Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1415737 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
imas li ime ploce ? posto je isti socket moci ces da ga stavis a od ploce i biosa zavisi da li ce raditi ...
procesor nije celeronov vec intelov ...

za sta koristi komp?ako stvarno hoce jak idaje toliko para nek nadje jos 20e i uzme 8200 ... ako ne 5200 za duplo manju cenu ...radi izuzetno na sve strane ga hvale ... a moze i izuzeta oc ... ne kazem da je ovaj los daleko od toga nego gledam cena/kvalitet ,,, tako bi ja ...
« Poslednja izmena: 12. Feb 2009, 15:03:20 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S4
Ok,mozemo da zanemarimo onda igrice,zadovoljicu se sa mojim kompom... Smiley Dovoljno je da bude makar korektna grafika... 2-3gb ram-a,dual core...hard 250/320...  Koju marku laptopa mi predlazes da pogledam,sa tim karakteristikama?  Asus,Fujitsu,Acer,HP...?
E da,koristice iskljucivo Windows XP,eventualno kasnije Vistu... ako je to bitno,posto nisam bas upucen u laptopove...
Ok...Pa mislim da ces najpovoljnije naci Fujitsu-siemens(ima najbolji odnos cijene i konfe),ali stvarno nisu kvalitetni(mozda neki top modeli).
Toshiba ima dobrih modela ali je dosta skupa,tako da ti je moj prijedlog Acer ili HP.Ako ces uzimat Licencirani XP, imas vise modela na koje moze XP,Acer je tu dosta shkakljiv,daju drivere samo za Vistu, a ako ces piratsku verziju Winborg je majka.  Smile

Acer Aspire AS7730Z LX.AVR0C.002 DualCore T3200 (2.0GHz) 17.0 WXGA Intel GMA 4500 up to 1340MB 2048MB 160GB DVD+/-RW 802.11a/b/g Card Reader Camera.-ovaj nije los a kosta mislim tacno 550€.

HP 6730s NA780ES Intel, Core Duo, T3400, 2,16 GHz, 1x 2048 MB, 15,4", 1280x800 (WXGA), SATA 250 GB, Free DOS, DVD±RW DL, 1x 10/100/1000 Ethernet,56k modem,802.11a/b/g,Bluetooth, USB 2.0 ---ovaj HP ti je 600€ mislim.
Kod oba su ti Intelove graficke GMA 4500.
Takodje,vec od nekih 50-100 € vise mozes uzeti laptop sa pristojnom grafikom kao sto je HP 6830(graficka ATI radeon 3430 HD).
P.S.Sve cijene koje ti govorim su iz Sarajeva,tako da mozes naci razlike u cijeni u Srbiji.

IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
potrebna mi je pomoc!
kupio bih konfiguraciju do 250 evra,bez monitora. . pa bih vas zamolio za preporuke oko sastavljanja konfiguracije. hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S4
Hajde bar napisi za kakvu upotrebu je namjenjena?
« Poslednja izmena: 12. Feb 2009, 22:15:41 od Vitto »
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
konf do 250e pa sta tu ima namena ... net filmovi office i od igara ko sta voli  i pokrene ... napisacu ujutru nesto zanimljivo ako stignem da uklopm Wink  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
upravo tako.za tzv. home upotrebu,kao sto rece''fman''! 
igre mi nisu bas toliko bitne.svaka preporuka bi mi dobro dosla Smile
trenutno imam laptop dell latitude c640,nista posebno.uskoro cu ga prodati,a nisam bas trenutno pri parama da uzmem neku bolju konfiguraciju,tj.malko sam ogranicen sa parama..tako da..
hvala jos jednom na savetima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S4
Intel Pentium Dual-core E5200
npr Asus P5KPL(ili neki drugi proizvodjac)
2 GB ddr2 PC6400 Kingston
HDD WD 250 GB 7200rpm(mozes veci ili manji,ali je mala razlika u cijeni)
a graficka moze ne ka Geforce 8500 ili 9400/9500.
Naravno treba ti jos opticki uredjaj,kuciste,napojna.
Mislim da bi ti ovo preslo malo preko 250€.

Evo ovako:
Intel Pentium Dual Core E5200 2.50GHz/800/2MB, LGA 775, BOX =75€
GIGABYTE MB GA-G31M-S2C; Intel G31, ICH7, BUS 1600 MHz, 2xDDR2, 1066 MHz, Intel GMA 3100 =45€
WD Caviar 250 GB; WD2500AAKS; 16MB SATA2 =45€
Kingston 2048MB 800MHz DDRII =23€
GIGABYTE 4550 512MB DDR3; VGA GV-R455D3-512I; ATI HD =52€
SAMSUNG DVD ROM SH-D163B SATA BLACK =15€
Codegen 603-CA kućište, ATX Middle Tower, 400W =45 €
Ovo te izadje tacno 300€ s tim da sam ti stavio graficku na kojoj bi se svasta moglo poigrati.
Izbacivanjem graficke bi dobio cijenu koju si trazio,a maticna ima integrisanu koja moze posluziti kao prva pomoc.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2009, 09:05:44 od Vitto »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
hvala najlepse Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
potrebna mi je pomoc!
kupio bih konfiguraciju do 250 evra,bez monitora. . pa bih vas zamolio za preporuke oko sastavljanja konfiguracije. hvala unapred
Matična ploča: Asus M3A78-EM                                                     7,100
Procesor: AMD Athlon 64 X2 (dual core) 5600+ Box                        6,750
Sistemska memorija: 2x1GB DDR2/800MHz Kingston ValueRAM       2,300
Čvrsti disk: Samsung 400GB SpinPoint T166                                   4,700
Optički uređaj: Pioneer DVR-216D SATA black                                2,200
Kućište: LC Power ATX-645B, midi-tower, PSU LC Power LC420H     3,500
Ukupno:                                                                                    26,550
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
zar nije bolje ...

GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ..............................................................................50e
AMD Athlon 64 X2 5000+ 2.6GHz Box 1MB 65nm AM2.........................................50e
PALIT GeForce 8600GT Sonic+ 256MB DDR3......................................................55e
KINGSTON 1GB 800MHz DDR2 .........................................................................13e (moze i 2 komada ali ovo je jeftina konfa ... mada za 10e ne trea stedeti ram je jeftin)
SEAGATE ST3160815AS 160GB 7k 8MB SATA300..............................................40e
LC POWER ATX 648B 420W...........................................................................40e

ukupno: 248e  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.