Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 266 267 269 270 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409474 puta)
Svakodnevni prolaznik

When love takes over..

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Planeta Zemlja, Evropa, Balkan, Srbija, Niš, LEDENA STENA
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
mob
SonyEricsson W810
Hvala na odgovoru, koristio mi je...
mislim da cu se odluciti za 9600gt...
samo da mi se zavrsi (hebani) sql, i zdravlje Boze, sledece nedelje kupujem novu konfu... javim se kad je kupim i testiram...
pozdrav!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N78
Monitor do 550eura da je sto bolji za igre, a i da mi sto manje kvari oci, tako reci da je prijatan za gledanje Smiley
Velicina nije toliko bitna samo da nije manje od 22"
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG Nexus 4
auu toliko para ... za monitor ... mnogo za igranje Smiley ... btw mozda za te pare ima nesto bolje pa sacekaj da se javi ako se javi mozda harmon on ima vise iskustva sa tim "perverznim" stvarima Smile ... ovo bi ja uzeo ...

http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-t260hd-dvb/comp_comp_monitor/1/1014
http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-t240hd/comp_comp_monitor/1/1017
http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-t240/comp_comp_monitor/1/993

kazu najkvalitetnija serija za te pare ... ja imam 2233bw on je losiji od t220 a monitor sabija ... odusevljava me ... pa vidi sta ti odgovara Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Diamond2
pozdrav.u skorije vreme treba da kupim laptop.(mesec,dva,tri...ne znam tacno kad)za mene je bitno da sam vec napravio neki sud sta mi treba i sta hocu da imam.posto su najjace masine gaming(i najskuplje)ja sam se odlucio za tu varijantu.picim igrice,ali igrice su samo jedan od presudnih faktora kao i putokaz ka vrhunskoj masini.treba mi laptop i za poslovnu namenu,za net...
marka laptopa je MSI(nadam se da ispunjava sve moje kriterijume),tri modela su u opticaju:
MSI GT725-210UK Gaming Laptop
MSI GT735
MSI GT725 Gaming Laptop
http://www.cclonline.com/product-listings.asp?category_id=903&manufacturer_id=50
moj izbor je MSI GT735,valjda zato sto je moj sadasnji desktop sa AMD procesorom i ATI grafickom,pa sam ostao dosledan toj kombinaciji.
ima u gigatronu msi gt735 koji kosta 1239 e,sad mene interesuje dal je bolje uzeli online dal bi me izaso jeftinije i 100e,al se plasim ako nesto ne bude valjalo de da ih nadjem da im dignem radnju u vazduh...
svi komentari,saveti,sugestije,zamerke su dobrodosli kao i vase misljenje sta mislite o mojim slatkim mukama.
takodje bi zamolio sve eksperte za racunar da daju svoj komentar gresim li gde u svom razmisljanju...
ovaj post ste iskulirali ,ne znam zasto,ima li ko da se na ovoj temi razume u laptop.pozdrav
« Poslednja izmena: 17. Maj 2009, 20:24:29 od doxxdo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Monitor do 550eura da je sto bolji za igre, a i da mi sto manje kvari oci, tako reci da je prijatan za gledanje Smiley

Nema potrebe da bacas toliko novca za monitor namenjen igranju. Kupi Samsung T240 i bices zadovoljan. 550 evra je dovoljno samo za monitore sa TN panelom, za PVA i slicne monitore vecih dijagonala moraces jos da se ispruzis, a oni i nisu namenjeni igranju vec profesionalnoj upotrebi.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N78

Nema potrebe da bacas toliko novca za monitor namenjen igranju. Kupi Samsung T240 i bices zadovoljan. 550 evra je dovoljno samo za monitore sa TN panelom, za PVA i slicne monitore vecih dijagonala moraces jos da se ispruzis, a oni i nisu namenjeni igranju vec profesionalnoj upotrebi.

Da naglasim da mi treba i za izradu profesionalnih crteza i projektovanja u kompleksnim 3d programima....
I da mi sto manje kvari oci, jer dosta vremena provodim uz racunar...
« Poslednja izmena: 17. Maj 2009, 23:23:24 od NoBodyAsAleksa »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
To da ti sto manje kvari oci zaboravi. Nisu to CRT monitori. Jednostavno ne zaboravi da trepces i sve ce biti ok. Monitori za profesionalnu upotrebu obicno su zasnovani na MVA panelima i njihovim derivatima (PVA, S-PVA itd) ili IPS panelima. Za novce koje si predvideo mozes kupiti neki 19" monitor tog tipa, mozda standardni 21". 22" wide ili veci su skuplji i ne nalaze se lako na nasem trzistu. Trenutno najbolje sto mozes da nadjes kod nas je Apple Cinema Display koji je zasnovan na IPS panelu, ali mu je cena uzasno visoka.
« Poslednja izmena: 18. Maj 2009, 12:46:31 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
pozdrav.u skorije vreme treba da kupim laptop.(mesec,dva,tri...ne znam tacno kad)za mene je bitno da sam vec napravio neki sud sta mi treba i sta hocu da imam.posto su najjace masine gaming(i najskuplje)ja sam se odlucio za tu varijantu.picim igrice,ali igrice su samo jedan od presudnih faktora kao i putokaz ka vrhunskoj masini.treba mi laptop i za poslovnu namenu,za net...
marka laptopa je MSI(nadam se da ispunjava sve moje kriterijume),tri modela su u opticaju:
MSI GT735
MSI GT725 Gaming Laptop
http://www.cclonline.com/product-listings.asp?category_id=903&manufacturer_id=50
moj izbor je MSI GT735,valjda zato sto je moj sadasnji desktop sa AMD procesorom i ATI grafickom,pa sam ostao dosledan toj kombinaciji.
ima u gigatronu msi gt735 koji kosta 1239 e,sad mene interesuje dal je bolje uzeli online dal bi me izaso jeftinije i 100e,al se plasim ako nesto ne bude valjalo de da ih nadjem da im dignem radnju u vazduh...
svi komentari,saveti,sugestije,zamerke su dobrodosli kao i vase misljenje sta mislite o mojim slatkim mukama.
takodje bi zamolio sve eksperte za racunar da daju svoj komentar gresim li gde u svom razmisljanju...
ovaj post ste iskulirali ,ne znam zasto,ima li ko da se na ovoj temi razume u laptop.pozdrav
Molim vas da obratite paznju na ovo pitanje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Neka da lepo cenu do koje bi isao i velicinu dijagonale koja mu odgovara pa ce dobiti konkretan odgovor. Niko nece da komentarise tri MSI-eva laptopa i njegove stavove o njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Diamond2
MSI GT735
MSI GT725 Gaming Laptop
Molim vas da obratite paznju na ovo pitanje. Smile
da se prvo pohvalim moderatora i da mu se zahvalim bravo.
Harmon26 ja sam rekao da je moj izbor MSI GT735,da preformulisem pitanje,da ti kupujes laptop od ta 3 modela MSI,koji bi ti odabrao,cena i dijagonale ekrana nisu mi bitne,isto tako bi voleo da mi prokomentarises mane prednosti modela koji bi ti odabrao u odnosu na preostala dva modela.(da ispunjava sledece uslove the best gaming,poslovna upotreba,net)

za sve koji se razumeju u racunare vazi ovo pojasnjenje upuceno Harmon26.
p.s.kad sam kupio desktop racunar celokupna konfiguracija sa monitorom me izasla 700evra,posle godinu dana su se pjavile igre koje nije mogao pokrenuti,zato sada ne stavljam cenu laptopa jer nije merilo vrednosti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 266 267 269 270 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.