Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409553 puta)
Ucesnik diskusija

'de si mali crnjo, chuknem te u glavu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
@m-soul: zanima me da li postoji na tim obicnim fanovima da su sa rifle bearing-om? uglavnom nalecem na sleeve i ball...

2 all: potrebna mi je takodje pomoc oko izbora fana za procesor, posto mi je ovaj box cooler provristao, strasno mi je bucan... proc je E8400, a kuciste je TT M5, cisto da se zna zbog gabarita kucista da se strpa fan unutra...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG Nexus 4
sto se tice proc-a ... gemin II  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Diamond2
pozdrav.u skorije vreme treba da kupim laptop.(mesec,dva,tri...ne znam tacno kad)za mene je bitno da sam vec napravio neki sud sta mi treba i sta hocu da imam.posto su najjace masine gaming(i najskuplje)ja sam se odlucio za tu varijantu.picim igrice,ali igrice su samo jedan od presudnih faktora kao i putokaz ka vrhunskoj masini.treba mi laptop i za poslovnu namenu,za net...
marka laptopa je MSI(nadam se da ispunjava sve moje kriterijume),tri modela su u opticaju:
MSI GT725-210UK Gaming Laptop
MSI GT735
MSI GT725 Gaming Laptop
http://www.cclonline.com/product-listings.asp?category_id=903&manufacturer_id=50
moj izbor je MSI GT735,valjda zato sto je moj sadasnji desktop sa AMD procesorom i ATI grafickom,pa sam ostao dosledan toj kombinaciji.
ima u gigatronu msi gt735 koji kosta 1239 e,sad mene interesuje dal je bolje uzeli online dal bi me izaso jeftinije i 100e,al se plasim ako nesto ne bude valjalo de da ih nadjem da im dignem radnju u vazduh...
svi komentari,saveti,sugestije,zamerke su dobrodosli kao i vase misljenje sta mislite o mojim slatkim mukama.
takodje bi zamolio sve eksperte za racunar da daju svoj komentar gresim li gde u svom razmisljanju...
« Poslednja izmena: 15. Maj 2009, 20:30:24 od doxxdo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Sensation
@m-soul: zanima me da li postoji na tim obicnim fanovima da su sa rifle bearing-om? uglavnom nalecem na sleeve i ball...

ja mislim da ne,tesko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

When love takes over..

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Planeta Zemlja, Evropa, Balkan, Srbija, Niš, LEDENA STENA
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
mob
SonyEricsson W810
Ljudi, imam pitanje za vas? Uskoro (dve,tri nedelje) cu kupiti novu konfu, budzet mi je 300 jura max. Video sam sad u winwin-u neka akcija, u attachmentu je. cena je 21999 na akciji, AMD Phenom X3 8600, 3GB RAM-a, 320GB HDD, i grafika ATI HD4350 (ne razumem se u ATI grafike uopste, ič Smiley ), pise na slici. E, sad.. Da li vredi to 22k? Da li bih mogao da igram neke novije igrice?
Mozete li mi predloziti neku konfiguraciju do 300 jura max, da mogu da se igraju igrice tipa GTA4, GranTurismo4, GRID, Crysis, CoD4 i neki noviji NFS? Ne mora sve igre da rade na high...  Smile 

nevermind the monitor... samo kuciste... Smiley

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1-v.jpg
(81.84 KB, 640x288)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG Nexus 4
to definitvino ne zvuci kao grafika za igru ... Wink  Smile
za igrajnje neko minimum ... 3850 ...4670 pa nadalje  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

2 all: potrebna mi je takodje pomoc oko izbora fana za procesor, posto mi je ovaj box cooler provristao, strasno mi je bucan... proc je E8400, a kuciste je TT M5, cisto da se zna zbog gabarita kucista da se strpa fan unutra...

Jedan od ova dva ce ti jako lepo odraditi posao, a nisu glomazni. Prednost dajem modelu Geminii S.

http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=3263
http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=2546
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 21:09:40 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
zanima me koji skener mozete da preporucite do 100-120e?! Mustek nije opcija jer su, po mom iskustvu dosta nepouzdani. HP G2710 je model koji mi je zapao za oko, a EPSON Perfection V30 mi se dopada ali me malo odbija LED tehnologija (obicno skenirane slike budu bledje). Skener bih koristio u kucnoj upotrebi za slike, dokumenta i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

When love takes over..

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Planeta Zemlja, Evropa, Balkan, Srbija, Niš, LEDENA STENA
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
mob
SonyEricsson W810
@fman:
ova? R4670
a ima li neki nvidia ekvivalent?
hvala na odg u svakom slucaju... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG Nexus 4
da da to je to ... ne znam ... mozda 9600gt ... on je cak i nesto jaci ... ovo mi nesto mnogo skupo sto si ti dao Smiley ... nego baci pogled na ovo ... po meni ne treba nista slabije sad uzimati ... razlika mala ... 10-15 e

http://www.itsvet.com/proizvod/palit-radeon-hd-4830-512mb-gddr3/comp_comp_vga/507/1461
http://www.itsvet.com/proizvod/asus-eah4830-htdp-512md3-512mb-gddr3/comp_comp_vga/20/1485

eventualno u pakomu de si ti gledo ...
http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9017276

i imas jos nvidia ko sto si trazio ...
http://www.itsvet.com/proizvod/gainward-bp9600gt-512-tv-dvi-512mb-ddr3/comp_comp_vga/245/1116

e sada ... ovo prvo sto sam ti dao ... to bih uzeo u tvom slucaju ... sto je vec iznad budzeta koj si spomenuo ali vidi vec ... vredi ...

a ako planiras da cekas i bas da se dobro opremis ...
http://www.itsvet.com/proizvod/palit-radeon-hd-4850-512mb-ddr3/comp_comp_vga/507/1179
 Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.