Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 410 411 413 414 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409590 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Pozdrav,razmisljam da kupim monitor Philips 220e1sb,pa me zanima da li neko ima takav da mi kaze svoje utiske, i sta vi mislite da li ga vredi uzimati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

kada ruzno postaje predivno. Animal

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Nokia 
Dal da kupujem tv kartu, jel moze na nju da se prikaci kablovska, kako se uopste ona kaci nemam pojma ili mora bas televizor...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Dal da kupujem tv kartu, jel moze na nju da se prikaci kablovska, kako se uopste ona kaci nemam pojma ili mora bas televizor...
Moze naravno. Ima svaka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
K'o sto Fman rece, drugi. Mada ne bi bilo lose kada bi i cene napisao pa da preporuka bude sigurnija.

Kazete drugi...hmm... evo i cena

1. kompjuter je 900e
2. 1200e
3. 1400e

Hm, ovaj prvi verovatno nije laptop, zar ne? Ajd' ti lepo odluci jel' ti treba laptop ili desktop, a zatim i za sta ti treba komp, igranje ili multimediju?

Pozdrav drugari molim vas preporuka za graficku ?!!!! Moj prijatelj je kupio PES 2010 i moze da je igra samo na LOW detaljima,i strasno se nervira. Cena oko 150 eu. Unapred hvala i pozzzzzzzzzzzz Smile

Potrazi na IT Svetu ili PC Berzi neki Radeon HD 5770.

ljudi, kakvi su po vasem misljenju acerovi laptopovi? jedan moj drug je hteo da uzme ASUS X5DAB-SX071L/K50AB-SX072L, ali je rasprodat pa sad trazi neku solidnu zamenu za iste pare, a nisam imao nikakvog iskustva sa acerom pa ne mogu da ga nasavetujem. ima li neko nekakav predlog, budzet je do 45000 din?

Acer je treci najveci proizvodjac laptopova na svetu i najveci proizvodjac racunara na svetu. Meni licno se ne svidjaju jer je kvalitet kucista nesto nizeg kvaliteta i zna da krcka. Naravno to zavisi od serije odnosno klase kojoj laptop pripada. Sa druge strane odnos cene i performansi je uvek bio odlican. Sto se Asusa tice, istrazivanjem je pokazano da se njegovi laptopovi najredje kvare. Istrazivanje je takodje pokazalo da preko 30% laptopova ne dozivi tri godine (http://www.mikro.rs/main/index.php?q=vest&ID=12345&najvestod=0). Evo par predloga:

http://www.gigatronshop.com/arena/show_product/17101
http://www.gigatronshop.com/arena/show_product/11895
http://www.gigatronshop.com/arena/show_product/11917
http://www.gigatronshop.com/arena/show_product/17041

Pozdrav,razmisljam da kupim monitor Philips 220e1sb,pa me zanima da li neko ima takav da mi kaze svoje utiske, i sta vi mislite da li ga vredi uzimati.

Svi Phillipsovi monitori koje sam ja video (tri/cetiri modela) bili su uzasni. Mozda je taj model i dobar, ali ipak bih ti preporucio neki drugi.

Kupi TV kartu ako ti je ona potrebna. Mozes ukljuciti kablovsku i to na isti nacin kao na TV-u, antenskim kablom.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2009, 16:43:01 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
LG Nexus 4
@nikla pogledaj samo par postova iznad svog  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

kada ruzno postaje predivno. Animal

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Nokia 
Jel postoje tv karte sa hdmi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
za sta ce sluziti komp? bolji je drugi svakako ... a cek kako ti to ortak prodaje? ima radnu il?

Ne, nema radnju nego je uzeo za sebe pa sad hoce da proda jedan.

A komp bi sluzio za prakticno sve.. Igrice, internet, muzika, filmovi.. Treba mi da bude do yaya brz.
Sta mislis koliko bi mi trajao taj drugi sto kazes (mislim necu da ga kupim i da posle god dana njegov neki deo zastari i ne moze da primi napr neku igricu, ili da mi se koci u fotoshopu). koliko ce mi raditi u fullu do prve intervencije ?

*jos jedna stvar.. na skali od 1 do 10 oceni mi prvi, drugi i treci model.. cisto da vidim koja je razlika Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Citat
K'o sto Fman rece, drugi. Mada ne bi bilo lose kada bi i cene napisao pa da preporuka bude sigurnija.

Kazete drugi...hmm... evo i cena

1. kompjuter je 900e
2. 1200e
3. 1400e

Hm, ovaj prvi verovatno nije laptop, zar ne? Ajd' ti lepo odluci jel' ti treba laptop ili desktop, a zatim i za sta ti treba komp, igranje ili multimediju?

Jeste, sva 3 su laptopovi.. Kao sto rekoh komp bi sluzio za prakticno sve.. Igrice, internet, muzika, filmovi.. Treba mi da bude do yaya brz - prakticno zamena za kucni a i da mogu da ga nosim.
Sta mislis koliko bi mi trajao taj drugi sto kazes (mislim necu da ga kupim i da posle god dana njegov neki deo zastari i ne moze da primi napr neku igricu, ili da mi se koci u fotoshopu). koliko ce mi raditi u fullu do prve intervencije ?

*jos jedna stvar.. na skali od 1 do 10 oceni mi prvi, drugi i treci model.. cisto da vidim koja je razlika
« Poslednja izmena: 28. Nov 2009, 17:00:27 od Ricola »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
LG Nexus 4
ne pisi poruke za redom Wink

1. 9
2. 10

auuu koja je ovo perverzija ... nisam ni video da je lap top omg ...  nisam ni znao da imaju takvi Smile ... koji mu je tacan naziv ? ovo je bruka ...
pa znas kako to je maLo teze reci Smiley ali 3 godine sigurno ...  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 410 411 413 414 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.