Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 661 662 664 665 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1415105 puta)
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Koji je najbolji TV Tuner za kablovsku za snimanje digitalnih programa?

Nemoj da te na´vataju,sve kartice koje su se "naprasno" pojavile su bajatije od 3 godine i niti jedna nije DVB - T2 varijanta koja je važeća za nas.Da sa time muku ne mučimo samo mi (tj,o novim karticama od prošle godine razmišljaju i stranci),možeš pogledati ovde :

http://klink.iz.rs/a5

Da te ne bih zbunjivao,pojavile su se Leadtek-kartice koje bezuspešno jurim 3-4 godine i koje svi dileri komponenti sada (kada ih se i Zapad rastosiljava) pokušavaju da uvaljaju našim kupcima ističući ono "digital" i naširoko zaobilazeći činjenicu da su to "obične" DVB - T kartice (znači - od naredne godine "pa-pa" !).Da su hteli da mi ih nabave po narudžbi pre 3 godine,uzeo bi ih bez razmišljanja.Na primer :

http://www.itsvet.com/proizvod/leadtek-winfast-pxdvr3200-h/comp_comp_tuner/87/232

« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 18:49:10 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
planiram da uzmem laptop sledecih karakteristika:

-procesor Intel Pentium T4500 / 2.3 G
-RAM 3gb
-grafika Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500MHD

oce li mi dobro raditi ova masina na windows 7?(sve glatko i brzo)
takodje jako bitno da li cu autocad moci da koristim u punoj brzini?(program sa kojim se druzim i danju i nocu  Smile )

Radice ti lepo windows 7 bez problema.Procesor je OK dual core , ram-a imas dovoljno.Autocad ce ti raditi 100% bez problema.E sad ono na sta mozes da zaboravis jesu programi kojima treba jaka grafika kao i video igre.Intel gma 4500 je bukvalno grafika koja jedino moze da potera HD i da igras neke starije igre do npr 2005.Za novije igre i programi koji traze 3D grafika je neupotrebljiva.Znaci pod igrama ne mislim na minice, karte , zuma,game house i cantere nego mislim na 3D igre od 2005 godina pa nadalje.Mislim moze ona da potera i novije igre ali u low rezoluciji na 800x600.

Citat
Moze preporuka za 3 najbolje Flash USB marke, da traju. Dosad koje sam kupovao sve se pokvare posle pola godine. Made in China

Unapred Zahvalan

Max

Kingston , kingston i kingston.  Smile Salim se ali kingston uvek na 1 mestu.Posle njega bi stavio take MS i trece mesto a mozda cak i 2 san disk.Ostale memorije ne bi uvstavao.Transcend ne ne ne i nikako ne.Losi i kupio sam i vratio sam.San disk je odlicna zamena ako nema kingston.Ako nista na take MS i kingston u emmi i winwin-u daju cak 5 godina garancije.Imam na poslu kingston od 8gb koja radi svaki i radi odlicno.Pored nje su crkle transcend ali ona se jos ne da.Da ne bude da plasim ljude cuo sam price da su se pojavile fals kingston memorije uzasnog kvaliteta.Zato izbegavaj oglase i po meni uzmi u emmi ili winwin.Uzeo sam nedavno 2 komada i rade odlicno.Preporuka ako uzimas 16 gb uzmi 102 jer je brza od 100 za oko 20%

Citat
Uzeo bi nešto jako što se tiče napajanja, iako mi je konfiguracija:
Intel Q6600 Quad 2.4
2 GB DDR 2
GeForce 460 768GB rama
2 HD 250GB

Fora je što bi postepeno nadograđivao (u smislu kupovine više komponenti) i što bi želeo da se rešim svog 500 W napajanja, koje mi usporava konfiguraciju. Da li je gore navedeno napajanje "Best Buy" trenutno?

220 evra za napajanje????  Smile Smile Brate imas chieftec ili cooler master za 70 evra napajanja boli glava.Mozes da poteras sta oces.A ako oces bas bas extra kvalitet uzmi ovo napajanje:

http://www.itsvet.com/proizvod/corsair-cmpsu-620hx-620w/comp_comp_powersupply/63/541

Btw ponudio bi neko slabije ali na zalost nema jer smo mi budjava zemlja koja ima 0 od izbora za corsair.Plus mogu da se kladim da bar 90% mase misli da corsair proizvodi cackalice.   Smile Ovo napajanje nemoj da te zavara sto ima "samo" 620 w.Za moju masinu je dovoljno corsair od 400 W a za tvoju masinu je dovoljno i slabije od ovog sto sam ponudio.A inace sasvim dovoljno ti je ovo:

http://www.itsvet.com/proizvod/chieftec-cft-600-14cs-600w/comp_comp_powersupply/48/242

ili ovo:

http://www.itsvet.com/proizvod/chieftec-cft-750-14cs-750w/comp_comp_powersupply/48/248

Mada realno mozes dati i 70 evra za napajanje ali samo ocu da ti skrenem paznju da bacas pare na ono napajanje od 1200 W.To realno trenutno ne treba NIKOM.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Apr 2011, 23:10:48 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Wave
Treba mi preporuka za bezicnu tastaturu+bezicni mis, budzet 3000.
Svidja mi se http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-gk-km7600/comp_comp_keyboard/16/976
jest da je malo sarena ta tastatura, ja sam vise za skroz crno ali ajde... Mis je opticki, bolje da je
laserski...ali zato ima 1600 rezoluciju i cini mi se da nije mali... Od igrica u principu misem igram
jedino fm...  Smile Ponekad opalim neku pucacinu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

H A R D S T Y L E !

