Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 281 282 284 285 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1408172 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Trstenik
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple Iphone 4
Ovako, imam "hp pavilion slimline s3030" ,kupio sam ga pre 2 god od prilike.   zamenio sam neke komponente,npr umesto 1 gb dodao sam 4 gb rama,hdd je bio 400gb ugradio sam drugi od 500 gb.    E sad bih hteo da stavim novi procesor,umesto intel core 2 cpu 1. 8 ghz bih stavio intel core 6600 duo.   Ali posto je ovo neko "mini" kuciste i ima posebno napajanje,koje je isto tako neko "mini"-nije klasicno, i ima 160w,zanima me hoce li moci da podrzi napajanje i taj procesor posto sam vec izmenio gomilu komponenata.    hoce li stabilnost biti i dalje ok ili moram da uradim sve to nekako drugacije? Unapred hvala na odg!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

hp-pavillion-slimline.jpg
(18.91 KB, 500x500)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG Nexus 4
jeis siguran da je 160 wati Smile ?
kako ti radi samo graficka i hdd-ovi da ne pricam o svim ostalim komponentama? Smiley

sto se tice procesora ... koja ti je maticna? ili ako znas koji socket je na njoj?  Smile

p.s. molim te promeni avatar Smile da ne budemo isti xaxaxaxa Smiley (sala Wink posto ima jos ljudi takve ... naravno kako god hoces SmileSmile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Za 50 evra tesko da ces naci nesto kvalitetno in-ear tipa. Klasicne bubice hoces.
Koja je razlika između klasičnih bubica i in-ear slušalica? Ja sam mislio na ovakve - http://en.wikipedia.org/wiki/Headphones#Earbuds

Pogledaj slike.
Ok, onda me zanimaju neke klasične bubice do 50e?

Ono sto sam video da ima da se kupi kod nas su pojedini modeli Sennheisera i AKG-a. Prve mozes naci u prodavnici 4Audio, dok sam AKG video u Apple prodavnici u Delta Shitiju i onom novom trznom centru Usce. Pogledaj ove model Sennheiser MX 55 Street. AKG-ova stranica trenutno ne radi pa ne mogu da ti dam link za dva njihova modela.

Ovako, imam "hp pavilion slimline s3030" ,kupio sam ga pre 2 god od prilike.   zamenio sam neke komponente,npr umesto 1 gb dodao sam 4 gb rama,hdd je bio 400gb ugradio sam drugi od 500 gb.    E sad bih hteo da stavim novi procesor,umesto intel core 2 cpu 1. 8 ghz bih stavio intel core 6600 duo.   Ali posto je ovo neko "mini" kuciste i ima posebno napajanje,koje je isto tako neko "mini"-nije klasicno, i ima 160w,zanima me hoce li moci da podrzi napajanje i taj procesor posto sam vec izmenio gomilu komponenata.    hoce li stabilnost biti i dalje ok ili moram da uradim sve to nekako drugacije? Unapred hvala na odg!

TDP E6600 procesora je 65W, sto i nije toliko strasno. Uostalom evo pa izracunaj sam projektovanu potrosnju svog racunara.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Googlebot 2.X
mob
HTC Sensation
treba mi pomoc.imam lap top MSI M670(model MS-1632),i hteo bih da nadogradim memoriju od 1GB.
Imam vec memoriju od 1GB i do DDR2 667Mhz,Unbuffered DIMM,64-bits wide.tako mi pise u BIOS-u.e sad koju sad ja trebam memoriju da uzmem,i koju bi mi preporucili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Trstenik
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple Iphone 4
Citat: Fman link=topic=374392. msg7198930#msg7198930 date=1244568266
jeis siguran da je 160 wati :P ?
kako ti radi samo graficka i hdd-ovi da ne pricam o svim ostalim komponentama? :)

sto se tice procesora . . .  koja ti je maticna? ili ako znas koji socket je na njoj?  :wave:

p. s.  molim te promeni avatar :P da ne budemo isti xaxaxaxa :) (sala Wink posto ima jos ljudi takve . . .  naravno kako god hoces :P )  :wave:

Spisak komponenata:

Procesor: Intel(R) Core(TM)2 CPU  4300 @ 1. 8ghz   (Socket 775)
Maticna: ASUSTek Computer INC LOCKITE
Grafika: NVIDIA GeForce 7500LE
Ram: Kingston 2*2024 mb
HDD: SATA 500gb 7200. . . . . . . . .

Za napajanje sam siguran da je 160w,jer sam x puta otvarao kuciste pa sam mogao da procitam. . .  
Za avatar ne brini,menjam oma hehe  :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
treba mi pomoc.imam lap top MSI M670(model MS-1632),i hteo bih da nadogradim memoriju od 1GB.
Imam vec memoriju od 1GB i do DDR2 667Mhz,Unbuffered DIMM,64-bits wide.tako mi pise u BIOS-u.e sad koju sad ja trebam memoriju da uzmem,i koju bi mi preporucili?

Pogledaj pomocu programa CPU-Z da li imas jedan modul od 1GB ili dva od 512 MB. Laptopovi obicno imaju dva slota za memoriju, pa ukoliko imas jedan modul dokupi isti takav, a ukoliko imas dva modula izvadi ih i stavi jedan od 2GB (moze i dva od 1GB, sta je jeftinije). Kao sto si i sam rekao treba ti DDR2-667 ili DDR2-800 memorija.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
SEC-SGHU600 1.0
mob
HTC Sensation
video sam u bios-u da imam 1 modul od 1gb.ali nisam otvarao lap top pa neznam koja je marka memorije,posto sam imao iskustva da kad stavim 2 razlicite memorije da nevalja,pa sam mislio da je neko vec menjao na lap topu memoriju pa da zna koja ide.jel rade u pakomu nadogradnju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Ako sad imam 2X1gb kingston hyperx koja mi trenutno radi u dual chanelu na 800mhz oce li smetati da stavim jos jedan modul kingstona isto na 800mhz ali nije hyperx???
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

FreAk

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 100
Zastava BiH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4,
mob
LG G3
Pozdrav..
Namjeravam da kupim neke slusalice i zvucnu kartu, vise zbog kvalitetnog zvuka i slusanja muzike pa onda za igre.. Sta biste vi preporucili da se moze nabaviti ovdje kod nas..
Cijena nije toliko bitna..
Ono sto imam na umu su slusalice Razer Megalodon kada dodju u prodaju, neke od Fatal1ty headseta (Fatal1ty Professional Series Gaming Headset MKII) ili pak Sennheiser mada ne znam gdje se ima kupiti i zvucnu Razer Barracuda ac-1 ili neku Fatal1ty Sound Blaster seriju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Googlebot 2.X
mob
HTC Sensation
Ako sad imam 2X1gb kingston hyperx koja mi trenutno radi u dual chanelu na 800mhz oce li smetati da stavim jos jedan modul kingstona isto na 800mhz ali nije hyperx???
ja mislim da nece
« Poslednja izmena: 11. Jun 2009, 08:20:24 od M-Soul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 281 282 284 285 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.