Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Да ли подржавате одлуку о сечи платана?
Да
40.4%  (21)
Не
38.5%  (20)
Не занима ме
15.4%  (8)
Не знам/немам одговор
5.8%  (3)
Ukupno glasova: 52
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Сеча платана у Булевару  (Pročitano 13818 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 1800
Al kad sam pročitao komentar u novinama:

neki prolaznik valjda:

"Do juče ste mislili da su platani vrsta papagaja, a sada ih odjednom volite i branite" ili nešto na tu foru  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Al kad sam pročitao komentar u novinama:

neki prolaznik valjda:

"Do juče ste mislili da su platani vrsta papagaja, a sada ih odjednom volite i branite" ili nešto na tu foru  Smile

Цар.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2010, 18:09:58 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Зато што их за важније ствари боли туки, а за неколико трулих платана се понашају ко да се не знам ни ја шта десило. Smile
a reci ti meni ovako-nisam bio u Subotici,i ne znam kako izgleda,ali,pretpostavljam da ima neki glavni trg,i neki park odma do njega(i verujem da je lepa).pretpostavimo da ti nikada ne prolazis kroz taj park,i da te boli uvo za njega.
kada bi uzeli i porusili taj park,i napravili ogromnu garazu na njegovom mestu,ili jos bolje-creme de la creme-Banku ili Maxi  Smile (jedino sto se jos gradi u Srbiji... Smile) da li bi te i dalje bolelo uvo,ili bi ti ipak bilo malo krivo,bez obzira sto nisi nikada sedeo u njemu ili prolazio kroz njega?

sto se tice platana-ja sam ovaj put na strani gradjana,ali mogu da objasnim zasto.
zato sto otkako su novopridosli trutovi dosli na vlast ovde(da me ne shvatite pogresno,i pre njih su bili trutovi,samo druge vrste...po tome smo postali i prepoznatljiva zemlja  Smile  ),i napravili od Beograda jednu...pozornicu,koja treba da odaje utisak da je zemlja procvetala,i da svi uzivaju,a u stvari se ostatak zemlje raspada,Beograd je postao prava pustara,a i jedna crna rupa saobracaja,ali,o tome cemo drugi put.
ulice koje su nekada bile krcate drvecem,koje,kada bi se posmatrale iz vazduha,ili sa zgrada,bi izgledale kao veliki suskavi zeleni tepisi koji ispunjuju te neke "kanjone" zgrada.otkako su ulice renovirane(a i sto se tice samog renoviranja,tolko su ih dobro renovirali da se zemljiste ispod kolovoza opet pretvorilo u karakteristican lucni oblik za samo 5 godina(ono kad sredina stoji kako treba,a sto si "blizi" ivicnjaku,to je veci rov... Smile )),mnoge od njih su ostale bez gomile drveca.Nemanjina,Kralja Milana,Resavska...
neko ce reci-pa,dobro,ali,izrasce novoposadjeno drvece,ali,to i nije tako.najpre zato sto drvetu,da bi uopste naprvilo neki lep hlad,treba jedno...10 godina minimum da poraste,a drugo,zato sto ta drveca imaju manje krosnje.

ja ne podrzavam gradjane zbog samih platana,zato sto se radi o platanima,nego zato sto ce od celog grada da naprave pustaru za svoju korist.
mislim,dajte,ljudi,budimo realni-zar vi stvarno mislite da oni seku te platane zato sto su bolesni?zato sto bi na nekog mogla da padne grana?  Smile pa,cak se ni onoj vlasti od pre 7 decenija vise nije jebalo za Srbiju,a kamoli da ce jednoj lopovcini i muljatoru poput Djilasa i kompanije da se jebe da grana nekog ne klepi...  Smile
znate kada bi oni sekli neko stablo zato sto se brinu za ljude?NIKAD.nne bi radili nista dok napokon zaista neka grana ne bi pala na nekog,i ubila ga,a i tada,isekli bi samo to stablo,i to je to.
razlog zbog koga seku sve cega se dokopaju je,naravno-profit. Smile
secenjem profitiraju firme koje se bave obradom drva,kao i jos neka preduzeca,a motherload ce biti upravo-parkiranje.jebe se njima za bezbednost gradjana,oni samo oce da izzoniraju sto veci deo grada,poseku sve,nabiju parking mesta,i onda muzu narod.
najbolji primer za to je Njegoseva,koja je nekada,pre "renoviranja" imala skoro celom duzinom drvorede.
danas,veci njen deo vise nema drvored,sem na mestima gde se nalaze parkici,ili na par mesta,gde su uspeli da uguraju koje drvo.
a sta mislite,sta je doslo na mesto tih nekadasnjih drvoreda?  Smile
ajmo,imate tri pokusaja... Smile

