Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 518 519 521 522 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1413162 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1042
Kupujem novi. Stari je sav slab skroz.

Kompletnu konfiguraciju bi.

Kod ovih mi se svidja cijena, a cini mi se da je dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Uštedi na monitoru-kupi 19' Samsung a za ostalo nagruvaj DDR3 platformu. Ponavljam-grafička nikako ispod Ati Radeon 4800 serija Smile

Da li znaš koja je onda Nvidia u tom rangu jer sam se zarekao da neću da kupujem ATI grafičke kartice.
Nemam pojma ako mi veruješ,ja samo iz iskustva jbg.
 19-ica monitor i da vidiš kako gruva kartica ko zmaj  Smile

Sta mislite o ovim konfiguracijama.

http://www.gigatronshop.com/products/show_product/16744/2

http://www.gigatronshop.com/products/show_product/18042/2

http://www.gigatronshop.com/products/show_product/17696/2
--

Svrha je igranje. Ne mora bas Crysis ni najnovije, doduse ne bi bilo lose NFS Shift da moze pokrenut. Smiley

U sustini radim update kompjutera, dugo nisam. Namiricu se ja i nekim nezahtjevnim igrama -Torchligt, HL2  epizode.. al eto da ne uzmem neki krs.
Možeš da uzmeš solidan komp i niko te ne tera da nagruvaš sve u advance i rezoluciju. Sve normalno i prosečno sa srednjim kompom može ako nisi paljevina da hoćeš i Anti Aliansing i Blur motion i ovo i ono...  Smile Smile

E da zaboravio sam d pitam šta mislite o X-Box-u koji ima čipovan da se nadje i za 25 soma a Sony trojka oko 30-35000. Imam 24-ku monitor,možda je ovo isplativije? Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2010, 20:23:26 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1042
@tax

pa ne rece mi nista konkretno o ovim konfiguracijama.

Da li pod njima podrazumijevas prosjecne? Ili su one ekstra gejmerske?

Ne mora full AA na Crysisu - nit mi se to igra, te ultra fensi nove...
, ali recimo moglo bi na HL2 ... i mozda Shift, mada et.. ako moze s ovim konfiguracijama.

-
Predlozite mi konfiguracija neku dobru gejmersku, al ne preskupu. Moze dobar primjer iz gigatrona posto mi se cini da su povoljni.

(tj moze i oko 500-600 e .. al ne bih sad do 800-1000 )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Recimo:

Maticna ploca: Gigabyte GA-P55A-UD3                                              12.546
Procesor: INTEL Core i3 530                                                            10.372
RAM: 2x2GB MUSHKIN DDR3-1600MHz 7-10-10-24 BLACKLINE               9.250
Graficka: SAPPHIRE HD5850 1G GDDR5                                              23.666
HDD: 500 GB Western Digital WD5000AAKS, SATA II, 16MB                  4.419
Optika: SONY/NEC (Optiarc) AD-7240S Black                                       1.879
Kuciste: COOLER MASTER Midi Elite 332 RC-332-KKR2 Black 420 W       5.400
Ukupno:                                                                                          67.532
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Moze dobar primjer iz gigatrona posto mi se cini da su povoljni.[/b]

Ima jedna stara dobra izreka: "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari." Za ovu firmi mislim da i jeste "jeftina" zato što u gotove konfiguracije verovatno ugrađuje krš delove. A kada ovako imaš specifikaciju delova nisu mnogo, odnosno skoro uopšte nisu jeftiniji od drugih. Moj predlog ti je winwin ili Imtel na Novom Beogradu.
http://www.imtel.rs/i2.php

Odgovorno tvrdim, da su u Gigatronu pokušali da me prevare, i to:

Na njihovom sajtu je bila reklama za model SEKA koji košta 14500,00 bez operativnog sistema. Nije bilo problema dok se nije pojavio model Baracuda (dok sam ja skupio pare) i onda nemaju SEKA već imaju Baracudu koja je bolja. A ova SEKA je još dva meseca staraja na njihovom sajtu u ponudi sa opcijom "na stanju". Meni je bila bolja jer je matična ploča imala PCEi16x slot, a Barakudina ploča ima samo mogućnost integrisane grafike. Smatram da su zato i potencirali Baracudu koja je imala operativni sistem  (Vista) i kada se to izuzme bila mnogo lošiji model.

