Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 645431 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Ne znam jel ovde treba da pitam da li je arctic silver najbolja termalna pasta? I gde se moze kupiti? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 4
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.12
mob
Samsung Galaxy S3

Baš danas sam čitao ovo, i kako sam uspeo da zaključim, amd je prišao performansama precenjenom intelu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 4
Tako izgleda, mada po necemu sto sam ranije citao, izgleda da bas i nije, ima visoke taktove i dosta jezgara, ali ne i rezultat. Ali ubija cenom, pre svega idu na grafiku, ali ne bi ovi reagovali da je samo zato.

Iskreno ja vec duze vreme, sigurno bih izabrao APU, mislim da je idealno resenje za sve sada, a Intel samo za one kojima je zaista potreba, ili nekog ko voli da gleda komp umesto da koristi Smiley

Jedva cekam da vidim kak oce se sve ovo odraziti, ali 120e je smesna cifra za takav proc, a ovaj osnovni nema potrebe ni spominjati, milina Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 397
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy Ace
Mene zanima neki predlog od iskusnijih za CPU, maticnu i ram. Ja sam gledao i dobar je intel i5 2500k zanimaju me jos neki predlozi u tom cenovnom rangu ili jeftinije
IP sačuvana
social share
Ovde pise neka mudrostSmile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 4
Koliki ti je budzet i koje su potrebe, prvo to kazes pa sve ostalo Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 397
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy Ace
budzet do 350e za cpu ram i plocu to ti je odprilike za i5 2500k ploca oko 120e i ram za 50, to je najbolje sto sam izvukao do te cifre.. treba mi uglavnom za igrice
Zanima me mozda nesto jos jeftinije ako ima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 4
Kojom grafikom baratas, procesor koji si spomenuo je ekstra, ali ako juris igrice, ne mora biti presudan, a pre svega ne moras davati novac na K procesor, ako neces da OC, vec samo da se igras i uzivas u igrama.
Za 50e tesko da ces naci ram, mislim da ti treba nesto vise.

Recimo ovako nesto, vise nego dosta, ostane ti nesto kesa, mada mozes i jos da se istrosis, ali i ovo ti je mnogo.
Imas li dobru grafiku, SSD, ima mnogo mogucnosti za trosenje novca Smiley

http://www.gigatronshop.com/maticne_ploce/gigabyte_mb_-_socket_1155_-_ga-z77-ds3h-15987
http://www.gigatronshop.com/procesori/intel_core_i5-3450_3.1ghz_box-16337
http://www.gigatronshop.com/memorija/kingston_8gb_2x4gb_ddr3_hyperx_t1_1600mhz_cl9_-_khx1600c9d3t1k28gx-10286
ili
http://www.gigatronshop.com/memorija/kingston_8gb_2x4gb_ddr3_hyperx_predator_2400mhz_cl11_-_khx24c11t2k28x-17709 (za oc)

Sto se memorije tice, u slucaju ove ustede mozes da ganjas i 16gb, mada sasvim ti je dosta 8 pa ubacuj kasnije ionako ce biti dzabe.
Stavio sam 2400mhz, imas i 1600mhz, nego cisto okacio posto je razlika u ceni smesna.

Razmotri sve ovo, proesor je IvyBridge, 3 generacija core arhitekture, i5 2500k jeste azdaja, ali mislim da nema potrebe za tim.
Pre svega se fokusiraj na grafiku, a vidi da uglavis ssd.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2012, 02:46:36 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung Galaxy S3
Pa predator ram koji si naveo gore košta od prilike tih 50 eur, tako da mu ne treba više za ram, osim ako neće da stavi dva kompleta Smile

Ja bi radije malo šteknuo na procesoru pa ubacio ssd pored regularnog hdd, jer je pitanje koliko resursa tako jakog procesora ćeš moći da iskoristiš, a opet sa druge strane, zna se da je hdd usko grlo računara, tako da je potrebno u ovom slučaju napraviti neki sitan kompromis na relaciji sdd-procesor Smiley
Al sam ovo lepo sročio, sam sebi sam se zadivio Smiley

Recimo da bi mogao neku amd varijantu da sklopiš :

http://www.winwin.rs/maticna-ploca-mb-am3-970-msi-970a-g46-2xpcie-ddr3-sata3-usb3-0-glan-sli-cf-raid-7-1.html
ploča sa 2 pci-e za 8k dinara

i procesor : http://www.winwin.rs/procesor-cpu-am3-amd-fx-4100-3-60ghz-12mb-box-32nm.html

Procesor je malo slabiji od tog i5 ali je i osetno jeftiniji Wink
za 20k imaš procesor i mb, za još 6200 ram koji je fman ponudio gore što je skupa po današnjem kursu 227eur
Eto računice za ssd Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 397
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy Ace
Hvala vama na predlozima ali po meni definitivno ostaje najbolja opcija i5 2500k, procesor moze da se klokuje uz adekvatno hladjenje i dobru maticnu.Planirao bih kasnije u njega da ubacim neko corsair vodeno hladjenje i ssd.

@Velja_Slash
Sto se tice FX procesora, razmisljao sam, i delovali su mi kao najbolja opcija ali sam odustao jer se 99 % ljudi na steamu zali kako imaju problema sa tim procesorom i igrom koju ja uglavnom igram
Ne znam da li mozda postoji neki AMD-ov procesor koji je dobar kao FX, mozda neki Phenom X4? Samo da nije ta FX serija jer kao sto rekoh nije bas kompatibilna sa tom igrom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.406 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.