mozda neko sad kaze:"pa,dobro,al,zato ce resiti problem parkiranja i guzvi".ali,ni to nije tacno,jer se redjanjem parking mesta ne postize mnogo,a kamoli zoniranjem celog prokletog grada i cerecenjem naroda.
da oni stvarno oce kobajagi da rese guzve i parking mesta,napravili bi jos par garaza na nekim od HILJADE neizgradjenih placeva po gradu koji vec decenijama sede i cekaju "razresenje sledece godine".
da je njima tolko stalo do resavanja guzvi i parkiranja,u Vojvode Stepe ili BUlevaru,ili slicnim mestima gde djubrad parkira na kolovozu bi izgradili isto tako jednu,dve garaze,i postavili patrole koje bi kaznjavale.a dovoljno je samo izgraditi jos par garaza po gradu,a mesta ne da ima,nego moze jos citav grad da se napravi na tim praznim placevima koji samo sede i broje svetske i regionalne ratove,i cekaju "nadolazece resenje",i slicne zajebancije...  Smile

tako da poenta je da se gradskoj vlasti apsolutno jebe za bezbednost gradjana,a jos vise njihovo zdravlje ili estetiku grada,vec se jednostavno radi o obicnoj- za-ra-di. Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2010, 20:54:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Danas ponovo prolazio bulevarom,i jedna stvar me iznenadila,ne nije seča platana,nego mašinerija kojom se to obavlja,da vidite šta poseduje gradsko zelenilo. Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Danas ponovo prolazio bulevarom,i jedna stvar me iznenadila,ne nije seča platana,nego mašinerija kojom se to obavlja,da vidite šta poseduje gradsko zelenilo.

их...јака ствар...код мене у село свака трећа кућа има овакву машину Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Danas ponovo prolazio bulevarom,i jedna stvar me iznenadila,ne nije seča platana,nego mašinerija kojom se to obavlja,da vidite šta poseduje gradsko zelenilo. Smile Smile Smile Smile Smile

aaa,video sam ja to traktorce u Vojvode Stepe pre neki dan. Smile
i tamo nesto kopalo.polako,uskoro ce i Vojvode Stepe da dodje na red za "renoviranje". Smile
pri dnu je ulica vec skroz popunjena,al,zato,bato,od sredine,kad budu krenuli da rokaju sve,i sire koloseke i prave usrana parking mesta(umesto da naprave jednu garazu pri dnu,i jednu na sredini),bice zanimljivo.
doci ce i ta ulica i njeni gradjani na red,polako...  Smile

moja ulica je vec odradjena...  Smile
od jedne od najstarijih i najpoznatijih ulica,dvosmerne saobracajnice,napravili su jednsmernu,osakatili joj jedan deo za dve trake,samo da bi,gle cuda! Smile -mogli da naprave parking!  Smile
cak 10 mesta!!!!  Smile Smile Smile Smile
znas ti sta je 10 mesta!!!  Smile Smile sad,sa tih 10 mesta,svi problemi grada ce nestati!  Smile Smile
jebes ti urbanizam,jebes ti istoriju,jebes ti sto sada moras da obilazis pola grada,samo zbog 10 metara idiotluka,jebes ti estetiku,prostor,zdrav razum...bitno je da su oni napravili CAK 10 mesta! Smile i,naravno,odma i to izzonirali...  Smile

govnari. Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2010, 20:24:56 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Citat
Danas ponovo prolazio bulevarom,i jedna stvar me iznenadila,ne nije seča platana,nego mašinerija kojom se to obavlja,da vidite šta poseduje gradsko zelenilo.

их...јака ствар...код мене у село свака трећа кућа има овакву машину Smile
Možda,ali ne od ovog proizvođača,pogledaj dobro marku traktora. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Da se pitam ja bi poeko jos jedno 5 ulica... samo zato sto se ljudi bez razloga kretenisu...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Gradsko zelenilo ima traktor, stvarno čudno!

Pa u Srbiji se već dvadeset godina ne prizvode traktori, pa je nov traktor ili Belorus ili neki od zapadnjačkih firmi.

Za traktor na slici bi se mogao kladiti da je donacija.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Da se pitam ja bi poeko jos jedno 5 ulica... samo zato sto se ljudi bez razloga kretenisu...
ma...

Smile

ili jos bolje,isto to,samo na ovakom reljefu!  Smile

Smile

al,to nece moci,ne bi onda cika-DJilas imao sta da naplacuje...  Smile
(za naplacivanje vazduha je vec Dinkic tu. Smile Smile)
« Poslednja izmena: 03. Mar 2010, 20:44:35 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.