Otvaram ovu temu jer sam jedan od ljudi u Bugarskoj koji se od samog početka protivio ovoj finansijskoj piramidi. Učesnik sam diskusija u najvećoj FB grupi koja je napravljena na bugarskom jeziku protiv ove piramide, a kasnije sam otvorio i FB grupu posvećenu posebno ljudima iz bivše Juge jer pohlepni bugari sada napadaju punom snagom upravo Srbiju!
Želim vas najsrdačnije upozoriti da NE sudjeljujete u piramidu jer se ona raspada. Imam puno toga za reći, ali za sada želim da kažem ovo: skoro su 4 top menadžera napustila taj "holding", kako ga zovu budale, jer im nisu isplaćene velike bonuse jer. . . više nema više budala koji uplaćuju pare i stoga prihod novca pada stalno.
Ovo je grupa za sve iz bivše Juge - https://www. facebook. com/groups/621153501307737/
"Ova je grupa napravljena kako bi zaštitila što je više moguće ljudi od organizacije sa piramidalnom strukturom zvanom "SCI", a odnedavno "Saveway International" (Ponzi Scheme). Kompaniju su stvorili dva bugara, Svetoslav Petrov i Stantcho Rangelov. Kako se "kompanija" pokušava širiti dalje, vjerujem da je vrlo bitno za svakoga iz cijele bivše Juge da se upozna s njom i sam odluči je li isplativo investirati u "proizvod" koji se ne vidi. Molimo vas da pročitate komentare i postove na zidu grupe tako da možete razumijeti zašto je ta kompanija financijska piramida. Svi komentari i kompletni materijal predstavljen u grupi su isključivo osobna mišljenja i cilj joj nije uništiti ugled bilo koje osobe ili pravne ustanove. "
Vest o šokatnom napuštanju 4 članova prevedena, naravno - www. facebook. com/photo. php?fbid=10204210911250930&set=gm. 680292775393809&type=1
ODLIČNO OBJAŠNJENJE na srpskom od jedne žene iz Srbije o finansijskoj piramidi - www. facebook. com/groups/621153501307737/permalink/622775054478915/
Evo zvaničnog upozorenja Društva za borbu protiv prevara iz Novog Sada - www. prevara. info/index. php?option=com_content&task=view&id=89
How to Distinguish Between a Pyramid Scheme and Multi Level Marketing - www. wikihow. com/Distinguish-Between-a-Pyramid-Scheme-and-Multi-Level-Marketing
« Poslednja izmena: 24. Avg 2014, 15:18:02 od AntonioTech »