Na sajtu je vidno bilo iistaknuto da za on-line kupovinu preko 1000,00 dinara je besplatna isporuka na teritoriji Srbije (inače njihova prodavnica je cca 2,5 km od moje radnje) a naplatili su mi isporuku 599,00 dinara (jeftinije bi me koštao taksi) preko City expresa. Doduše na moju reklamaciju su iznos vratili, ali da li sam ja dužan da trošim mobilne impulse i da uopšte gubim vreme na reklamacije nastale ljudskim faktorom.

Usput ovaj "odlični" računar mi je za nepunih 6 meseci koliko ga koristim 3 puta izbacio plavi ekran. Vrlo često zaglavi da mora na restart.

Čovek je ovde pisao da nisu hteli da mu zamene hard disk u garanciji jer je fizički oštećen. Sumnjam da ga je mušterija fizički oštetila, već mislim da su oni ugradili disk da radi dok radi.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2010, 17:29:23 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1042
Fala Harmon.

Fala i megasoft. Gigatron...  podsjecaju me na jednu firmu iz Bijeljine, koji su isto tako izglancani spolja i na sajtu - a prave velike zajebe ljudima.

==

Mada ja sam jos u fazi planiranja i cisto upoznavanja sa tim sta je sad na trzistu. Posto mnoogo sam propustio za 4-5 godina ne bavljenja kompovima.
Mozda u junu ce se nesto pazariti, a do tada ce se vjerovatno nesto promjeniti..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Imtel nece raditi do sredine aprila, nesto renoviraju valjda, pa nemaju gotovo nista od kompomenata...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Samsung E250
Ljudi imam procesor brzine 3.66 ghz Le-1640...Tako pise,e sad planiram u komp da roknem jos jednu gigu(imam 896 mb) i zanima me da li bih trebao da menjam procesor i graficku,trenutna je Ge Force 8100...?Koliko je to para ukupno,hocu da igram GTA 4 i ove novije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1042
Ljudi imam procesor brzine 3.66 ghz Le-1640...Tako pise,e sad planiram u komp da roknem jos jednu gigu(imam 896 mb) i zanima me da li bih trebao da menjam procesor i graficku,trenutna je Ge Force 8100...?Koliko je to para ukupno,hocu da igram GTA 4 i ove novije  Smile
Bogomi Dane moras sve da mijenjas, proc mora biti quad core(ili makar dual core),graficka nista ispod 9600gt ili ati radeon 4800 serije,treba ti i makar 2gige rama.Gta 4 ne radi dobro ni na najjace konfiguracije zato sto je to igra pravljena za konzole   Smile

Ja sad pravim jednu konfu:
Proc:
AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 8MB
2gige rama 1066mhz(mozda ipak 4gige)
maticnu nzn josh koju
grafa ati 5670
500gb hard
Sve ukupno oko 350e

Ljudi jel sam ja lud ili sta?Ili zato sto imam 13god(za koji dan 14) svi hoce da me oderu.Odem u prodavnicu i pitam koje procesore imaju na lageru?I oni kazu taj,taj,taj... E5300 .I ja pitam kolko je e5300 a ovaj kaze 70e .Ja rekoh pa kolko je onda intel core i7 50000e?Mogu da zamislim kako ce me odrati za ovaj gore amd Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 31. Mar 2010, 13:09:06 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Ne gusi svaki dan sa novom konfiguracijom. Vec bar 5 puta si dobijao predloge.
« Poslednja izmena: 31. Mar 2010, 17:44:38 od Filip93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 518 519 521 522 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.