Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 646709 puta)
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.93
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
mislim da mi se ovaj drugi vise svidja. prvi trosi isuvise struje za cetiri jezgra koja su slabija od svih i5 i i7 procesora, a dve grafike su u rangu ko jedna bolja (nvidia gt650m npr).

Samo jos nesto, treba mi misljenje za ovaj laptop: http://www.novicomp.rs/laptop/15-6/notebook-15-6%E2%80%B3-dell-3521-i3227-7670-led-1366%C3%97768-intel-pentium-dual-core-2117u-1-8ghz-4gb-ddr3-500gb-hdd-ati-radeon-7670m-1gb-wi-fi-web-cam-hdmi-usb-3-0-crni-%E2%80%93-garancija

u pitanju je i3 procesor, ati radeon 7670m 1gb

hvala na proslom odgovoru, bio je veoma koristan.
« Poslednja izmena: 23. Maj 2013, 20:48:54 od Aconja »
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Apple iPhone 12, S21
mislim da mi se ovaj drugi vise svidja. prvi trosi isuvise struje za cetiri jezgra koja su slabija od svih i5 i i7 procesora, a dve grafike su u rangu ko jedna bolja (nvidia gt650m npr).

Samo jos nesto, treba mi misljenje za ovaj laptop: http://www.novicomp.rs/laptop/15-6/notebook-15-6%E2%80%B3-dell-3521-i3227-7670-led-1366%C3%97768-intel-pentium-dual-core-2117u-1-8ghz-4gb-ddr3-500gb-hdd-ati-radeon-7670m-1gb-wi-fi-web-cam-hdmi-usb-3-0-crni-%E2%80%93-garancija

u pitanju je i3 procesor, ati radeon 7670m 1gb

hvala na proslom odgovoru, bio je veoma koristan.

Dell ja licno ne volim, ali to je samo zato sto sam imao muka sa par njihovih laptopova pri popravkama, dok se sami vlasnici nisu previse zalili.
Znam da je dell komplikovan za drajvere, ali konfiguracija kao konfiguracija je tu sa onim koje sam ti ja linkovao.

Primetices kod mene obrazac...predlazem HP i ASUS laptopove, ponekad Samsung i Toshibu... Licna iskustva uticu na to  Smile

Ukoliko ti se diopada, ja mu ne vidim ni jednu zamerku.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2013, 20:56:31 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Mozete da mi preporucite neke klasicne bubice za oko 3-4 hiljade?
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.93
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Mozete da mi preporucite neke klasicne bubice za oko 3-4 hiljade?

Kupi Sennheiser, imas u Apple Store u Uscu, model 2500 din, ili vidi druge modele te marke u toj radnji ima izbora, nemacki kvalitet plus odnos cena-kvalitet je odlican. Spadaju u audiofilske slusalice. Sennheiser.
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
SonyEricsson k800i
ocu da dobudzim svoj komp
pa imam nedoumicu jel velika razlika kad procesor ima 1mb kesa i 2 mb kesa

znaci

Athlon 64 X2 6000+ (3.1 GHz)     3.1 GHz          1 MB
Athlon 64 X2 6000+ (3.1 GHz)     3.1 GHz          2 MB

na cemu se oseti ta razlika i jel uopste primeti ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple iPhone 12, S21
ocu da dobudzim svoj komp
pa imam nedoumicu jel velika razlika kad procesor ima 1mb kesa i 2 mb kesa

znaci

Athlon 64 X2 6000+ (3.1 GHz)     3.1 GHz          1 MB
Athlon 64 X2 6000+ (3.1 GHz)     3.1 GHz          2 MB

na cemu se oseti ta razlika i jel uopste primeti ?

Athlon 64 X2 6000+ (3.1 GHz)     3.1 GHz          2 MB  -- u svakom slucaju.
Procesori sa vise cache-a su bolji, brzi, jaci...
AKo te bas interesuje zasto je to tako, potrazi po google, ali sa obzirom da biras izmedju dva ista procesora koja se razlikuju samo u kesu, onda ides na onaj koji ima vise  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Pozz :

Imam sve za komp sem ploce i procesora.    .    .    

