Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savetnik premijera Koštunice nazvao Crnu Goru kvazidržavom  (Pročitano 19788 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Nazovi Srbe konstitutivni narod, pošto nema ustava još mora se za taj naziv izboriti. To je poenta mog teksta. A svi znamo da je pripajanje dela Hercegovine Crnoj Gori bilo pre 150 godina razlog za prekid diplomatskih odnosa između Srbije i Crne Gore. I da u Staroj Hercegovini žive pretežno Srbi.
Mora. Ali svi Srbi moraju shvatiti da je interes bilo kog pojedinca i/ili grupe Srba opsti srpski interes. Tako i po pitanju CG Ustava. Iako nebitan za SLO i CRO jer njihovih sunarodnika ovde ima malo, oni ce zbog sireg geopolitickog smisla itekako uticati da taj Ustav bude sto nepovoljniji za CGce, pa cak i po cenu ostalih gradjana CG dok god bude odgovaralo drustvu na vlasti.O Siptarima necu ni da mislim kako i koliko ce uticati na izradu CG Ustava.

Slažem se i u ostvarenju tog interesa najveći protivnik je sadašnja mafijaška vlast kojoj odgovara da se politička scena što više rasparčava sukobima. Nije protiv interesa običnih građana Crnogoraca ostvarivanje interesa Srba iz Crne Gore. Zna se da su ti interesi skoro potpuno istsovetni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Kamiondžija je moj super heroj. Najpre zbog slogana, ono kao, s verom u Boga, za kralja i Otadžbinu, onda i zbog potpisa, ono sa slabim kapiranjem : ))) U moru smajlića, folera, dokonaša a ne forumaša, on mu dođe kao melem na otvorenu ranu...
Nego, o Crnoj Gori sam htela.Šta se bune, ne kapiram. Kamo lepe sreće da toliko energije utrošimo u analizu sosptvene države. Zašto se akati crnogorskom državnošću koja ima montekarlovski potencijal.
A Srbija...
Raspada se nacionalno, teritorijalno, verski, politički, ekonomski, socijalno... Evo, valjam po glavi sve što mi padne na pamet i na svaki način se raspadamo. Vera je postala moda, politika cilj a ne sredstvo, ekonomija jedan od političkih ciljeva... ali tako će biti dokle god mlatimo praznu slamu sa demokratijom koja je kod nas zapravo demagogija. Jer je pismena vlastoljubiva većina dala pravo nepismenoj većini - da je bira. Vražam se u ovom trenutku na "Kamiondžiju", na kralja i otadžbinu... Sve su to KATEGORIJE pozitivnije od, recimo, Specijalnog suda. Čista srpska manipulacija izezanje. Pravosuđem, narodom... Odjednom sam nešto umorna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Kamiondžija je moj super heroj. Najpre zbog slogana, ono kao, s verom u Boga, za kralja i Otadžbinu, onda i zbog potpisa, ono sa slabim kapiranjem : ))) U moru smajlića, folera, dokonaša a ne forumaša, on mu dođe kao melem na otvorenu ranu...
Nego, o Crnoj Gori sam htela.Šta se bune, ne kapiram. Kamo lepe sreće da toliko energije utrošimo u analizu sosptvene države. Zašto se akati crnogorskom državnošću koja ima montekarlovski potencijal.
A Srbija...
Raspada se nacionalno, teritorijalno, verski, politički, ekonomski, socijalno... Evo, valjam po glavi sve što mi padne na pamet i na svaki način se raspadamo. Vera je postala moda, politika cilj a ne sredstvo, ekonomija jedan od političkih ciljeva... ali tako će biti dokle god mlatimo praznu slamu sa demokratijom koja je kod nas zapravo demagogija. Jer je pismena vlastoljubiva većina dala pravo nepismenoj većini - da je bira. Vražam se u ovom trenutku na "Kamiondžiju", na kralja i otadžbinu... Sve su to KATEGORIJE pozitivnije od, recimo, Specijalnog suda. Čista srpska manipulacija izezanje. Pravosuđem, narodom... Odjednom sam nešto umorna...

Potpuni of. Otvori temu, objasni sve šta misliš pa da diskutujemo. Tako to šljaka na forumu, svaka tema ima svoj naslov i prvi članak je na neki način definiše. A teme o političkoj i ekonomskoj situaciji, vladi i pojedinim strankama su 50%

Džabe se uvlačiš Kombiju, on je već moj muž  Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 15:37:55 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Šutanovac: Izjave o kvazi državi nisu stav Vlade Srbije

Srpski ministar odbrane Dragan Šutanovac ocenio je danas da je izjava savetnika premijera Aleksandra Simića da je Crna Gora "kvazi država" štetna za Srbiju i njen narod i da ne predstavlja stav vlade

Na konferenciji za novinare u Beogradu, Šutanovac je rekao da je crnogorska reakcija na tu izjavu "minimum prihvatljivog reagovanja" i dodao da bi i on tako postupio da je neko Srbiju nazvao "kvazi državom".

