Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SAVEWAY International - Bugarska finasijska piramida  (Pročitano 736 puta)
24. Avg 2014, 15:07:28
Zodijak
Pol
Poruke 3
Browser
Chrome 36.0.1985.143
Zdravo svima!

Otvaram ovu temu jer sam jedan od ljudi u Bugarskoj koji se od samog početka protivio ovoj finansijskoj piramidi.      Učesnik sam diskusija u najvećoj FB grupi koja je napravljena na bugarskom jeziku protiv ove piramide, a kasnije sam otvorio i FB grupu posvećenu posebno ljudima iz bivše Juge jer pohlepni bugari sada napadaju punom snagom upravo Srbiju!

Želim vas najsrdačnije upozoriti da NE sudjeljujete u piramidu jer se ona raspada.      Imam puno toga za reći, ali za sada želim da kažem ovo: skoro su 4 top menadžera napustila taj "holding", kako ga zovu budale, jer im nisu isplaćene velike bonuse jer.     .     .      više nema više budala koji uplaćuju pare i stoga prihod novca pada stalno.     

Ovo je grupa za sve iz bivše Juge - https://www.     facebook.     com/groups/621153501307737/

"Ova je grupa napravljena kako bi zaštitila što je više moguće ljudi od organizacije sa piramidalnom strukturom zvanom "SCI", a odnedavno "Saveway International" (Ponzi Scheme).      Kompaniju su stvorili dva bugara, Svetoslav Petrov i Stantcho Rangelov.     
Kako se "kompanija" pokušava širiti dalje, vjerujem da je vrlo bitno za svakoga iz cijele bivše Juge da se upozna s njom i sam odluči je li isplativo investirati u "proizvod" koji se ne vidi.     
Molimo vas da pročitate komentare i postove na zidu grupe tako da možete razumijeti zašto je ta kompanija financijska piramida.     
Svi komentari i kompletni materijal predstavljen u grupi su isključivo osobna mišljenja i cilj joj nije uništiti ugled bilo koje osobe ili pravne ustanove.     "

Vest o šokatnom napuštanju 4 članova prevedena, naravno -
www. facebook. com/photo. php?fbid=10204210911250930&set=gm. 680292775393809&type=1

ODLIČNO OBJAŠNJENJE na srpskom od jedne žene iz Srbije o finansijskoj piramidi -
www. facebook. com/groups/621153501307737/permalink/622775054478915/

Evo zvaničnog upozorenja Društva za borbu protiv prevara iz Novog Sada -
www. prevara. info/index. php?option=com_content&task=view&id=89

How to Distinguish Between a Pyramid Scheme and Multi Level Marketing -
www. wikihow. com/Distinguish-Between-a-Pyramid-Scheme-and-Multi-Level-Marketing

« Poslednja izmena: 24. Avg 2014, 15:18:02 od AntonioTech »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
LG Nexus 5
Ovakve MLM piramide su poznate i od pre. Bas ta koju navodis vuce korene od layoness-a.

Vise o tome ovde:

http://forum.burek.com/lyoness-prevara-ili-ipak-ima-necega-t532054.1070.html

Mozes tamo postavljati vesti vezane za safeway.

[Locked]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 8.35 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.