Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 644209 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Imam nekih 3000 dinara viska, pa bih ih rado utrosio nq kupovinu neceg korisnog.
Inace, posto se po pravilu neke "vece" pare ne zadrzavaju dugo kod mene, odlucio sam da ove koje trenutno imam investiram u kupovinu stampaca. Laserski stampac vec imam, ali moze da stampa samo crno belo.
E sad ja bih kupio neki Ink-jet ili kako se vec pise, da stampa u boji, a stampao bih omote za diskove. Dakle, ne bi to bilo preterano veliko stampanje, vec samo za one igrice koje zelim da zadrzim u licnoj kolekciji. Moze li mi neko dati predlog koji i obrazloziti zasto? Takodje, zanima me iz Vaseg ugla da li je ovo dobra ideja ili bacanje para?
Srdacan pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.4.0
mob
HTC Sensation
Ako ti je samo za to, onda bacas pare. Mozes da odstampas usluzno na laseru u boji A3 format vec za 50-60 dinara. Na jednom A3 mozes da odradis 6 omota, sto znaci oko 10 dinara za omot. Ja se licno ne bih onda zezao sa kupovinom stampaca, pogotovo sto vec imas c/b laser.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ok, hvala na savetu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Metal :)

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 83
Zastava Indjija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
HTC Sensation
Evo posto sam najzad nasao delove koji mi se svidjaju, sad bi bilo fino da mi neko kaze oce sve ovo stati u kuciste i oce raditi sa napajanjem od 550w. Evo slike Smiley
Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

konfa.png
(82.44 KB, 507x658)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
SonyEricsson T630
taj veliki hladnjak za procesor je bacanje para jer procesor neces moci klokovati zbog slabe memorije i relativno slabog napajanja.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Nexus 4
Već dugo nisam u desk sferi, pa vas molim za pomoć. Potreban je desk za burazera da može da igra igrice, e sad ovaj mi deluje kao dobra opcija, ali nisam siguran u kom je rangu po novoj amd nomenklaturi ova karta. Mislim da ne bi trebao ispod 7750 da ide.

Cilj je da platforma bude ok, a da grafiku eventualno može da zameni za jedno 3 god, i time mu produži život još jedno 2. Mada će mu tada rasti apetiti, ko zna kakva će situacija biti, pa bolje da gledamo na taj način. Ako sve bude ok ko zna, možda i ranije uzme nešto bolje za rad. Sad je četvrti osnovne, pa taman do srednje da gura Smiley

Cifra se kreće između 35-45, e sad pošto ima raznih varijanti, verujem da bi doplatili da se uzme nešto što zaista pruža razliku za odnos cena/dobijeno. Monitor i periferije već ima.
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/BC-desktop-racunari/BCGROUP-HAMMER-Lite-21748/
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/BC-desktop-racunari/BCGROUP-i3_4130,H81,4GB,R7240,500GB-21351/
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/BC-desktop-racunari/BCGROUP-CENTURION-PLUS-17361/

i u gigatronu i ct varijante sa i3 + gtx650 oko 45k ili a8 +7700 varijante za slican novac?
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

stvarno pokusavam :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 179
Zastava Mengomeyén
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple iPhone 4
Zna li neko radnju u koju mogu da odem i da narucim kompjuter sa konfiguracijom koja meni treba, tj da im kazem za sta mi treba kompjuter i za sta cu da ga koristim (graficki dizajn, projektovanje itd.), koje programe koristim , i da shodno tome odaberu komponente koje ce da zadovolje te potrebe.
Da ne bi reklamirali radnje, ako neko ima link nek mi posalje na p.p.
Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 262
Zastava sivac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
Zanima me ako je ko upucen u ova dva uredjaja cemu tacno sluze i ko su potencijalni kupci i koja bi im cena bila kod nas u pitanju su polovni uredjaji..
HP ProCurve Switch 2610-24...delimicno kontam cemu sluzi
LANCOM 8011 VPN - Router - ISDN - EN, Fast EN, PPP - 1U
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Nexus 5
Dobra i ozbiljna oprema. Kostaju mnogo ali je kod polovne kupovine/prodaje drugi problem.

Taj prvi je L3 svic, mrezna oprema namenjena srednjim i vecim preduzecima, kompanijama, firmama. Mips mu je 300 mhz, 16 mega fles, 128 sdram, moze da gura 9+ miliona pps-a (paketa po sekundi), ruting kapacitet mu je oko 10-12 gigabita i jedno 7-8000 unosa mak adresa.

Lankom je vpn ruter/fw. Ta verzija podrzava oko 200 vpn-ova. Koristi se u slicnu svrhu kao i prva stvar.

Oprema je stara, bez podrske, o ceni je nezahvalno pricati, jer ne verujem da ce neko ovu opremu zeleti da koristi u nekoj, ozbiljnijoj firmi, a da za nju nema podrsku. Eventualno neka manja firma, neki labovi za vezbanje i slicno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 262
Zastava sivac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
Hvala Crowz na informacijama sad bar nesto znam ...samo jos kupca da iskopam i bice extra posto sam ih bukvalno dobio na poklon od nekog ko je hteo da ih proda u elektronski odpad. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.