Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 15:23:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Secite, ja vise nemam para  (Pročitano 2253 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Apple 15
Ja bih da imam taj harac, majke mi...

Kad shvatis koliko je zezanje da svake godine kupis, iscepas, uneses, izneses i pripalis 10metara drva... ne isplati se...

A zaista bih volela da se ostvari ta ideja za futur 3234, pa da imamo toplovod iz Obrenovca i parno grejanje u kuci...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
s tim što je centralno grejanje nametnuto tj čist harač.
Укинеш централно и грејеш се на струју или дрва. Централно грејање није обавезно.

negde jeste,negde nije,vecinom jeste

u solidno gradjenom stanu od 50km2 dovoljna je i klima da te zagreje,ili neka manja ta pecka,ja u kuci prosle zime sam grejao sobu od 20km2 na grejalicu potorsio u proseku oko 300kw mesecno grejalica+600 ta pec

anea za tu kucerdu sto imas placali bi mesecni racun blizu 20 000dinara ,znaci 2000e godisnje,10 metra drva ti je 300-350 evra+cepanje po metru 3-5 evra,znaci u najgorem scenariju das 400e za drva i miran si+sto kuvas dok lozis mozes i lebac da peces,e sad ako ti je tesko da uneses drva i cistis pepeo uvedi gas,mnogo je komfornije
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Имаш пуно право да тражиш да те искључе са мрже и да се одрекнеш централног грејања. Понављам, није обавезно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ne mozes da ukines centralno grejanje skroz - ako i uspes da se odjavis (jer to nije dozvoljeno svima) placas, cini mi se, ipak 25% od onog sto bi placao da ga imas

Evo ja se grejem na struju i ne pada mi na pamet da prelazim na centralno. Racun mi tokom zime nije nesto preterano veci od standardnog koji placam tokom godine (hvala investitoru na dobroj izolaciji) a prosle zime nema osobe koja ima centralno grejanje da se nije zalila na isto.

« Poslednja izmena: 26. Sep 2014, 14:49:42 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
isto ko sto imas pravo da trazis da ne platis troskove iznosenja djubreta,to pravo postoji al ga niko nije ostvario

sto se tice grejanja tacno je da ga negde mozes iskljuciti ali u vecini slucajeva ne,negde naplacuju cak i pasivno grejanje,sad ja lozim a kuce spojene sa komsijom i onda komsija meni treba da plati to
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Apple 15
Hm... mi smo ove godine uzeli 6metara, jer toliko nam je ostalo od prosle godine... Metar je bio 4200.
Na testerisanje je otislo jos 3000, plus je cepanje bilo rucno - tj. clanovi porodice. I onda smo sve to preneli u supu... Smiley
Mislim da je to najgori deo. Smile

Inace, mesecno bi placali oko 10000 dinara ili oko 4000 po utrosku.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Имаш пуно право да тражиш да те искључе са мрже и да се одрекнеш централног грејања. Понављам, није обавезно.

ne-mo-že. neće da isključuju. pitao i ja i komšije više puta. neće.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Hm... mi smo ove godine uzeli 6metara, jer toliko nam je ostalo od prosle godine... Metar je bio 4200.
Na testerisanje je otislo jos 3000, plus je cepanje bilo rucno - tj. clanovi porodice. I onda smo sve to preneli u supu... Smiley
Mislim da je to najgori deo. Smile

Inace, mesecno bi placali oko 10000 dinara ili oko 4000 po utrosku.

placa se po kvadraturi kuce i tu ti racuna sve prostorije,ako stavis kalorimetar tu je negde,slicno stim sto ako ga nemas uvek moz da dodas neki radijator "viska"

drva ste placali malo skuplje

cepanje se naplacuje oko 300din po kubiku ,ako to rade clanovi domacinsta onda je visestruka korist po zdravlje i budzet

a grejanje nece da ti iskljuce jer nece da se odreknu naslednog para da te oderu za uslugu koj ati ne treba,jos onomad neki magarac iz epsa kaze da su u zgradam kao prikljuci i instalacije slabiji i da ne mozes koristiti grejalicu ili slicno

jacina prikljucka u zgradam je 12 ili 17 ampera,instalacije su standar svuda u kuci zgradi lokalu,za to postoji sad i licenca i ne moze svako da ugradi struju zna se koja debljina provodnika ide koji osiguraci

znaci instalacije u zdradama su potpune iste jacine kao u stambenim kucama 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17

ne-mo-že. neće da isključuju. pitao i ja i komšije više puta. neće.
Јел неко покушао да се распита код адвоката? Оно, пре штрајка  Smile
Шалу на страну, немогуће је да могу да принуде на нешто 200 година унапред. Нерођене чукунунуке и тако то...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Definicija glasi nesto tipa "Nema uslova ....." i tu je kraj price  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 15:23:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: para

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.348 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.