Posto se nerazumem bas mnogo u to,pa bi hteo da mi pomognete u preporukama za komponente.    

Veoma se dvoumim da li da uzmem AMD ili Intel varijantu,

1.     AMD FX-8350 , i hteo bi da mi preporucite neku dobru plocu uz ovaj procesor ili

2.     Neki Iintel procesor i neku plocu.    .    .    

Sto se procesora tice ne bi vise dao od 170-180 e za procesor. . .
Koji procesor u ovom rangu cena je bolji od AMD-ovog?
A sto se tice ploce,jos nisam odlucio koji ce maxsimum kesa biti za to.   
U zavisnosti sta mi budete ponudili pa je tu sve otvoreno.    .    .    

Konfa bi sluzila za igrice :)
« Poslednja izmena: 26. Maj 2013, 14:03:16 od mile600 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Sensation
Pozz :

Veoma se dvoumim da li da uzmem AMD ili Intel varijantu,

1.     AMD FX-8350 , i hteo bi da mi preporucite neku dobru plocu uz ovaj procesor ili

2.     Neki Iintel procesor i neku plocu.    .    .    

Sto se procesora tice ne bi vise dao od 170-180 e za procesor. . .
Koji procesor u ovom rangu cena je bolji od AMD-ovog?
A sto se tice ploce,jos nisam odlucio koji ce maxsimum kesa biti za to.   
U zavisnosti sta mi budete ponudili pa je tu sve otvoreno.    .    .    

Konfa bi sluzila za igrice Smiley
Ako ces AMD-a, mozes nesto ovako, u zavisnosti od toga koliko para hoces da das:
http://www.emmi.rs/matične-ploče-(mb)-mb-am3+-990fx-asus-sabertooth-990fx-r20.11.html?productId=27387
http://www.emmi.rs/matične-ploče-(mb)-mb-am3+-990fx-gigabyte-ga-990fxa-ud5.11.html?productId=17113
http://www.emmi.rs/matične-ploče-(mb)-mb-am3+-990x-msi-990xa-gd55.11.html?productId=18877
Ja bih minimum uzeo ovu srednju.

Ako bi uzeo Intel-a, za te pare mozes da uzmes ovo:
http://www.emmi.rs/procesori-(cpu)-cpu-lga1155-intel®-core™-i5-3570.11.html?productId=26345
Ali, ako zelis da klokujes, bolje dodaj 10 eura i uzmi ovaj:
http://www.emmi.rs/procesori-(cpu)-cpu-lga1155-intel®-core™-i5-3570k.11.html?productId=22988
Plocu gledaj da bude sa H77 cipsetom (ili Z77 ako ces da klokujes).

Mada... Sta god da odlucis, najbolje je da cekas malo. Za 10ak dana Intel izbacuje novu generaciju procesora - Haswell. Bilo bi logicno za pretpostaviti da ce cene bar malo da odu dole.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2013, 14:26:13 od savage »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Sony 
Pitanje: Da si su SSD Hardovi bolji od OCZ ili Kingstona?
Takođe me zanima razlika u modelima, tipa Vertex 3 ili 4 kod OCZa ili HiperX (običan, 3k etc) kod Kingstona.
Ako može neko da mi da preporuku od ova dva proizvođača bio bi mu zahvalan. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Sensation
Pitanje: Da si su SSD Hardovi bolji od OCZ ili Kingstona?
Takođe me zanima razlika u modelima, tipa Vertex 3 ili 4 kod OCZa ili HiperX (običan, 3k etc) kod Kingstona.
Ako može neko da mi da preporuku od ova dva proizvođača bio bi mu zahvalan. Smile
Meni je crkao Vertex 3 posle par meseci koriscenja. Ali, bez obzira na to i na cinjenicu da ih dosta pljuju po netu,
OCZ je uvek imao odlicne SSD-ove. Samo ne znam bas da li se prodaju kod nas i umesto Vertexa trazi Vector.
Kingston HyperX 3k je takodje vrlo hvaljen.
Tesko da mozes danas da dobijes objektivnu preporuku za SSD jer imas dosta proizvodjaca koji imaju jednako kvalitetne uredjaje i podrsku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.