Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 616 617 619 620 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1403946 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@telepatic

@1990markos

Imate jako dobru akciju u laptop centru za 40 000  din:

http://www.laptopcentar.co.rs/product/ASUS-K50IP-SX089-27201008

http://www.laptopcentar.co.rs/product/Asus-K50IJ-SX446-29201009

http://www.laptopcentar.co.rs/product/Asus-K52N-EX028--12201010

Danas sam kupio laptop pa su mi momci iz radnje rekli da ima ovi ASUS-i koji idu kao alva a za ovaj kes ne mozes dobiti ovakvu masinu.E sad znate da ja nisam extra ljubitelj ASUS-a medjutim za ove pare se isplati uzeti ga.Ovo je sad toliko i za 15 dana ce biti punoo skuplje.U ovom trenutku ako uzimate masinu ovo je OK.Odvojena grafika, dual core CPU i 2 gb rama i 320 gb nema sile dobiti za 40-42 soma.Mozes dobiti neku bedu od 1 gb 250 hard i signle core CPU.

@BogdanPFC

Moj predlog je ovo:

http://winwin.rs/-dell-inspiron-1018-black-101.66.html?productId=30399

Inace su dell malisani skuplji pa mi je ovo extra ponuda.Imas bolji lap od tog MSI,imas 3 godine garancije i veci hard.Po meni mnogo bolja opcija.MSI ne volim a i sto se tice netbook racunara imaju uzas ponudu.

@jomla

Posto sam danas kupio dell koji si pitao dal da uzmes moj glas ide njemu.U laptop centru imas za 47 soma i pozuri jer ih nema jos mnogo.Inace je lap najprodavaniji i u toj klasi svi kazu da je najbolji.Ima dual core pentium , 4 gb ram-a i 500 gb hard.Rec je o XPS modelu sa alu kucistem.Imas firewire,finger print,s video,hdmi, s video.Jedino sto nema jeste wifi karticu u sebi ali dobijes donglu na USB tako da je problem resen.Inace lap ima sve odradjeno za ugradnju wifi samo sto nema karticu.Inace laptop centra ne radi ugradnju ali moze da se odradi.Sto se tice racunara mogu reci da su prvi utisci da sam zadovoljan.Jedina mana su sto nisam dobio drivere pa sam se malo mucio dok nisam nasao neke ali ima sve na sajtu dell-a samo sto sam ja zurio pa nisam skontao odma gde su driveri koji mi fale.Sto se tice tih acera i asusa mislim da su generalno losiji.Imaju bolju grafiku i bolji CPU medjutim mislim da je ovaj dell kvalitetniji od ta 2.Mozda gresim ali do sad sam slusao samo pozitivne kritike od ljudi.I da ti asus i acer imaju manju garanciju nego dell sto je meni licno veoma vazno.Izmedju acera i asusa ne znam sta bi izabrao.Acer ima duplo manje memorije ali posto je grafika samostalna to nije tako vazno.Sa druge strane asus ima najbolji hardver od sva 3 ponudjena ali ima i najmanju garanciju sto je minus po meni.Ne znam vidi sam a sta god odabarem mislim da neces pogresiti posto su sve dobre masine.Jedino ako uzmes acera onda kupi 2 godine garancije za 3 soma do 11 u mesecu od dana kupovine.Znaci odaberi po meni acera ili dell-a.Dell je kao sto rekoh super i svidece ti se i izrada koja je vrhunska i dosta dobar hardver za taj kes.Ovi slepci iz winwin  su ga vec podigli na 50 soma pa vijaj laptop centar dok jos drze na 47 soma.U winwin  mi je rekao lik da od 1 januara 99% ide sve gore plus najavljuje se da evro skace gore.Sad je trenutno najbolje vreme za kupovinu.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Hvala na odgovoru, i ja se nesto razmisljam za ovog della posto bez obzira sto je po konfiguracija najlosi od sva tri ali mislim da je najkvalitetniji, i da napomenem da winwin do kraja decembra poklanja 1 godinu garancije na ovaj asus i acer, znaci imaju 2 god. garancije.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia E71
Sta je bolje: uloziti u bolji procesor i uzeti slabiju graficku ili slabiji procesor i jaca graficka?
Pa u sustini bolje je uzeti jacu graficku.Ovo naravno ne vazi u slucaju da uzmes neki  celeron ili athlon(ona starija generacija) Smiley
Koje kombinacije imas u vidu?
Phenom 555 - HD 6850
Phenom 955 - Radeon 5770
Phenom 955 - HD 6850 (ovo jedino ako nadjem jos kesa Smile)

