Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 647390 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony Z5
Pa dobro kazes.Intel je uvek bio bolji od AMD.FX  procesori su dobra serija,ali kao sto kazes vuku dosta struje i zahtevaju dobro rashladjivanje.
Ja imam Intel  i5-3570K i dve GTX 550 Ti u SLI i SSD 128GB mx1000 i racunar je boli glava.Spalio mi napojnu od 600w pa sam uzeo ThermalTake 720W i sad je ok.Meni ne treba bolji.
Tvoj racunar je jos bolji,jedino ako ti smeta to grijanje mjenjaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 24
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Apple iPhone SE
nije da mi smeta nego se plasim da ne spalim nesto, nije jeftin sport da bi se s tim igrao Smiley
treba mi nesto stabilno i sigurno da ne menjam bar 3 godine Smiley
zato sam vise zainteresovan za i7 koji "oponasa" 8 jezgara.. hteo bih da prodam ovo i da doplatim maksimalno 400e.. znate li koliko bih mogao dobiti za ove komponente ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony Z5
FX-9370 (retki su kod nas,vidjao sam nove oko 200e),sad zavisi koliko je taj tvoj koristen.Ali hladno mozes dobiti vise od 150e.
MSI 990fxa-gd65 (nova je 110e) znaci negde oko 80 e.

Intel Core i5 4690K  220-230e http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4690K-vs-AMD-FX-9370
Maticna MB LGA1150 B85 MSI B85-G43 GAMING oko 100e.

i5 4690k ima 4 jezgra ali iste perfomanse kao tvoj amd,a trosi 3 puta manje struje.Dao sam ti link,imas ispod usporedjivanje njih dvoje na benchmarku..

Prodao bi cpu i mb za 230e a kupio za 330e,Intel je uvek bio skuplji od AMD al opravdano.Gledao sam da bude slicnih perfomansi kao tvoj procesor a da bude sto jeftiniji.Pa ti ako ti se da davati jos para uzmi si i7 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 24
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Apple iPhone SE
hoces li da kupis ovaj moj CPU i MB? Smile
ja sam gledao ovako nesto:
MB LGA1150 Z97 MAXIMUS VII RANGER, PCIe/DDR3/SATA3/GLAN/7.1/USB 3.0
CPU LGA1150 Intel® Core™ i7-4790K, 4.0GHz BOX 22nm
skupo je a ne znam ima li ko iskustva sa ovim komponentama, da li se isplate za taj novac?
kad prodam ovo, maksimalno bi doplatio ~50000din..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony Z5
Ne treba mi,dobar je i moj,a i svakako ne igram  igrice,niti se vise bavim video editingom tako da mi racunar onako stoji :/
To sto si izabrao je eksta,ali pare su tvoje Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Hocu da uzmem neki monitor, pa ako imate savete gde i sta uzeti. Najlakse mi je da odem do gigatrona i izaberem neki, ali ne bih da se zajebem, uzmem neko sranje ili preplatim...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Hocu da uzmem neki monitor, pa ako imate savete gde i sta uzeti. Najlakse mi je da odem do gigatrona i izaberem neki, ali ne bih da se zajebem, uzmem neko sranje ili preplatim...

Do koje cifre bi isao, koja dijagonala, i koja je primarna upotrena? Gaming? Surfovanje? Dizajn? Multimedia?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Pa necu sigurno da uzimam nesto skupo, za tacnu granicu ne znam, to moram da se dogovorim sa burazerom.
Komp koristim za gejming i surfing, kakav crni dizajn Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Pa necu sigurno da uzimam nesto skupo, za tacnu granicu ne znam, to moram da se dogovorim sa burazerom.
Komp koristim za gejming i surfing, kakav crni dizajn Smile

Onda nesto od ovoga:

22 inca
24 inca
27 inca

Ili, ako neces Viewsonic, posto nije tako jak brend, iako su im monitori izuzetno dobri, onda nesto ovako:

23 inca - LG
22 inca -Samsung
Moja preporuka je ili ovaj viewsonik od 27 inca, ili LG.
Svi su full HD, svi imaju dobar odziv, svi imaju slicne uglove gledanja.
LG, kao i Samsung ima i zvucnike na sebi, alii IPS panel, sto mu je po meni najveca prednost.
Ovo je samo par modela...moze se naci jos more zanimljivih.
Sve u svemu, iskalkulisite koliko imate kesa za trositi, pa odlucite  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
E hvala. Smile
Pogledacu, pa cu da vidim. Nego vec vidim da je ovaj MONITOR SYSTEM radnja najpovoljnija, sto svakako ide u plus.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.