Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 224 225 227 228 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1413780 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
hehe ... verujem da je tako ... ali ... posle gledanja na oba sam dosao do tog zakljucka ne po papiru ili nekom testu ... moguce da je zbog navike na 33 ili kako vec  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Citat
2232BW ima nesto malo kvalitetniji kontrast od 2233 modela iste klase, ali najveci problem je sto se ne moze naci lako u prodaji.
Stvarno???Znaci novi model 2233 je losiji od 2232>?Malo nelogicno Smile.Ali ok.Nemam iskustva ni sa jednim

[Edit by filip93: Ispravljen Quote code.]
« Poslednja izmena: 01. Mar 2009, 13:21:23 od Filip93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Accedo nemini. Non nova, sed nove.

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 601
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
@dreamy pitaj u ovoj temi bolje Wink http://forum.burek.com/wireless-mreze-t260118.html .... iskreno nisam siguran jer stvarno ne znam oko wiralesa ... ali  ako je gore ruter onda je sve sto ti treba antenica ... e sada ako nije ... ima sad acces point ... ruter .. krajnje ono sto ide u tvoj komp je antena e sada da li ti je ona samo dovvoljna ili ti treba jos nesto ne mogu ti reci ....  Smile sto se tice antenica bilo koja ce zavrsiti posao ... kad sam se raspiutivao za sebe rekli su da je to sada omasovljeno ... npr. d link je valjda bolja firma ... tp link ... tj to su neka srednja klasa valja ... i ima neki bas jaki kvalitetni ali biju po usima ne secam se imena ... sta ima u francuskoj stvarno ne znam Smiley

hvala mnogo!!!!, pogotovo za preporuku marke nisam bila sigurna ni po tom pitanju sta da trazim  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Neki su to rekli mnogo bolje...:

*And still I stand this very day,
With a burning wish to fly away...*

*Na tvome licu,praznuje veliko nista...*

i naravno....*Ne daj se Ines, ne daj se godinama!!!!*
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung D830
Treba mi predlog za kupovinu racunara bez monitora u okviru 1000e ! ( za igranje najnovijih igrica)
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Treba mi predlog za kupovinu racunara bez monitora u okviru 1000e ! ( za igranje najnovijih igrica)

Na primer:

Maticna: Gigabyte GA-EX58-DS4                                                  17,650
Procesor: Intel Core i7-920                                                          25,900
Memorija: 3x1GB Geil DDR3-1333                                                   7,610
Graficka: Gigabyte Radeon HD 4870, PCIe2.0, 1GB GDDR5               22,700
HDD: Western Digital 750GB Caviar Green Power (WD7500AACS)      8,200
Optika: Pioneer DVR-216D SATA black                                            2,200
Kuciste: Chieftec CH-05B-B-OP                                                       6,100
Napajanje: ThermalTake Toughtpower 600W, W0103                      8.340
Ukupno:                                                                                     98,700
« Poslednja izmena: 01. Mar 2009, 17:00:14 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Dobro Harmon26 ako kazes da si preslusao vec te modele, ja sam samo preslusao ATP3 i ne odgovara mi takav zvuk nadam se da su ostala 3 modela bolja. Kada sam pricao sa jednim covekom sto drzi prodavnicu sa zvucnicima pomenuo mi je armagedon sistem zvucnika, rekao je da je to najbolje sto je do sada cuo. Jel si upoznat ti sa ovim:

http://www.itsvet.com/proizvod/sonic-gear-armaggeddon-5/comp_tehn_speakers/336/535
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Dobro Harmon26 ako kazes da si preslusao vec te modele, ja sam samo preslusao ATP3 i ne odgovara mi takav zvuk nadam se da su ostala 3 modela bolja. Kada sam pricao sa jednim covekom sto drzi prodavnicu sa zvucnicima pomenuo mi je armagedon sistem zvucnika, rekao je da je to najbolje sto je do sada cuo. Jel si upoznat ti sa ovim:

http://www.itsvet.com/proizvod/sonic-gear-armaggeddon-5/comp_tehn_speakers/336/535
Da. Iste takve je prodavala jedna BG firma samo je "proizvodjac" bio Easy Touch. Zvucnici su strava samo se jako tesko nalaze. Ako ih nadjes slobodno ih kupi. Kvalitet izrade im je nesto nizi, ali je zvuk stvarno dobar. Mislim da su na velikom testu casopisa Mikro dobili nagradu "Najbolja kupovina".
« Poslednja izmena: 01. Mar 2009, 19:40:48 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Sutra ako stignem cu da svratim u par prodavnica da vidim jel imaju na lageru da preslusam. Jel su bolji oni ili Logitech Z-3e ? I kako to mislis da im kvalitet izrade nesto nizi?
« Poslednja izmena: 01. Mar 2009, 20:15:41 od zoki358 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Sutra ako stignem cu da svratim u par prodavnica da vidim jel imaju na lageru da preslusam. Jel su bolji oni ili Logitech Z-3e ? I kako to mislis da im kvalitet izrade nesto nizi?
Meni se vise svidja njihov zvuk od Logitechovih. Upotrebljeni su jeftiniji materijali i zavrsna obrada nije kao kod Alteca ili Logitecha, ali ko to jos gleda. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ma dobro sad sto nisu od zlata pravljeni nije mi bitno samo da imaju dobar sound Smiley Hvala ti, videcu sutra da ih nadjem u nekom shopu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 224 225 227 228 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.