Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 574 575 577 578 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1416488 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
Bili su dobri dok nije izasla inte I core serija(i7,i5,i3).Ali nova Intel I core serija je uradjena u mnogo novijoj tehnologiji,hladniji su,neki cak imaju ujedno i graficki procesor...Jos su aktuelni,ali kad Amd izbaci Fermi cipove,te procesore ce vrijeme da pregazi za godinu dana..... Smile

A sto se tice programa,skini SPEEDFAN,HW MONITOR,.....Ima milion tih programa,ali mislim da je najbolji speedfan...
Smile Smile  Prebacih se na graficke, Smile Smile lol (jos na amd) Smile   Smile Smile Smile

Ovo stvarno mora u bisere,ako vec nije tamo AMD FERMI CHIP  Smile Smile Smile Smile  Smile Smile

EDIT: izvinjavam se zbog ovoliko smajlija ali stvarno  Smile
« Poslednja izmena: 15. Sep 2010, 15:47:49 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Koju top DDR2 memoriju (ne racunajuci Hyper-X 1066 MHz) predlazete da bacim na Asus Striker II Formulu?
« Poslednja izmena: 15. Sep 2010, 17:34:34 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
Ma neku mushkin,kingston,appacer...Uzmi neke poznate marke,nemoj uzimati nesto kinesko...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ma neku mushkin,kingston,appacer...Uzmi neke poznate marke,nemoj uzimati nesto kinesko...
Smile necu brate, ne boj se... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62

Ako planiras da u jednom trenutku instaliras sistem na njega, uzmi Caviar Blue. Razlika je u brzini okretanja magnetnih ploca i buci. Green diskovi su sporiji ali i znatno tisi, manje struje trose i manje se greju. Blue su brzi, ali ja bih ti ipak preporucio da dodas koji evro i pazaris Caviar Black koji su bolji izbor od obe navedene serije.

Hvala na odgovoru.
Kupio sam WD10EALS Blue.
Hd tune pokazuje da je (kao fol) neznatno brzi od Black-a kojeg jos uvek imam. U taj test bas i ne verujem ali bar pokazuje da nije sporac.
Garancija je 3 god za razliku od Black serije na koju ide 5 god ( kod korektnih dobavljaca).
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
posto planiram da u blizoj buducnosti nabavim novi racunar zeleo sam da prvo pitam vas sta mislite.na umu imam dve konfiguracije:
prva:
Intel G31,FSB 1333 Mhz,4*Sata2,2*DDR2 1066,GIGABYTE GA-G31M-ES2C,S775
INTEL Core2Quad Q8400,2,66GHz X4 ,S775,4MB ,FSB 1333MHz
4 GB ,DDR 2 , 800 MHz (2x2048Mb 800 MHZ)
G-Force GF9800GT,512MB,DDR3,256bit,PCI-E16x,DVI,HDTV
1TB SATA 2 ,7200 RPM
DVD RW 20x,DVD-R+ - ,SUPER MULTI, Dual Layer BLACK
ASUS vento TA851 Midi tower + LC Power SuperSilent 550W LC6550,550 W ATX 2XUSB FRONT 4X5.25
i druga:
matična ploca Intel H55 chipset
Intel® Core™ i5-760 (8MBCache,2.8GHz)
4GB DDR3 1333Mhz
nVidia GeForce GT240 1GB
1TB SATA II 7200 rpm
ATX Midi Tower 500W

obe konfiguracije kostaju otprilike oko 55000 din.E sad mene zanima koja je bolja i da li je bolji Core2Quad procesor ili i5?i da li je bolje na drugoj konfiguraciji zameniti graficku za GT 250 ili nesto slicno?

« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 02:45:12 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Smile necu brate, ne boj se... Smile
ne bojim se ja,nema veze dal uzmes 800mhz,1066mhz kingston,mushkin....Znaci tih 200+ mhz ti ne znace nista....Ali na primer da ta ploca podrzava ram na 1600mhz ili 2000mhz, tu bi se osjetila razlika,a ovako ne.(jel ta ploca moze samo do 1066 ili i vise?) Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
definitivno i5 sa ati 5770 (jeste da je malo skuplja) ali je ddr5 za razliku od ddr3 gt250
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
hvala puno znaci druga konfa,ok.
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 574 575 577 578 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.