Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 648109 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 4
Za sta komp?

Ni jedno ni drugo, ako je po mom Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 418
Zastava I sprat
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
HTC HD7
Komp je za sve  Smile
Verovatno nisi procitao raniji post u kom sam pitao za savet oko kupovine kompa (samo kuciste) do 30k dindzi.
IP sačuvana
social share

Zivi bili,zdravi i debeli.   .   .

Vrhunac opreznosti je kada hodas na rukama da ti cigla ne bi pala  na glavu!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 4
Axa, nisam, ali sam video odgovore, a @velja ti je dao ono sto bi i ja i mislim da nemas greske sa tim, a ti proveri po netu.
FM2 platforma je stara svega 6 meseci, procesor je veoma dobar, integrisana grafika u njemu vise nego dobra, a sa dodatim diskretnim resenjem radi ekstra jer formira CF (crossfire) i kombinovanjem resursa daje bolje rezultate nego grafika pojedinacno, sto nije slucaj sa intelovom platformom, tj. core procesorima.

Takodje kod FM2 platfomre i memorija igra ulogu, pa uzevsi 1866mhz ddr3 zaista ces osetiti razliku, zbog integrisane grafike.

Intel proc jeste jaci, ali ne i bolji za all around komp. Sem za poslovne svrhe intela ne bih uzimao ili ekstremni gejming (citaj racunar preko 1000e).
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Sta reci? :)

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 39
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Motorola W175
Pozdrav drustvo
Ja sam iz Bijeljine i htio bih da kupim sebi laptop u Srbiji posto su jeftiniji. E sada, zanima me do nekih 40000 - 50000 dinara sta da uzmem. Kakvi su vasi prijedlozi, sugestije? Da li je bolje u BG ili NS, da li sklapati konfiguraciju? itd, itd
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung A50
Meni se svidja ovaj lap-top kosta oko 52000 - Asus A55DR-SX143

Procesor    AMD Quad Core A8-4500M 1.9GHz
Memorija    6GB(4+2GB) DDR3 1600MHz
Hard disk    750GB SATA 5400rpm
Grafička kartica    AMD Radeon HD 7640G + AMD Radeon HD 7470 1GB DDR3 Dual Graphic
Ekran    15.6" LED-backlit TFT LCD HD 1366x768
....i ostalo....

e sad u pc practic kosta 51.989din. dok je u emiju 52.990, e sad u emiju ima akcija koja se zove ponuda bolja od komsijine, mozes i 2000 jeftinije da prodjes, mada ako te ne interesuje ovaj model onda nista od toga, vidi na njihovim sajtovima sta i kako daju
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 39
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Motorola W175
Meni se svidja ovaj lap-top kosta oko 52000 - Asus A55DR-SX143

Procesor    AMD Quad Core A8-4500M 1.9GHz
Memorija    6GB(4+2GB) DDR3 1600MHz
Hard disk    750GB SATA 5400rpm
Grafička kartica    AMD Radeon HD 7640G + AMD Radeon HD 7470 1GB DDR3 Dual Graphic
Ekran    15.6" LED-backlit TFT LCD HD 1366x768
....i ostalo....

e sad u pc practic kosta 51.989din. dok je u emiju 52.990, e sad u emiju ima akcija koja se zove ponuda bolja od komsijine, mozes i 2000 jeftinije da prodjes, mada ako te ne interesuje ovaj model onda nista od toga, vidi na njihovim sajtovima sta i kako daju

Samo mi reci druze, kakav je to procesor? Svi sada ganjaju i3 i i5 pa me zanima u kom rangu je ovaj? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung A50
Zavisi druze. Za sta tebi treba lap-top?

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 4
Slabiji je od intel core procesora, svakako, ali opet veoma dobar, sa super grafickim resenjem.

Najbolje pitanje, maxsec je stavio iznad, za sta tebi lap treba?

Takodje nisi naveo drugu najbitniju stvar, 13, 14, 15 ili 17"?
Windows7 ili 8 ili bez sistema?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 39
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Motorola W175
Pa nista spektakularno. Posao (koji ne zahtjeva nista vise od office-a), photoshop i naravno Football manager :DD Dakle, nista sto opterecuje previse, ali bih volio da znam da imam laptop dobar za neko duze vrijeme.
Na win 7 sam radio i nije losa. 8ica nemam pojma kakva je. Smiley p.s. Displej nista ispod 15.
« Poslednja izmena: 14. Feb 2013, 22:13:39 od DarkoBijeljina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 4
Hehe nista specijalno, zavisi od toga sta korists u photo shopu, ali on moze zahtevati prilicno ozbilju konfiguraciju.

Football manager ne znam, mislim da nije zahtevan i da se svaki proc sa njim moze izboriti.

Posto ti treba za posao, moja preporuka
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/hp-ProBook-4540s-B6N81EA-17628/

Kvalitet izdrade je fantastican, testirao sam ga i sa malo jacim cimanjem sto se photoshopa tice, fjalovi od po 30ak mb sa milion layera, istovremeno ukljucen dreamweaver i wamp server, uz to x tabova po browserima i ni da stucne.
Grafika je integrisana intelova, ne srecno resenje, ali dosta da pusti 1080p filmove bez problema, posto ti vise ne treba ...

Imas i za hiljadu, dve, noviju seriju proceosra, ali dobijes 2gb rama, posto uz ovu varijantu daju gratis 4, pa to izadje na ovih 6 sa koliko sam i ja kupio.

Imas ovde u istom kucistu, slabiji procesor, ako ces za nesto manje para, mada bi ja isao na i3.
Takodje kod gigatrona mozes "dokupiti" garanciju od 5god.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.