Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za trudnice i novopecene mame  (Pročitano 433626 puta)
Zvezda u usponu

Blame It On The Moon

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh670
hm...neznam, mislim da je i stres malo pomogao u  tome da kasni..al nemam pojma...
preselila sam se u drugi grad isto..pa mozda to djeluje..klima ovo ono..ma nemam pojma..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ne, sad ozbiljno pitam; ako si toliko zabrinuta sto ne kupis test ?
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Blame It On The Moon

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh670
neznam..valjda me strah a i bili su sada ti praznici...u ponedjeljak cu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat
hm...neznam, mislim da je i stres malo pomogao u  tome da kasni..al nemam pojma...
preselila sam se u drugi grad isto..pa mozda to djeluje..klima ovo ono..ma nemam pojma..

Moze od stresa da se pomeri za par dana ali nista revolucionarno. Ako si lepo pratila i znas da imas problem zbog kojeg si i pocela piti pilule ne bi tebalo da sumnjas u datum kada trebas dobiti. E sada znam na nekim slucajevima koji imaju slican problem da su menstruacije bile redovne i onda odjednom kasni i po mesec dana.
Zato lepo test i ukoliko nisi trudna idi kod ginekologa  Smile
Ne uzbudjuj se
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Blame It On The Moon

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh670
hvala ti... Smile

zanima me kako to da si ti kao muskaracx toliko informiran o tome?? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
@ cq ac...ne znam da li da ti smejem ili da placem na tvoje komenatare ..kao musko vidim da se mnogo razumes u zenske stravi...rpilicno tacna tvrda u vezi abortusa za muskarce iz srednjeg veka... Smile

e pa ovako ...ja sam imala 2 abortusa neposredno posle prve trudnoce (zna se da su zene extra osetljive po tom pitanju tada)...i savrseno sam zdrava ...pod tim zdravljem podrazumevam "zdravlje" materice  Smile

na nasem podrucju u vecini slucajeva zena za svog zivotnog veka ima oko 3 abortusa ...to su statistike ...sto se pripadnika nacionalnih manjina tice tipa romi ili siptari njima je prosek oko 8 abortusa ....
e ovo je vec stetno ...tu se ve4c postavlja pitanje u kakvom je stanju materica doticne zene ...
1 ili 2 abortusa ne bi trebalo da predstavljaju problem po recima dr vejnovica -direktora ginekolosko-akuserske bolnice u novom sadu.....covek je vodio moju trudnocu,idem kod njega na preglede,oba abortusa sam radila kod njega....tako da ako on ne zna o cemu govori onda ja stvarno ne znam sta pisem ovde  Smile

dalje...ako je ovo nezeljena trudnoca..ako neko nije spreman da ima dete zasto bi dete ispastalo kad ga majka nece ? Smile

toliko od mene  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
pa, sasvim je druga prica kada zena NIJE radjala... zavisi i u kojoj se nedelji radi prekid trudnoce, ko i kako radi... u vecini slucajeva nema posledica.
uostalom, postoji tema posvecena toj problematici  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Igrom slucaja sam zavrsio medicinsku skolu, mada ne ta struka ali sam bio onako zainteresovan jedno vreme!
Ja ne razumem zasto se odmah lepi etiketa zatucanog momka iz srednjeg veka zato sto jednostavno daje savet pri zahvatu kao sto je abortus da dobro pripazi i konsultuje svog lekara!
Zasto to kazem, zato sto abortus nije obican zahvat hirurga vec malo veca dubioza koja prekida jedan veliki ciklus u organizmu!
Ali machakz lepo rece tako da ne bih dodavao i duzio!
Razumem ja da si ti potpuno samouverena po tom pitanju ali tvoj organizam nije isti kao i njen, osim toga pitaj tvog strucnjaka relevantnu cinjenicu o procentu neplodnosti posle abortusa i poremecaja ovulacija jajnih celija itd. Za mene taj strucnjak je nula od coveka jer rusi etiku lekara koji daje savet da je 1 do 2 abortusa normalno  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
ma ok...ni luda se ne nastavljam  Smile

u svakom slucaju neka savetuje svoga ginekologa  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Blame It On The Moon

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh670
 Smile Smile
Smile Smile

hi hi bas ste slatki..pusek Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.