Je l' ima velikih razlika izmedju Sapphire, Gigabyte, itd.?
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@jomla

Pa generalno si u pravu.Dell XPS serija je sigurno kvalitetnija od acera i asusa.To je moje licno misljenje.Naravno da je i3 CPU sigurno bolji od intel pentiuma.Tu nema dileme.I grafika ona je jaca od ove.Najvaznija razlika u hardveru je samo CPU.Jer razlika izmedju DDR2 i DDR3 ti neces ni primetiti.Ima 500 gb hard sto je vece od ova 2.Grafika brate ako neces da igras onda ti je samo vazno da je odvojena sto kod dell-a jeste.A i mozes da se poigras do neke 2004 i 2005 godine.Mada se neces naigrati ni sa tim i3 i tom ati grafikom.Bolje jeste ali ne i toliko bolje da mozes da igras sve.Lap i onako nije za igru.Lepo je sto daju 2 godine garancije.To mi se svidja i dobro je da su se setili da malo pojacaju garancije.Ono 12 meseci je meni licno sramota.Pa jebote na kante od racunara za 15 soma daje comtrade 3 godine a oni na lap od 50 ili 100 soma daju 12 meseci.To je stvarno sramota.Iz saveta ljudi koji imaju lap vec dugo sam naucio pametan savet da je garancija kod lapa najvaznija.Jer ne daj boze da ti se nesto sjebe posle garancije ti si ugasio.Evo jedan momak kod nas je doneo HP lap i riknula mu ploca.I cao je sa lapom.Ploca minimum da nadje negde to je 180 evra plus ugradnja posto ne zna sam i jos OS ako ne zna to je bar jos 30-40 evra.Ti danas na limundu uzmes kakvu oces polovnu masinu za 250 evra a ako te usere mozes i za 150 evra da uzmes OK lap.Tako da 12 meseci je malo.Lap nije stvar jeftina koju menjas kao carape pa ako ti rikne kupis drugi.Zato meni za 50 soma je premalo 12 meseci i smesno.Bar 2 godine je meni minimum a 3 godine pozeljno.Zato sam ja najvise i nudio ljudima dell, toshiba i acer jer oni jedini osim MSI nude mogucnost da imas vecu garanciju od 12 meseci.Nije nemoguce nista da rikne i ponavljam pre par dana sam video sony vaio od 85 soma kome su vrisnuli zvucnici.I sta sad on da radi a nema garanciju.Lap bez zvucnika je meni licno sranje.Mozes ti da uzmes externe ali to mozes kuci.A gde god otisao sa lapom ti nemas zvuk sto je lose jako.A to je lap sa 4 gb rama, i3 cpu i odvojenom grafikom.Znaci dobra sony masina.Tako da to je najveci problem kod tih 12 meseci garancija.Svi koji oce da kupe racunar sad je po meni najbolje vreme jer sad idu akcije i svi nude svasta a za 15 dana ce sve biti skuplje i mnogo losije.Jos i ko kupi toshiba ima onu garanciju bez obzira na sve sto je znaci extra a to traje do 31 decembra.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ne ti nisi htela andjela...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 48
Zastava Serbia - Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel onetouch
Planiram da kupim novi kompjuter pa sam pogledao ponude gotovih konfiguracija,jedna mi se svida , ako moze komentar nekog ko se bolje razume u hardver.
MB H55,Intel Corei3-540 Procesor 3.06 Ghz 4GB DDR3 ram , ATI Radion HD 5770 1GB DDR5, 1000 GB HDD , DVD rezac , ATX 500w.
Cena je 43 000 din.

Interesuje me da li ovo vredi odnos cena-kvalitet i da li podrzava novije igrice.???????????????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Sta je bolje: uloziti u bolji procesor i uzeti slabiju graficku ili slabiji procesor i jaca graficka?
Pa u sustini bolje je uzeti jacu graficku.Ovo naravno ne vazi u slucaju da uzmes neki celeron ili athlon(ona starija generacija) Smiley
Koje kombinacije imas u vidu?
Phenom 555 - HD 6850
Phenom 955 - Radeon 5770
Phenom 955 - HD 6850 (ovo jedino ako nadjem jos kesa Smile)

Je l' ima velikih razlika izmedju Sapphire, Gigabyte, itd.?

