Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 284 285 287 288 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1414775 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Nexus 4
aa to je problem Smiley heh Wink zaboravio sam ... posto brdno poruka procitas ovde i brdo ljudi ... ne mogu uvek pohvatati ko je sta trazio ... rekao ... itd Wink sry onda  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mnoooogo napredniji. U to nemoj da sumnjas. Naravno bice ti potrebni kvalitetni zvucnici da bi tu razliku u cuo. Sto se otvorenog i zatvorenog tipa slusalica tice, tu se obicno misli na konstrukciju. Zatvorenim se obicno nazivaju modeli koji pokrivaju usnu skolju i suzbijaju spoljasnje zvuke. Baci oko na ovaj clanak, zanimljiv je.

Hvala na odgovoru i samo mi reci sta predlazes Creative x-fi titanium pro series ili Asus Xonar?

Xonar je fantasticna karta, ali cini mi se da je dosta skuplja od Creativeovog modela. Pravo pitanje je, da li ti je potrebno bilo sta kvalitetnije od Titanium modela koji kosta 90 evra, i imas li zvucnike dovoljno kvalitetne da izraze razliku? Ja bih se drzao Titaniuma.

@harmon                          tako sam ja sad za komp kupio kingston hiperx od 1066mhz a radi na 800mhz pa kad uzmem jaci procesor nemoram da kupujem novu memoriju :-)

Pa da, treba ti Phenom procesor da bi radila na 1066. Cisto da napomenem, razlika na globalnom nivou izmedju 800MHz i 1066MHz je neprimetna a test programi registruju od 0 do 5%.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Imam sony vaio laptop sa 1.5 ghz core duo procesorom i 2gb ddr2grafičaka nije loša model laptopa je vgn nr 11s
ima dvd snimač ali me zanima blue ray čitač da li se može ugraditi na ovu konfiguraciju. Da li bi moj laptop to podnio... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Sam hardver bez problema, e sad reprodukciju 1080p filmova, pitanje je. Verovatno ne, mada to dosta zavisi od mogucnosti graficke karte i programa koji koristis za reprodukciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Pozdarv svima.
Molim za pomoć, imam 350 eura i hteo bih da kupim novi laptop, koristio bih ga samo za internet i da narežem koji disk, da li je moguće za ove novce i gde da kupim? Ja sam i Novog Sada. Hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Googlebot 2.X
mob
HTC Sensation
Pozdarv svima.
Molim za pomoć, imam 350 eura i hteo bih da kupim novi laptop, koristio bih ga samo za internet i da narežem koji disk, da li je moguće za ove novce i gde da kupim? Ja sam i Novog Sada. Hvala Smile
ma moguce je!!!
ja sad neznam koji ali ima ljudi na forumu koji ce ti preporuciti svakako Smile
a bilo je par reci malo u proslim stranicama pa prelistaj pa vidi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
« Poslednja izmena: 15. Jun 2009, 17:11:03 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Sam hardver bez problema, e sad reprodukciju 1080p filmova, pitanje je. Verovatno ne, mada to dosta zavisi od mogucnosti graficke karte i programa koji koristis za reprodukciju.
program nije problem koji god da treba, može se naći nije problem
grafička je Mobile intel GMA X3100...
da li bi moglo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pozdarv svima.
imaš acer jako mali mislim da je dijagonale oko 9 inča, recimo da je namijenjen samo za office korisnike ima vistu na sebi i u toj cijeni je otprilike, za nosanja i skidanje sa neta dušu dao. Cijena je oko 300eura ijoš ti ostane za eksterni disk od oko 160Gb i onda skidaj do mile volje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4293
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Ima li negde da se kupi samo usb receiver za mis Logitech MX Revolution? Pao mi je dole i nisam vidieo pa sam ga zgazio i vise ne radi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 284 285 287 288 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.