Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 282 283 285 286 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406843 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
video sam u bios-u da imam 1 modul od 1gb.ali nisam otvarao lap top pa neznam koja je marka memorije,posto sam imao iskustva da kad stavim 2 razlicite memorije da nevalja,pa sam mislio da je neko vec menjao na lap topu memoriju pa da zna koja ide.jel rade u pakomu nadogradnju?

Proizvodjac memorije varira od modela do modela, ili bolje reci od primerka do primerka. Tvoj laptop je jedinstven i samo ti mozes videti koju memoriju imas. Jednostavno otvori ga i proveri, nije toliko zahtevno odvrnuti dva zavrtnja. Rade u Pakomu nadogradnju ali cela procedura je jako jednostavna. Ako je ne znas skini uputstvo sa sajta proizvodjaca laptopa.

Ako sad imam 2X1gb kingston hyperx koja mi trenutno radi u dual chanelu na 800mhz oce li smetati da stavim jos jedan modul kingstona isto na 800mhz ali nije hyperx???

Kako mislis smetati? Da li ce i dalje raditi u DC modu ili da li ce raditi uopste?

Pozdrav..
Namjeravam da kupim neke slusalice i zvucnu kartu, vise zbog kvalitetnog zvuka i slusanja muzike pa onda za igre.. Sta biste vi preporucili da se moze nabaviti ovdje kod nas..
Cijena nije toliko bitna..
Ono sto imam na umu su slusalice Razer Megalodon kada dodju u prodaju, neke od Fatal1ty headseta (Fatal1ty Professional Series Gaming Headset MKII) ili pak Sennheiser mada ne znam gdje se ima kupiti i zvucnu Razer Barracuda ac-1 ili neku Fatal1ty Sound Blaster seriju?

Od onoga sto mozes da nadjes na nasem trzistu nista bolje od Creative X-Fi Titanium ti nije potrebno. Stavise, skuplji modeli imaju samo neke dodatke koje nikada neces koristiti ali nemaju i bolji zvuk. Sto se sluski tice zaboravi na Fatal1ty modele, preskupi su za ono sta nude. Na zalost Razer jos nisam cuo pa ne znam kakve su, ali Sennheiser ti mogu preporuciti. Distributer za ovu firmu je 4Audio, a u njihovim prodavnicama ih mozes i probati pre kupovine.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Googlebot 2.X
mob
HTC Sensation
kad kupim tako mali srafciger otvoricu :-D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

FreAk

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 100
Zastava BiH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4,
mob
LG G3
Citat
Od onoga sto mozes da nadjes na nasem trzistu nista bolje od Creative X-Fi Titanium ti nije potrebno. Stavise, skuplji modeli imaju samo neke dodatke koje nikada neces koristiti ali nemaju i bolji zvuk. Sto se sluski tice zaboravi na Fatal1ty modele, preskupi su za ono sta nude. Na zalost Razer jos nisam cuo pa ne znam kakve su, ali Sennheiser ti mogu preporuciti. Distributer za ovu firmu je 4Audio, a u njihovim prodavnicama ih mozes i probati pre kupovine.

Eto creative mogu uzeti i reci mi za tu zvucnu koliko je njen zvuk napredniji od obicne zvucne integrisane koju ja imam? I ako neko zna sta znaci otvoreni i zatvoreni tip slusalica?
« Poslednja izmena: 11. Jun 2009, 13:48:32 od G-soldier »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mnoooogo napredniji. U to nemoj da sumnjas. Naravno bice ti potrebni kvalitetni zvucnici da bi tu razliku u cuo. Sto se otvorenog i zatvorenog tipa slusalica tice, tu se obicno misli na konstrukciju. Zatvorenim se obicno nazivaju modeli koji pokrivaju usnu skolju i suzbijaju spoljasnje zvuke. Baci oko na ovaj clanak, zanimljiv je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Harmon26-Pa mislio sam dali ce se poklapati,kako to vec ide...Cuo sam da nemoze svaka memorija da se upari da radi sa drugom?I to dali ce i dalje raditi ove dve u DC a ova dali ce im smetati  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Googlebot 2.X
mob
HTC Sensation
Citat
Citat: M-Soul juče u 19:09:15
video sam u bios-u da imam 1 modul od 1gb.ali nisam otvarao lap top pa neznam koja je marka memorije,posto sam imao iskustva da kad stavim 2 razlicite memorije da nevalja,pa sam mislio da je neko vec menjao na lap topu memoriju pa da zna koja ide.jel rade u pakomu nadogradnju?

Citat
Proizvodjac memorije varira od modela do modela, ili bolje reci od primerka do primerka. Tvoj laptop je jedinstven i samo ti mozes videti koju memoriju imas. Jednostavno otvori ga i proveri, nije toliko zahtevno odvrnuti dva zavrtnja. Rade u Pakomu nadogradnju ali cela procedura je jako jednostavna. Ako je ne znas skini uputstvo sa sajta proizvodjaca laptopa.
evo sad sam video imam transcend memoriju e sad pitanje koliko mogu max da stavim memorije u moj lap top?
http://www.itsvet.com/proizvod/msi-m670x-088eu-sempron-3600+-1024mb-120gb-dvdrw-15.4-wxga-freedos/comp_comp_laptop/24/1317
« Poslednja izmena: 11. Jun 2009, 22:13:10 od M-Soul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
3gb, na toj msi seriji... mada ako stavljas jos jedan modul, stavi od 1gb Wink

IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Googlebot 2.X
mob
HTC Sensation
3gb, na toj msi seriji... mada ako stavljas jos jedan modul, stavi od 1gb Wink

a sto ne bi mogao od 2gb?
« Poslednja izmena: 12. Jun 2009, 08:20:59 od M-Soul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mogao bi, ali ne savetujem ti da stavljas memorije razlicitog kapaciteta
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 282 283 285 286 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.