Pipavo bogami,pipavo.Za sve dosad izasle igre(sem GTA IV i Crysis-a) sasvim je dovoljan X2 procesor,jer igre nisu optimizovane za 4 jezgra.Ali kako vreme prolazi bice sve vise igara koje ce znati da iskoriste potencijal svih 4 jezgra.
Zadnja opcija ti je najbolja,to nema nikakve sumnje.Koliko sam shvatio problem ti predstavljaju nekih 4k?U tom slucaju mogao bi umesto Chiefteca koji sam ti predlozio da uzmes LC Power LC6650GP3.Nije kvalitetno i jako kao Chieftec ali bice sasvim ok za tu konfiguraciju.Na taj nacin ustedeo si 3k.Ukoliko si bas u frci ne moras odmah da uzmes optiku(ja sam 6 meseci koristio racunar bez optike,sve sam skidao sa neta ili koristio USB),na taj nacin skinuo si jos 2k i trebao bi da imas u dinar za trecu kombinaciju.
Sto se tice proizvodjaca,ukoliko je kartica referetnog dizajna svejedno ti je,razlika je samo u nalepnici.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S5
@telepatic

@1990markos

Imate jako dobru akciju u laptop centru za 40 000  din:

http://www.laptopcentar.co.rs/product/ASUS-K50IP-SX089-27201008

http://www.laptopcentar.co.rs/product/Asus-K50IJ-SX446-29201009

http://www.laptopcentar.co.rs/product/Asus-K52N-EX028--12201010

Danas sam kupio laptop pa su mi momci iz radnje rekli da ima ovi ASUS-i koji idu kao alva a za ovaj kes ne mozes dobiti ovakvu masinu.E sad znate da ja nisam extra ljubitelj ASUS-a medjutim za ove pare se isplati uzeti ga.Ovo je sad toliko i za 15 dana ce biti punoo skuplje.U ovom trenutku ako uzimate masinu ovo je OK.Odvojena grafika, dual core CPU i 2 gb rama i 320 gb nema sile dobiti za 40-42 soma.Mozes dobiti neku bedu od 1 gb 250 hard i signle core CPU.

Super su, nazalost bas ovaj najbolji zahteva placanje u kesu.. o well, videcu, fala na info.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@Zverko22

Dobra je masina.Mada ja bi mozda za taj kes sastavio bolje ali u sustini dobar je racunar.Bices zadovoljan sigurno.To je dobra masina i ok CPU i grafika.

@telepatic

Da u pravu si.Moze samo kes i nista drugo.  Smile Obicno ti lapovi sto su na dobrim akcijama nema sanse drugacije nego kesom.Ali ovo se veruj mi isplati.ASUS je inace skup i ovo je sigurno realno snizenje.Mislim nije ona prica kao povoljno je a nije.To 100% nije ta prica.Ja to nisam ni znao nego kad sam kupovao juce lik mi rece da tog ASUS-a i mog DELL-a ljudi se bukvalno tuku da kupuju i da stalno se traze nove kolicine a kaze i da to je sad ta cena a posle nema sile.Pre koju nedelju su delili externe hardove od 320 gb.Jebiga lep poklon od bar 5000 din.Svojevremeno je i winwin pre 12 meseci davao super poklone ali su posle prestali.Ja sam dobio 5.1 zvucnike za 1 dinar.Jeste da nisu neki kvalitet ali jebiga kao poklon su fantasticni a i imaju solidan zvuk.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ne ti nisi htela andjela...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 48
Zastava Serbia - Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel onetouch
Nisam kupio jos, moze ukoliko neko ima predlog da sastavimo konfiguraciju ovde + i neki dobar monitor ali max 550 do 600 eura... hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Kupio sam DEll-a kao i bora82 stize sutra! Mnogo jace i cvrse deluje od Asus-a i Acer-a, nadam se da se nisam zajebao
« Poslednja izmena: 23. Dec 2010, 10:23:04 od jomla »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 616 617 619 620 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.