Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SCG vs Argentina  (Pročitano 33779 puta)
Ucesnik diskusija

Ko puno misli, malo greši!

Zodijak Leo
Pol
Poruke 165
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
samo da kazem
Petkovic je tu najmanji krivac (ustvari nije ni krivac)-covjek odvede reprezentaciju na sp, a sto su oni sminkeri i nece da igraju pa nije on kriv
Jok! Nije Petko kriv, nego sam ja? Te shminkere je on izabrao da predstavljaju nashu drzhavu i predsednika u Gelzenkirhenu!
IP sačuvana
social share
Nemoj silom, uzmi veći čekić !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mozete svi da kenjate kako i Hrvati nece proci grupu. I nemojte molim vas da lupetate kako bi bilo 7+ da su samo (Brazilci) hteli da ih napune. Hrvati su igrali odlicno prvi mec cak sta vise imali su vise sansi nego Brazilci.

I samo jod sa dodam da ko nebi igrao kao lud pred onakvim navijacima.Oni barem znaju za koga navijaju i za sta, imaju svoju zastavu, grb, himnu, a mi? I jos kad vidim na tribinama sal Yugoslavia ili majcu SFRJ i cujem jos himnu "hej sloveni" mislim sere mi se. Njihovi fudbaleri nisu "zvezde" kao sto nasi majmuni zamisljaju da su i ako su realno gledano bolji od nasih.Kad bi nasi igrali tako, da vidim da se bore da ostavljaju srce na teren e onda cu da kazem da smo nesto ovako kako igramo sad ja mislim da bi nas i Togo dobio.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Браво,свака част,читаш ми мисли!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
Taj,gad , lopovcina i smrad je pozvao svog sina da bi sa ostalim igracima podelio 2,5 miliona evra koja im pripadaju kao 40% od sume iz FIFA za ucesce na mundijalu samo u prvoj rundi.Majku mu pedersku da ima imalo pravde dobio bi sutra pedalu makar prvenstvo pocinjalo za 10 dana.Stvarno sva ona govna iz saveza sasluzuju jednu masovnu posetu navijaca na Terazije da im porucimo sta mislimo o njihovom radu za proteklih 20 godina.Petko sere retko.

Ja sam ovo rekao kad je pozvao svog blesavog sina,a pravi  krivac je taj otpadak od coveka i mozda bi sve bilo bolje da je pred prvenstvo dobio nogu nego sto je unistio atmosferu da bi sa svojim sincicem podelio premiju.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson W800i
Igrači i selektor su vam stvarno loši. nije mi jasno od kud samo toliki optimizam prije prvenstva. Tolko ste pričali o tome da sam stvarno pomislio da ste jaki..I ne znam od kud vam da su vaši igrači kvalitetniji od Hrvatskih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Evo ima na 2. neka konferencija za novinare.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
najbolje se ne praviti pametan i samo kukati    Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Novac je kao seks, čini se mnogo važniji kad ga nemaš... - Čarls Bukovski
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
realno Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ebi ga

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 25
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
Ljudi bre pa niko nije kriv jednostavno smo igrali sa boljim od nas, to sto smo pukli 6:0 od argentine to govori o nasem mentalnom sklopu "kad ne mozemo u drugi krug nek ide sve u kurac" ja mislim da su tako razmisljali igraci i strucni stab a takvoj atmosferi su doprineli pre optimisticni stavovi pre utakmica i zelja da budemo naj bolji a ustvari nismo realno sagledali situaciju  I DOZIVELI SRAMOTU ili ti kurcimo se a neznamo da letimo. Ali ja sam optimista jer mi smo nacija koja zna da igra fudbal samo treba vise da hodamo po zemlji nego sto pokusavamo da letimo bez krila.A i ruku na srce mnogo nam je jaka grupa ali mnogo jednostavno nismo mi taj nivo trenutno ALI BICE BOLJE imamo sjajnu mladu reprezentaciju i nadam se da izvlacimo neku pouku iz gresaka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
a sta je petko tu kriv...
jel on odveo tu istu reprezentaciju na svijetsko i sa istim igracima - jest
jel on kriv sto je krstacjic izgubio loptu pred svojim golom i primili smo go - nije (taj isti krstajic bio je najpouzdaniji igrac odbrane)
jel on kriv sto kezman ne zna kako da primi loptu a zabio je golove u kvalifikacijama samo tako - nije
petkovic povede sina i sin njegov da gol u prijateljskim utkmicama i nasa vlast i narod ga opet blate sto ga je poveo (a covjek nije bio sminker) al nas narod oce samo sminkere
kod nas je bitno nek svaki od njih ima po tetovazu na svakoj ruci i nozi pa nek izreklamira zenu sina i to je to....a cim je pozvan igrac koji nije sminker i koji ne kosta 100miliona a ostavlja srce na terenu to nama ne valja...
a dejan stankovic kao da igra balet-pa naravno nece covjek da se trosi
PA sta vise hocemo...
« Poslednja izmena: 17. Jun 2006, 15:06:21 od mikx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.