Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 240 241 243 244 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1412008 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
OCZ Equalizer, fenomenalan, kosta manje od 2000 din. Wink
Testirao ga. Za te pare je odlican. Topla preporuka. Ako ga jos iskombinujes sa OCZ Behemoth podlogom. Milina.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Ja ga kupio pre oko mesec dana, i fenomenalan je. Nisam video tu podlogu, bas cu sada da potrazim... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Kompjuter,bez periferija i monitora.Do 300 evra.Molim,ako moze,da predlozite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Videću, za te pare jedino vredno što sam našao na netu
su modeli A4tech-a x-7, ima ih nekoliko sličnih svi deluju pristojno,
i taj model OCZ-a  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6630
Sta mislite o ovoj konfiguraciji (nadogradnja mog zastarelog PC-a):

Procesor: AMD X3 Tripl - Core 8450 (2,1 GHz, Takt 1800  MHz (do 3600MHz full-duplex sa HyperTransport tehnologijom), cache 1 384  KB (3 x 128KB), cache 2 1536  KB (3 x 512KB), cache 3 2048  KB) - ili je bolje da uzmem neki Dual-Core
Maticna ploca: ASUS M2N-XE
Graficka karta: MSI nVidia N9400GT (512MB, 800MHz)
Memorija: Kingston KHX 2GB 800MHz CL5 (uzimam dve tako da ce imati 4GB)

Cena: 210E

Molim vas dajte mi savet da li ovo valja i sta treba promeniti. Da li je pametnije uzeti Dual-Core ili moze i ovaj procesor sa tri jezgra?
« Poslednja izmena: 22. Mar 2009, 03:37:47 od nefron »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Kompjuter,bez periferija i monitora.Do 300 evra.Molim,ako moze,da predlozite.

Namena racunara?

Sta mislite o ovoj konfiguraciji (nadogradnja mog zastarelog PC-a):

Procesor: AMD X3 Tripl - Core 8450 (2,1 GHz, Takt 1800  MHz (do 3600MHz full-duplex sa HyperTransport tehnologijom), cache 1 384  KB (3 x 128KB), cache 2 1536  KB (3 x 512KB), cache 3 2048  KB) - ili je bolje da uzmem neki Dual-Core
Maticna ploca: ASUS M2N-XE
Graficka karta: MSI nVidia N9400GT (512MB, 800MHz)
Memorija: Kingston KHX 2GB 800MHz CL5 (uzimam dve tako da ce imati 4GB)

Cena: 210E

Molim vas dajte mi savet da li ovo valja i sta treba promeniti. Da li je pametnije uzeti Dual-Core ili moze i ovaj procesor sa tri jezgra?

Ima tu dosta varijacija koje su sasvim prihvatljive. Mozes iskombinovati neku 780G+SB700 maticnu plocu sa novim dual core Phenomom ili zadrzati taj X3, a grafiku izbaciti iz racuna. Ne znam ko ti je preporucio plocu ASUS M2N-XE, ali ona je tesko sranje bila kada se pojavila, pre par godina a veliko je pitanje i kako bi radila sa novim Phenomima. Nju nemoj uzimati sta god da kupis. Nemoj dozvoliti da neko prazni magacin na tvoju stetu. Reci namemu racunara i maksimalnu sumu koju si spreman da izdvojis i sklopicu ti nesto. Naravno navedi i komponente koje vec imas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Niko mi nije odgovorio za komp bez periferija za 300 juroa.Komp za igrice i SkyStar2 kartu.Fala vi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Niko mi nije odgovorio za komp bez periferija za 300 juroa.Komp za igrice i SkyStar2 kartu.Fala vi...

Ovo je najbolje sto sam mogao da sastavim a da sluzi za igranje. Cena je 350 evra. Bilo sta jeftinije moralo bi da sadrzi integrisanu grafiku. Pa ti vidi. Nadam se da vec imas tu SkyStar 2 kartu, jer nema sanse da upakujes sve to u predvidjenih 300 evra. Evo konfe:

Matična ploča: Gigabyte MA770-UD3                                                    7,100
Procesor: AMD Athlon 64 X2 (dual core) 5200+ Box                               5,850
Sistemska memorija: 2x1GB DDR2/800MHz Kingston ValueRAM               2,500
Grafička karta: Gigabyte Radeon HD 4670, 512MB, 128bit, 750/1800MHz  7,500
Čvrsti disk: Western Digital 160GB Caviar SE/Blue (WD1600AAJS)            3,850
Optički uređaj: Pioneer DVR-216D SATA black                                       2,200
Kućište: LC Power ATX-645B, midi-tower, PSU LC Power LC420H            3,500
Ukupno:                                                                                          32,500
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6630
Ovako trenutno imam:

Maticna ploca: ASUS A7V8X-X
Procesor: AMD Athlon XP 1800+
Memorija: Kingston 256MB 400MHz
Graficka karta: nVidia GeForce 4 MX440
Hard disk: Maxtor 80GB 7200
DVD/RW: LG

Smile Smile Smile Da l' se jos proizvode ove komponente. Ovo je staro 5 godina.  Smile Smile Smile

Ja zelim da zamenim Maticnu plocu, Procesor, Memoriju i Graficku kartu. Preporuka do 25000 dinara i manje!
Da li je bolje uzeti Dual-core ili Triple-core?
Da li postoji negde mogucnost da negde dam ove moje stare delove i da izvucem neku kintu!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6630

Ovo je najbolje sto sam mogao da sastavim a da sluzi za igranje. Cena je 350 evra. Bilo sta jeftinije moralo bi da sadrzi integrisanu grafiku. Pa ti vidi. Nadam se da vec imas tu SkyStar 2 kartu, jer nema sanse da upakujes sve to u predvidjenih 300 evra. Evo konfe:

Matična ploča: Gigabyte MA770-UD3                                                    7,100
Procesor: AMD Athlon 64 X2 (dual core) 5200+ Box                               5,850
Sistemska memorija: 2x1GB DDR2/800MHz Kingston ValueRAM               2,500
Grafička karta: Gigabyte Radeon HD 4670, 512MB, 128bit, 750/1800MHz  7,500
Čvrsti disk: Western Digital 160GB Caviar SE/Blue (WD1600AAJS)            3,850
Optički uređaj: Pioneer DVR-216D SATA black                                       2,200
Kućište: LC Power ATX-645B, midi-tower, PSU LC Power LC420H            3,500
Ukupno:                                                                                          32,500

Uvazavajuci ovu konfiguraciju koju je sastavio Harmon26 otisao sam u prodavnicu i za 260E mi rekao lik da moze da se uzme sledece:

Maticna ploca: GIGABYTE GA-MA770-UD3 (AMD 770, PCI-Ex16 2.0, 4xDDR2, SATA2, RAID, GLAN, SB7.1, IEEE1394, USB2.0 (Socket AM2+))
Procesor: AMD Athlon 64 X2 5200+, Dual Core (2,70GHz), 2x512KB, BOX (Socket AM2)
Memorija: 2 X PQI DDR2 2GB, PC800, CL5
Graficka karta: ASUS EAH4670/DI/1GB DDR3, ATI Radeon HD 4670, 1024MB/128bit, DDR3, DVI, HDMI (PCI Express 2.0)

Koliko je ovo dobro? Mislim konkretno na ovu RAM memoriju. Potreban mi je za igranje ne nesto preterano zahtevno i obradu grafike!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 240 241 243 244 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.