Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 645677 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Da vas pitam nesto kada gledam preko cpu-z podatke o ram memoriji tamo pise da je dram frequency oko 400mhz(non stop varira)zar ne bi trebalo ona po defaultu na 800mhz?Imam neku ocz memoriju koja moze do 1066mhz..Da li bi osetno brze radio komp da je clocujem na 1066mhz?i jos jedno pitanje,da li je svaka ram memorija kompaktibilna sa drugom ram memorijom(drugi proizvodjac)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 4
svaka je kompatibilna na papiru, ali kada se pusti u rad moze doci do konflikta. Naravno govorimo o ddr2 ili ddr3 memoriji, ne mesanju medjusobno, u krajnjem slucaju ploca ne bi podrzala.

Sto se tice cpuz, to je normalno, i tako priakzuje za ddr2 memoriju, pomnozis sa 2 i dobijes sta treba.

Ne bi osetio nesto specijalno brze, ali uvek mozes da testiras, pazi samo sta radis da nesto ne sprzis, ako nisi raniej i ne znas nista o tome Smiley
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Hvala druze  Smile
Ma bolje ja to da ne cackam,nisam ti ja tu neki specijalista  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Uzeo bih neki lap top za normlane potrebe i za pes. Ne znam koji da gledam da uzmem u winwin ili, eventualno,u gigatronu. Ima dosta modela, ne znam koji da izaberem od kog proizvođača, po specickacji bih gledao grafičku i procesor, gledaću da bude grafa Nvidia, ati ili amd koji su odveojene, u krajnem slučau, intelova grafička. Da li imam pravi način odabira? Uzeo bih neki do 500e. Hvala unapred, pozdrav! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 4
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung Galaxy S3
Daj Fman, za cenu ovoga paviliona g6 može da se uzme i3 sa mnogo ozbiljnijom 7670grafikom i to sa 1gb ddr5  Wink mislim da sam ga u svom prošlom postu naveo, tačno koji je model i koja je cena Wink
« Poslednja izmena: 15. Dec 2012, 13:15:22 od Velja_Slash »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Nokia 
Da li ima kod nas da se kupi kablovski ruter/modem sa mogucnosti da baca wiif?? Treba mi za drugara, jer je coek pito kablovskog provajdera da mu zamene modem sa necim sto baca wifi i oni mu kazu da nemaju, nego da sam kupi  Smile Smile Smile Pa ako neko zna nesto dobro nek posavetuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 4
@velja gledah takve, ali su preko 60k, pa ostavih ovo kao naj za tu cenu tamo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Probao sam neke Kingston ddr2 memorije i radi bez problema...Samo sto kada sam ubacio jos 2x1gb(i ja imam 2 modula od po 1gb)meni prikazuje 3,25gb,ne znam sto je to tako?(windows 7 32bit)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
HTC Sensation
Probao sam neke Kingston ddr2 memorije i radi bez problema...Samo sto kada sam ubacio jos 2x1gb(i ja imam 2 modula od po 1gb)meni prikazuje 3,25gb,ne znam sto je to tako?(windows 7 32bit)
Maksimum na 32-bitnom sistemu. Ako zelis vise, moras da predjes na 64-bita.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.