Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 648815 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Trula Bosna...i tu kod nas sam gledao u par trgovina za ovu konfiguraciju,i cijena je otprilike u 20-30 eur,s tim da sam ja još na ovu cijenu dobio rabat od 40 eur.
Mene zanima po nečijem stručnijem mišljenju kakav sam računar kupio,s obzirom da i nisam neki poznavaoc.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2012, 16:55:45 od Panci »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Apple iPhone 12, S21
U tom slucaju...ok.
U odnosu na cene ovde...skup je.
U odnosu na cene kod tebe, kupio si dobar racunar.
Quad core procesor bi ti znacio, dugorocno, ali i ovako ce raditi posao.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
U tom slucaju...ok.
U odnosu na cene ovde...skup je.
U odnosu na cene kod tebe, kupio si dobar racunar.
Quad core procesor bi ti znacio, dugorocno, ali i ovako ce raditi posao.
ok,hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Pozz,imam graficku msi radeon 6670ddr5 1gb ,e sad me zanima koje delove ostale da uzmem,ulozio bih oko 250e ukupno na neki procesor ,maticnu i ram,E sad ako moze neka preporuka i da li ce moci na ultra novije igrice ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
SonyEricsson T630
sta znaci "novije"?
za najnovije igre ja ti kazem da nece moci na ultra high. na medium mozda jer za taj novac mozes uzeti samo neki i3 sa plocom i memorijom. ako ides na amd mozda prodjes bolje sa tim novcem ali opet ne ocekuj ultra high.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Неопходан ми је савет, да ли узети (половно) ајпод тач треће генерације (80-90 евра) или евентуално ајпод класик?  Smile Нећу да носим фон у теретану, а хтео бих да слушам музику, па да видим шта ми је боље.  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Nisam u toku sa trenutnim cenama polovnih računara, pa ako može procena sledeće dve konfiguracije:

Cpu: intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz(2cpus)~2.3GHz
Ploca: MSI MICRO STAR Model MS-7350
Ram: 3GB
Gpu: NVIDIA GeForce 210 512MB DDR2
HDD: 250 GB Western digital
DVD rezač

Cpu: e7400 Core2Duo
Ploca: GIGABYTE  GA-EP43-DS3L
Ram: 6GB
Gpu: Nvidia 9600GT magic edition
HDD: 320 GB Western digital
DVD rezač
IP sačuvana
social share
Postoje ljudi koji stalno traže dlaku u jajetu i onda kad je ne nađu, tresu toliko dugo glavom od iznenađenja da dlaka na kraju i upadne.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 4
Prva ispod 100, druga jedva 100e, nazalost, vlasnik sam nekog mixa te dve pa sam skoro shvatio kakva je situacija i odlucioo da zadrzim.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Da, na zalost...
Za prvu ako izvuces 80,a za drugu 100, budi sretan.
Mozda bi mogao malo vise uzeti kada bi prodavao pojedincano komponente, ali tu rizikujes da ti nesto ostane i ne prodas...
Ili da nadjes nekoga ko je totalni duduk i da mu treba, pa da mu uvaljas za koji dinar vise...

U svakom sluycaju...sretno  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung Galaxy S3
Nisam u toku sa trenutnim cenama polovnih računara, pa ako može procena sledeće dve konfiguracije:

Cpu: intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz(2cpus)~2.3GHz
Ploca: MSI MICRO STAR Model MS-7350
Ram: 3GB
Gpu: NVIDIA GeForce 210 512MB DDR2
HDD: 250 GB Western digital
DVD rezač

Cpu: e7400 Core2Duo
Ploca: GIGABYTE  GA-EP43-DS3L
Ram: 6GB
Gpu: Nvidia 9600GT magic edition
HDD: 320 GB Western digital
DVD rezač

Za koliko ti menu para daješ ovaj prvi sa 3 giga rama ? Ustvari ajde ovako : Procesor, grafiku i ram već imam, tako da mi od tvojih stvari treba ploča i jedan od ta dva hard diska. Koliko para tražiš ?

Da, btw imam i ja jedno pitanjce Smiley

Pazario sam danas ovo :

http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--televizori/-elin-televizor-lcd-32-hd-ready-beli.html

i to ispod svake cene (živela srbija i kombinacije) povezao sve, neverovatno ali istinito, sve fercera kao sat Smiley
Odvojio sam dva sata za BlueStacks preko hdmi-ja i android radi neverovatno, a i izgleda jako lepo na 32 inca. E sad me zanima, da li se neko, naravno uživo sreo sa spravicom poput ove :

http://dx.com/p/ug802-android-4-0-dual-core-network-multi-media-player-w-wi-fi-hdmi-tf-black-1gb-ram-4gb-153223

smart tv u fhd rezoluciji za ispod 300eur je vrhunska stvar, samo me zanima da li je sve tako kao što piše po netu?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.