitičkom planu i kome se prikloniti. Ali ne, komunjara ostaje komunjara. Ziveo Staljin i svetska revolucija. E tu je njegova glavna pogreška.

Ako hoćete, možemo analizirati svaki njegov potez ponaosob.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Добро, анализирајмо.
Дакле, шта би, рецимо Ђинђић урадио по питању Хрватске и БиХ? (, мислим на отцепљење мимо воље српског народа.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 19:14:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.