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 70
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
SonyEricsson w810i
Treba mi preporuka oko kupovine monitora. Dvoumim se izmedju Dell UltraSharp U2311H i Samsung XL2370 LED. Blizi sam Dell-u, ali me plasi odziv od 8ms posto cesto igram igrice... Hvala unapred Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Onda uzmi nesto sa odzivom od 2 ms. 5 ms max.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B)

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia N96
pozdrav, zanima me koja je bolja graficka kartica ati radeon hd2400 pro ili ati radeon hd3450 pro...naravno AGP?
zanima me jos da li se moze ugraditi na moju maticnu Radeon HD 3850 AGP?
maticna je Abit AV8 / AV8-3rd Eye / RocketBoy AV8
ram mi je ddr3 a graficka ddr2, pa me to sad pomalo zbunjuje...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Bit ce skoro propast Svijeta

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 493
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Cao

Slucajno naleti na ovaj artikel, pa da vas upitam...

Dali se isplati uzeti ovaj iMAC

Cijena 267 Franaka (oko 203 Eura)

Link do artikela:  

http://cgi.ebay.ch/iMAC-24-neuwertig-/170624777308?pt=LH_DefaultDomain_193&hash=item27ba077c5c#ht_1666wt_1139

Model Name: iMac
Model Identifier: iMac7, 1
Processor: Intel Core 2 Duo
Processor speed: 2.8 GHz
Number of Processors: 1
Total Number Of Cores: 2
L2 Cache: 4 MB
Memory: 2 GB
Bus Speed​​: 800MHz
Boot ROM Version: IM71.007A1.B03
SMC-version (system): 1.21f4
Serial Number (System): W8748188ZCT
Hardware UUID :00000000-0000-1000-8000-001EC2008FDO
750.16 GB HDD
+ KEYBOARD & MOUSE
Snowleopart installed

Hvala
IP sačuvana
social share
R . I . P HM - VP & AK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iPhone 12, S21
pozdrav, zanima me koja je bolja graficka kartica ati radeon hd2400 pro ili ati radeon hd3450 pro...naravno AGP?
zanima me jos da li se moze ugraditi na moju maticnu Radeon HD 3850 AGP?
maticna je Abit AV8 / AV8-3rd Eye / RocketBoy AV8
ram mi je ddr3 a graficka ddr2, pa me to sad pomalo zbunjuje...  Smile

sto se tice hd 3850...moze

sto se tice ddr2 i ddr3 memorije neka te to ne buni... ti imas ddr3 RAM memoriju koju koristi tvoj racunar i ona je radjena tehnologijom kojom je radjena.
tvoja graficka ima svoju memoriju kako ne bi uzimala i pozajmljivala memoriju od RAM memorije.
Totalno je nevezano da li su ddr2 ili ddr3. svaka ima svoju, i svaka radi sa onim sto ima.
Grafike, kao uostalom i racunari, mogu brze da obradjuju podatke i rade lakse ako imaju memoriju novije generacije, ali nije toliko bitno da i jedna i druga budu iste generacije.

Cao

Slucajno naleti na ovaj artikel, pa da vas upitam...

Dali se isplati uzeti ovaj iMAC

Cijena 267 Franaka (oko 203 Eura)

Link do artikela:  

http://cgi.ebay.ch/iMAC-24-neuwertig-/170624777308?pt=LH_DefaultDomain_193&hash=item27ba077c5c#ht_1666wt_1139

Model Name: iMac
Model Identifier: iMac7, 1
Processor: Intel Core 2 Duo
Processor speed: 2.8 GHz
Number of Processors: 1
Total Number Of Cores: 2
L2 Cache: 4 MB
Memory: 2 GB
Bus Speed​​: 800MHz
Boot ROM Version: IM71.007A1.B03
SMC-version (system): 1.21f4
Serial Number (System): W8748188ZCT
Hardware UUID :00000000-0000-1000-8000-001EC2008FDO
750.16 GB HDD
+ KEYBOARD & MOUSE
Snowleopart installed

Hvala

isplati se, ako je u dobrom stanju.
isplati se i te kako...

IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B)

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia N96
jedno pitanje.... Smiley pre neki dan mi je bila crkla maticna i procesor, maticna je bila ASRock AM2NF3-VSTA, a procesor je bio AMD 3500+ i sad sam uzeo maticnu    Abit AV8 / AV8-3rd Eye / RocketBoy AV8 i procesor AMD 4200+ X2 i graficku radeon 9600 3d....i desava mi se kad nesto radim ili pokrenem igricu, samo se zaledi slika i dodje mi crno na monitoru, a kad ga restartujem radi normalno sve dok ponovo nebi pokrenuo neku igricu i slicno?!
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Jedna plocica od 4 GB memorije ili 2x2?

pretpostavljam da bi 2x2 bilo bolje za prvo vreme zbog dual chanela al me zanima koliko?

na duze staze je valjda bolje da uzmem jednu od 4 gde bi joj jednog lepog dana pridruzio jos jednu plocicu od 4.

Ne zauzimaju mi se dva slota bezveze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 661 662 664 665 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.