Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Nov 2025, 18:18:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 334 335 337 338 ... 759
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za zivot !  (Pročitano 1534919 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 6220
Ako je bas veliki kontrast izmedju zutog i crnog, onda jesu.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
ali su minijaturne,baaš male,primjetno manje od pčela?
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 6220
Iskreno da ti kazem, najmanje koje sam video su malo manje od pcela.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
onda ovo moje nisu ose  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Zakon vere i prepuštanja
Podatna – a pobeđuje snagom,
meka – a pobeđuje čvrstinom.
I svi to znaju, a niko se ne usuđuje da se tako ponaša.
Pisao je Lao Ce za VODU pre mnogo vekova.

1.PRIČA
Dva anđela-putnika, zaustavila su se na konačištu u domu bogate porodice. Porodica je bila negostoljubiva i nije ih pustila da prespavaju u gostinskoj sobi. Umesto toga, smestili su ih u hladan podrum.
Kada su namestili postelje, stariji anđeo je video rupu u zidu izatvorio ju je. Kada je mlađi anđeo video šta on radi, pitao ga je, zašto je popravio tu pukotinu tako negostoljubivim ljudima. Stariji je odgovorio:
-Stvari nisu onakve kakve se čine.
Sledeće noći, došli su na konačište kod veoma siromašnog, ali i veoma gostoljubivog čoveka i njegove žene. Oni su podelili sa gostima ono malo hrane što su imali i smestili su anđele u svoj krevet, da se dobro naspavaju i odmore. Ujutru, posle buđenja, anđeli su našli domaćina i domaćicu kako plaču. Njihova jedina krava, čije im je mleko bio jedini prihod, ležala je mrtva u slami.
Mlađi anđeo je pitao starijeg:
-Kako se to moglo desiti? Prvi čovek je imao sve, a ti si mu pomogao. Druga porodica je imala veoma malo, ali bili su spremni da to podele sa nama, a ti si dozvolio da im umre jedina krava. Zašto?
-Stvari nisu onakve, kakvim se čine – odgovorio je stariji anđeo.
-Kada smo bili u podrumu, ja sam shvatio da rupa u zidu vodi do posude sa zlatom. Zatvorio sam rupu i popravio zid, da oni ne bi našli zlato. Kada smo sledeće noći spavali u krevetu domaćina, došao je anđeo smrti po ženu domaćina. Ja sam mu dao kravu.
Stvari nisu onakve kakvim se čine. Mi nikada ne znamo sve. I čak ako ti imaš veru, moraš još i stalno da izgrađuješ poverenje, da sve što se dešava – to je za tvoje dobro. A to ćeš shvatiti tokom vremena. Neki ljudi koji dolaze u naš život, brzo prođu. Neki postaju naši prijatelji i ostaju koji minut.
Juče – to je istorija.
Sutra – to je tajna.
Danas – to je mogućnost da se sačuva vera, bez obzira na sva iskušenja i teškoće koje se pojavljuju u našem životu, zato što postoji Više, božansko rukovodstvo, koje nam daje najbolje od onoga što smo tražili.

2.PRIČA
Hodža Nasredin sreo je namrštenog čoveka, koji je išao putem ka gradu.
- Šta je sa tobom – pitao je Hodža.
Čovek mu je pokazao svoju putnu vreću i žalosno rekao:
- Sve što ja imam u ovom beskonačno velikom svetu, jedva da je dovoljno da se napuni ova nesrećna vreca!
- Da, to je loše – saosecao je Hodža.
S tim rečima, on je oteo vreću iz čovekovih ruku i počeo da beži putem.
Izgubivši sav svoj imetak, čovek je zaplakao i produžio put potišteno. Za to vreme, Hodža je otrčao napred i stavio vreću na sred puta, da je čovek sigurno ne može promašiti kad naiđe. Kada je čovek video svoju vreću kako stoji na putu, on se počeo smejati od radosti i uzviknuo je:
- Oh, moja vrećica! A ja sam mislio da sam te sasvim izgubio!
"Eto kako je lako i jednostavno oraspoložiti čoveka“ – mislio je Hodža, gledajući za njim iz svog zaklona.

3.PRIČA
Jednom je čovek sanjao san. Usnio je, kao on ide peščanom obalom, a pored njega ide – Gospod. Na nebu su promicale slike iz njegovog života, i posle svake, on je video u pesku dva niza tragova: jedan – od njegovih nogu, drugi – od nogu Gospoda.
Kada je prošla i poslednja slika iz njegovog života, on se osvrnuo na tragove u pesku. I video je, da se često na njegovom životnom putu vide samo jedni tragovi. Primetio je da je to tako u onim momentima kada je njemu bilo najteže u životu i ti tragovi su bili duboki. On se jako rasrdio i upitao Gospoda:
- Zar mi Ti nisi govorio: ako budem išao Tvojim putem, Ti me nećeš ostaviti. A ja sam primetio, da u najteža vremena u mom životu postoji samo jedan trag u pesku. Zašto si me Ti napustio, onda kada si mi najviše trebao?
Gospod je odgovorio:
- Moje milo, dete moje. Ja te volim i nikada te neću napustiti. Kada su u tvom životu bile krize i iskušenja, vidi se samo jedan trag na putu. To je zato što sam ja u ta vremena tebe nosio na rukama.

4.PRIČA

Grupa vršnjaka, uspešnih, koji su napravili karijere, došli su u goste kod svog starog profesora. Naravno, uskoro je razgovor krenuo o poslu – žalili su se profesoru na mnogobrojne teškoće i životne probleme.
Ponudivši svojim gostima kafu, profesor je pošao u kuhinju i vratio se sa tacnom na kojoj su bile razne šolje – porcelanske, staklene, plastične, kristalne i obične, i skupe i istrošene. Kada su vršnjaci uzeli šolje, profesor je rekao:
„Ako ste primetili, razgrabljene su sve skupe šolje. Niko nije izabrao jednostavne i jeftine. Želja da vi, baš za sebe, imate samo najbolje i jeste izvor vaših problema.  Shvatite da šolja sama po sebi ne čini kafu boljom. Ponekad  je ona samo skuplja, a ponekad čak služi da sakrije ono što pijemo. Ono što ste vi zaista želeli, bila je kafa, a ne šolja. Ali, vi ste svesno izabrali bolje šolje. A zatim ste još zagledali, ko je kakvu šolju uspeo da uzme.  A sad zamislite: život - to je kafa, a posao, novac, položaj, društvo – to su šolje. To su samo instrumenti za čuvanje Života.  To, kakvu šolju mi imamo, ne određuje i ne menja kvalitet našeg Života. Ponekad, koncentrišući se samo na šolju, mi zaboravljamo da uživamo u ukusu same kafe!
Najsrećniji ljudi nemaju sve najbolje. Ali oni umeju da izvlače sve najbolje iz onoga što imaju. Sreća je u tome, da želite ono što ostvarujete. A ne u tome, da imate ono što želite.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
Cinnamon Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG Nexus 5
Optimizam je nedostatak informacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
Visak informacija je konfuzija... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Neki put neke stvari jednostavno nisu do vas.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
kad pijete pivo - pijte kvalitetno pivo - nikako jeftino...i ne mijesajte vise vrsta jeftinog piva...
mnogo boli glava kad se otrezmite... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 334 335 337 338 ... 759
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Nov 2025, 18:18:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.