On je dodao da se na taj način krši i međunarodno pravo, jer je Crna Gora međunarodno priznata država koja ima svoju zastavu ispred sedišta UN.

Šutanovac nije želeo da komentariše postupak kolege Velimira Ilića, koji je odustao od zvaničnog puta u Crnu Goru zbog toga što vladiki Filaretu nije omogućen ulazak u tu zemlju.

Ambasadorka Crne Gore u Beogradu Anka Vojvodić uložila je danas zvaničan protest Ministarstvu spoljnih poslova Srbije zbog izjave Simića date u intervjuu za "Glas javnosti" da je Crna Gora "kvazi država nastala na talasu separatizma".

Ministar Šutanovac je dodao da će se sutra sastati s ministrom spoljnih poslova Crne Gore Milanom Roćenom i da će, između ostalog, jedna od tema razgovora biti i sudbina jednog broja helikoptera i aviona koji su ostali na aerodromu u Golubovcima, a za koje Vojska Srbije smatra da njoj pripadaju.

Šutanovac je kazao da nema nameru da zbog toga ugrožava odnose sa Crnom Gorom, ali je dodao da i Crna Gora smatra da bi iz Srbije trebalo da joj budu vraćene ratne zastave crnogorskih partizanskih jedinica.

Izrazio je očekivanje da će razgovori proteći u prijateljskom tonu i da će se tako stvoriti uslovi da "svako dobije ono što želi".

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zivela drzava i drustvo koji nece da daju slobodno kretanje ljudima koji su slobodni...tacnije postoji samo sumnja u njihovu krivicu...bez dokaza....To se zove demokratija i postovanje ljudskih prava.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Šta se bune, ne kapiram. Kamo lepe sreće da toliko energije utrošimo u analizu sosptvene države. Zašto se akati crnogorskom državnošću koja ima montekarlovski potencijal.

Izuzetno lepo rečeno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Dobro je da se neko iz Vlade setio i da kaze da to nisu stavovi VLade, vec misljenje nabedjenog "patriJote".

Ja vam garantujem da ce CG da napreduje barem duplo brze od Srbije....prvi argumen za ovu tvrdnju je taj sto su se otvorili ka svetu u svakom pogledu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobro je da se neko iz Vlade setio i da kaze da to nisu stavovi VLade, vec misljenje nabedjenog "patriJote".

Ja vam garantujem da ce CG da napreduje barem duplo brze od Srbije....prvi argumen za ovu tvrdnju je taj sto su se otvorili ka svetu u svakom pogledu....

I okrenuli leđa Srbiji (mislim na vlastu)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Cekaj, a zasto ta potreba da Srbiju uvek neko "gleda", "vida rane", "da je cuva" itd....treba stati na svoje noge...vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
Đelić se izvinio Crnogorcima

Podgorica -- Božidar Đelić izvinio se Crnoj Gori zbog uvredljivih izjava savetnika predsednika Vlade Aleksandra Simića na račun crnogorske države

Potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić u izjavi za TV B92 kaže da je upućivanje protestne note minimum reakcije Crne Gore i ističe da bi isto uradila i Srbija kada bi je neko nazvao kvazidržavom. On navodi da Srbija mora da gradi dobre odnose sa susedima čak i kada joj se ne sviđa neki od njihovih poteza.

"Vlada Republike Srbije i Srbija priznaju Crnu Goru kao državu. Mi je poštujemo i gradimo dobrosusedske odnose sa Crnom Gorom. To je politika Vlade Republike Srbije, a sve ostalo su neki lični staviovi i ni na koji način Vlada Rep Srbije ne želi da omalovažava ili na bilo koji način uvredi građane Crne Gore", kazao je Đelić za B92 na obeležavanju završetka izgradnje druge faze poslovnog i tržnog centra "Er-port siti" na Novom Beogradu.

Na konstataciju novinara B92 da je ambasadorka Crne Gore uputila protesnu notu i rekla da očekuje izvinjenje i direktno pitanje da li bi on bio spreman da se izvini zbog onog što se čulo, Đelić je kazao:

"Evo, ja se izvinjavam Crnogorcima",kazao je on.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.