Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Да ли подржавате одлуку о сечи платана?
Да
40.4%  (21)
Не
38.5%  (20)
Не занима ме
15.4%  (8)
Не знам/немам одговор
5.8%  (3)
Ukupno glasova: 52
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Сеча платана у Булевару  (Pročitano 13771 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo

Gradsko zelenilo ima traktor, stvarno čudno!

Pa u Srbiji se već dvadeset godina ne prizvode traktori, pa je nov traktor ili Belorus ili neki od zapadnjačkih firmi.

Za traktor na slici bi se mogao kladiti da je donacija.
Traktor je marke "Lamborghini",jel sad malo jasnije. Smile Jel znaš cenu takvog traktora,i da mi je znati i ako je donacija,gde ga održavaju i po kojoj ceni,majku im jebem lopovsku.Gradsko zelenilo,njima treba takav traktor.To je traktor koji kupuju privatnici da obrađuju hektare i hektare zemlje,a ne smrdljivo gradsko zelenilo,a kad odeš u neki park ko minsko polje,sve govno do govneta. Smile Smile Smile

Tu istu foru ima i beograd put,sve novi kamioni,mašinerija,plate dobre,a putevi nam se raspadaju,oni bre ne mogu da srede ulicu gde im je firma,ulica se raspada,klizi,to ne mogu 2 decenije da saniraju,šta d apričam o ostatku grada,za koji će im mašinerija,da im bude udobnije preko rupa. Smile

Neradnici,korumpirana banda. Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Traktor je marke "Lamborghini",jel sad malo jasnije. Smile Jel znaš cenu takvog traktora,i da mi je znati i ako je donacija,gde ga održavaju i po kojoj ceni,majku im jebem lopovsku.Gradsko zelenilo,njima treba takav traktor.To je traktor koji kupuju privatnici da obrađuju hektare i hektare zemlje,a ne smrdljivo gradsko zelenilo,a kad odeš u neki park ko minsko polje,sve govno do govneta. Smile Smile Smile

Tu istu foru ima i beograd put,sve novi kamioni,mašinerija,plate dobre,a putevi nam se raspadaju,oni bre ne mogu da srede ulicu gde im je firma,ulica se raspada,klizi,to ne mogu 2 decenije da saniraju,šta d apričam o ostatku grada,za koji će im mašinerija,da im bude udobnije preko rupa. Smile

Neradnici,korumpirana banda. Smile Smile Smile Smile Smile
svaka na mestu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Danas ponovo prolazio bulevarom,i jedna stvar me iznenadila,ne nije seča platana,nego mašinerija kojom se to obavlja,da vidite šta poseduje gradsko zelenilo.

их...јака ствар...код мене у село свака трећа кућа има овакву машину Smile
Možda,ali ne od ovog proizvođača,pogledaj dobro marku traktora. Smile

видео сам....ламборџини....бар пет таквих има код мене Smile Smile

поседују их људи који раде 200 и више хектара земље Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2010, 20:58:03 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Citat
Danas ponovo prolazio bulevarom,i jedna stvar me iznenadila,ne nije seča platana,nego mašinerija kojom se to obavlja,da vidite šta poseduje gradsko zelenilo.

Pazi,ja sam i rekao da takve traktore kupuju privatnici koji obrađuju hektare i hektare zemlje,i ako ih ima,svaka čast,znači da ljudi dobro rade,sigurno ih nisu kupili zbog zajebancije,sad sam nešto gledao cene traktora i kreću se od 35000 evra do preko 300.000 evra. Smile Imače,traktor dobija zastavu na ravnom. Smile

Nama zemlja nije baš u poziciji za takve zajebancije,to bre bode oči,ja danas kad sam video nisam mogao da verujum,i kad vidiš na šta oni rasipaju pare,dođe mi muka,racionalnost je majka opstanka. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat

Pazi,ja sam i rekao da takve traktore kupuju privatnici koji obrađuju hektare i hektare zemlje,i ako ih ima,svaka čast,znači da ljudi dobro rade,sigurno ih nisu kupili zbog zajebancije,sad sam nešto gledao cene traktora i kreću se od 35000 evra do preko 300.000 evra. Smile Imače,traktor dobija zastavu na ravnom. Smile

Nama zemlja nije baš u poziciji za takve zajebancije,to bre bode oči,ja danas kad sam video nisam mogao da verujum,i kad vidiš na šta oni rasipaju pare,dođe mi muka,racionalnost je majka opstanka. Smile

контам шта говориш и у праву си скроз осим у једном...нема шансе да тај трактор добије моју флориду...180 км на час Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
hehehe mislio sam na zastavu 101,a i zajebavao sam se. Smile

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Зато што их за важније ствари боли туки, а за неколико трулих платана се понашају ко да се не знам ни ја шта десило. Smile
a reci ti meni ovako-nisam bio u Subotici,i ne znam kako izgleda,ali,pretpostavljam da ima neki glavni trg,i neki park odma do njega(i verujem da je lepa).pretpostavimo da ti nikada ne prolazis kroz taj park,i da te boli uvo za njega.
kada bi uzeli i porusili taj park,i napravili ogromnu garazu na njegovom mestu,ili jos bolje-creme de la creme-Banku ili Maxi  Smile (jedino sto se jos gradi u Srbiji... Smile) da li bi te i dalje bolelo uvo,ili bi ti ipak bilo malo krivo,bez obzira sto nisi nikada sedeo u njemu ili prolazio kroz njega?

Не конташ. Држава је у говнима, ови наши врли грађани ћуте. Пар дрвета буде посечено, диже се кука и мотика. Јебига, то нема смисла.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Не конташ. Држава је у говнима, ови наши врли грађани ћуте. Пар дрвета буде посечено, диже се кука и мотика. Јебига, то нема смисла.
pa,sta da se radi kada je narod nejedinstven?
drzava je u govnima zahvljujuci trutovima,a da bismo se resili njih,moramo svi zajedno da ih se resimo.ali,ne misle svi tako.vecina misli da je ta i ta stranka sposobna za nesto,a samo mali deo shvata da su svi u stvari ista govna sposobna samo za jedno-laganje,pljacku i destrukciju.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2010, 21:42:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
pa,sta da se radi kada je narod nejedinstven?
drzava je u govnima zahvljujuci trutovima,a da bismo se resili njih,moramo svi zajedno da ih se resimo.ali,ne misle svi tako.vecina misli da je ta i ta stranka sposobna za nesto,a samo mali deo shvata da su svi u stvari ista govna.
Pa ja odavno ne glasam baš zbog toga,što su svi ista govna,da jednog lopova skinem sa vlasti,pa da drugi lopov dođe.Sve je to šljam koji je tu zbog ličnih privilegija,i opozicija i vlast,svi zajedno. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Pa ja odavno ne glasam baš zbog toga,što su svi ista govna,da jednog lopova skinem sa vlasti,pa da drugi lopov dođe.Sve je to šljam koji je tu zbog ličnih privilegija,i opozicija i vlast,svi zajedno. Smile
opet se apsolutno slazem s tobom!  Smile Smile
to i ja kazem stalno-sve su to ista govna!SVI!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.