Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savić: Nepotrebno menjati radno vreme u javnom sektoru  (Pročitano 5850 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.131
gradski šalteri imaju dežurnu službu do 20h
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
HTC One
Neeeeeeeeeeee, usvojeno od 7:30, pa to je bas prerano.  Smile

Zezam se, odradim sve do 15:30 i kuci... vrhunski.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Радно време Smile

Какве везе има факинг радно време? Smile

Јавни сектор ће наставити са терорисањем дивних, финих, поштених и вредних грађана без обзира кад му почиње радно време. Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Administracija o novom radnom vremenu: Ovako je bolje, imamo više vremena za sebe

S. Palić    | 07. 05. 2014. - 06:25h  izmena vesti 07:32h | Foto: G. Srdanov   
Činovnici državne uprave hitali su juče nešto pre 7.30 na posao po novom radnom vremenu. Neki su pohvalili meru Vlade, a oni koji se ne slažu s njom mudro su izbegli izjašnjavanje.

Stiže po decu u vrtić: Jelena Brnjoš
Među prvima u zgradu državne uprave u Nemanjinoj 22, već oko 7.15 stigao je viši savetnik u Ministarstvu zdravlja Milorad Dubak (60). Ranoranilac, ustajao je, kaže, u šest i kad je radio od devet.

Prvi: Milorad Dubak
- Lako ćemo s radnim vremenom, treba nam program i projekti Vlade - kaže savetnik, odbijajući kritike da administracija malo radi.

Citat
Rano za izjave
Pola osam ujutro je prošlo, a malo okasnela administracija je još žustrije pristizala u upravnu zgradu u Nemanjinoj. Sad više nije bilo vremena za priču. Jedan mlađi muškarac odbio je razgovor uz iskreno objašnjenje: „Mnogo je rano za izjave“.
U narednih 15 minuta činovnici su počeli da se slivaju iz svih pravaca. Uglavnom pešice, osim ako nisu ministri, a bilo je i onih koji su se uspavali pa su stizali taksijem.

Majka dva dečaka, od dve i pet godina, Jelena Brnjoš (33), ekonomista u Ministarstvu pravde, mogla je da bude neko ko se žali na novu meru Vlade, ali nije.

- Decu je i ranije vodio suprug u vrtić. Tako smo se od početka organizovali. Ovo novo radno vreme je za mene odlično jer sada mogu ja da uzmem decu iz vrtića i već sam u četiri kod kuće - priča Jelena.

Slobodno celo popodne: Gordan Gorunović
Bibliotekar u Upravi za javne poslove Gordan Gorunović (50) ima drugi razlog da pohvali novu meru Vlade.

- Imam celo slobodno popodne - kaže on.

U pet do pola osam niko više nema vremena za priču, strašno žure, kasne... Na pitanje kad su ustali i da li im odgovara novo radno vreme, odmahuju rukom dobacujući neprijateljske poglede.

I mladi rano ustaju: Mirjana Gavrilović
U minut pre pola osam stiže mlada devojka iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Mirjana Gavrilović (25), gde radi kao prevodilac. Apsolutno mi odgovara. Imam više slobodnog vremena - kaže.

Isti odgovor stiže od Jelice Arsić (53), administrativne radnice u Upravi za zajedničke poslove.

- Inače se budim ranije, tako da mi je ovo sada savršeno. Imam više slobodnog vremena za sebe - kaže Jelica.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Citat
Bibliotekar u Upravi za javne poslove

Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Nokia 
Kasno je to. Svi bi oni meni od 6 bili na radnom mestu.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Само оштро Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
iz mnogo razloga trebalo je da uvedu klizno radno vreme recimo od 7 do pola 9 .. kao sto se to radi u mnogim firmama

ljudi su poludeli zbog ovoga jer ne znaju sta ce sa decom, ne mogu da se organizuju, totalno su im se zivoti istumbali.. Smile
klizno vreme upravo zato postoji, da svako podesi kako mu kog dana odgovara

ali glupake samo zanimaju pompezni naslovi u novinama koje finansiraju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung GT-S7580
Aleksandar Vučić: Časovi od sledeće godine možda od 7.30

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić najavio je mogućnost da od sledeće školske godine časovi počinju od 7.30, a ne od 8.00, kako roditelji ne bi imali probleme zbog odluke o novom radnom vramene u javnoj administraciji.

Vučić je u intervjuu "Nedeljniku" objasnio da odluka o novom radnom vremenu u javnim službama neće doneti ekonomski boljitak, ali da će
povećati odgovornost.

- U 7.28 sam se jutros vozio liftom i išao pešice po zgradi vlade i video kako ljudi dolaze na posao. Nikome nije lako da ustane, ali se jasno vidi da ta mera donosi obaveznost i sve nas navodi na veću odgovornost. Dačić kad god je mogao nije ustajao pre 10 sati, a sada i on mora ranije da ustane - rekao je Vučić.

On je ocenio da to pokazuje da ti ljudi moraju da imaju potpuno drugačiji stav prema onima koji nisu u javnom sektoru i onima koji izdržavaju te u javnom sektoru.

- Zaposleni u opštini mora da bude u 7.30 na poslu i sačeka onoga ko traži neku dozvolu, neki overeni papir ili dokument. Mora da ga sačeka kao Boga, jer je plaćen od tog čoveka - kazao je Vučić.

Predsednik Vlade rekao je da je rađeno "ozbiljno istraživanje", koje je pokazalo da ljudi u javnom sektoru rade prosečno 2,5-3 sata, od 9.30 do 12.00.

- Ovako neka dođe u 7.30 i neka do 8 popije kafu, ali će raditi do 12 i dobićemo sat vremena više - kaže on.

Na primedbu da roditelji sada imaju problem s decom koja idu u školu od 8.00, Vučić je rekao: "Tačno je. Od sledeće školske godine videćemo da časovi počinju od 7.30 i roditelji više neće imati te probleme".

On je kazao da je cilj da u privatnom sektoru bude što više zaposlenih, a da je "naše da pokažemo veću odgovornost".

- Moje je da vam da se izvinim kad kasnim na intervju, a nisam jeo ništa od jutros, nisam spavao, ali je moja obaveza da budem tačan i da vam ne oduzimam vreme, jer ćete vi meni da platite porez. To je ono što ljudi u Srbiji moraju da razumeju. Ljudi u Srbiji stalno kritikuju privatni sektor, a ne razumeju da nas on sve izdržava - kazao je Vučić.

Predsednik Vlade je rekao da Vlada mora da pokaže odgovornost, ozbiljnost, dodavši i da od opozicije i očekuje i traži isto.

Vučić je dodao da moli i predsednika Demokratskle stranke Dragana Djilasa i predsednika Nove demokratske stranke Borisa Tadića da se uključi u projekat "Beograd na vodi".

- Pozvaću obojicu na razgovore. I nadam se da će da prihvate. Ne ponašam se bahato zato što smo osam puta jači od njih. Ovo je jedinstvena prilika. Ne možemo da uspemo ako svi ne budemo za to. Nemojte da propustimo šansu da od Beograda napravimo metropolu, jer mi moramo da idemo krupnim koracima napred ako hoćemo da idemo u korak sa svetom - kazao je Vučić.

Izvor:24Sata

Vau, isto kao i ranije. Bar u osnovnoj su tako počinjali.

Citat
Ne ponašam se bahato zato što smo osam puta jači od njih.

Ali očigledno nemaš problem da ih podsetiš na to.  Smile

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nokia 6630, valjda
meni su chasovi u srednjoj pochinjali u 7h  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.