Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1403477 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Ja sada imam Samsung 930BF, i razmisljam da promenim monitor pre svega sto mi se cini da je cena dosta povoljna.

Nasao sam ta 2 Benq e2200HDA i Philips 220VW9FB. Od Asusa sam nasao samo 221D i 223.
Ako ces da ga menjas za jedan od navedenih monitora, onda lose razmisljas.

citao sam na drugom forumu i ''zadovoljni'' su oni koji su ga uzeli (mislim na Benq), mada opet ne moze za te pare da bude extra... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung S5600
da li neko moze da mi preporuci neku konfiguraciju do 30000-35000 bez monitora???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Ja sada imam Samsung 930BF, i razmisljam da promenim monitor pre svega sto mi se cini da je cena dosta povoljna.

Nasao sam ta 2 Benq e2200HDA i Philips 220VW9FB. Od Asusa sam nasao samo 221D i 223.

Benq E2200HD sam uzeo i ja. Subjektivno je ali meni je definitivno najlepsi monitor na trzistu. Izradjen je u crno-sivoj varijanti od glosi plastike ( crni deo) i daje mu neki elegant look. Prvi je ( valjda i dalje jedini) u full HD  formatu panela ( nije ni to bas preterano bitno) i sa extra rezolucijom 1920x1080 ( e to je vec nesto). Ja sam ga izabrao birajuci izmedju njega i Samsunga T200. Inace, okacio sam ga na zid i sada izgleda jos bolje Smiley
Zanimljivo je da dok sam ga razgledao u " Listu", bukvalno 2 komada su otisla dok sam njuskao okolo. Pitam prodavca u punom lokalu nesto tipa " Zar je ovaj Benq zaista toliko dobar kad ide kao da je besplatan?". Njegovih 5 kolega/koleginica pocese da se smeju:) Ispalo je da je i on uzeo isti takav i da se redom hvali  kako je xtra model itd. Od njega sam i cuo da je taj model po njegovom iskustvu, vrh i u klasi prilicno skupljih od njega. Moji utisci to samo potvrdjuju
Ja sam ga uzeo pre oko 3  meseca, a onda je komsa video od mene i uzeo isti da gebmla igrice i kaze da i u tom rezimu radi perfektno. A nakon komse i  moj brat se odlucio za BEnq i to isti model. Jedina mana koju sam mu nasao je nedostatak HDI ulaza mada ima i skupljih modela sa tom opcijom. Uz to ide i 3 god garancije i nema da te boli glavica
Evo i slicice, doduse slikane telefonom:

« Poslednja izmena: 17. Jan 2009, 13:28:35 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N82
Sta mislite o ovome da li bi ste menjali nesto, hocu da predjem na Intel i planiram da kupim Q6600 - (oko) 150e , i plocu Gigabyte GA-EP35-DS3- 80e, i napajanje ocz (e sad ne znam koje da uzmem od ova dva mislim koje je bolje ili je isti djavo)
1. http://www.itsvet.com/proizvod/ocz-technology-modxstream-pro-ocz600mxsp-600w/comp_comp_powersupply/326/330
2. http://www.itsvet.com/proizvod/ocz-technology-gamexstream-ocz600gsxsli-600w/comp_comp_powersupply/326/289

Sve to je nekih 300e manje-vise pa me interesuje sta vi mislite da li je dobra ova ploca, napajanje, (dobro za procesor znam)...hvala vam unapred!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

-Востани Сербие-

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 416
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Sony 
koja je po vama bolja grafichka ati 3650 512ddr2 ili nvidia 8600gt 256ddr3?i isto pitanje za ova dva procesora:amd athlon64 dualcore 4400+ ili intel pentium4 dualcore koji radi na 2ghz?(nisam siguran za oznaku,mislim da je 1820 ili neshto tako)..i josh jedno pitanje.,da li postoji razlika u perfomansama izmedju memorije od 2gb sa latencijama 5-5-5-18 i memorijom istog kapaciteta sa latencijama 4-4-4-12..i ako postoji razlika,da li je osetna?i evo josh jedno pitanje,da li neko zna mozhda kakva je marka harddiskova exelstor?nadam se da nisam naporan..xe,xe..Hvala unapred...
IP sačuvana
social share
          �
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
sto se tice kartica ... 8600 ... najvise zbog ddr3 ...
izmedju ova 2 cpu ... nisam siguran necu da lupam Wink ...
sto se tice latencija postoji razlika ... sto manje to bolje ... da li je osetna ... nije ...
nikad cuo Smiley Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
lupam glavu vec 2 nedelje da uzmem konfiguraciju  do 500e shta?kako?i uvek  predje moj budzet za ihahaj....e sad naletih sluchajno na dve gotove konfe za koje mi se chini da su bestbuy...i otprilike je to shto sam ja hteo...sad me zanima koju bi mi vi preporuchili??? Smile

opcija 1
Procesor   INTEL Core2Duo E8400 3.0GHz,1333,6MB BOX 64bit 45nm
Ploča   ASUS P5Q,ExpressGate,P45/1600,DDR2 1200,1xPCIe,GLan,Audio 8CH HD,eSATA
Memorija   OCZ 2GB (2x1GB) DDR2 800MHz/Titanium EPP Ready/CL 4-4-4-15 1T/Kit
Grafička   SAPPHIRE HD4850 ATI radeon PCI-E 512MB DDR3 2xDVI,TVO,256bit
HDD   WD Caviar 320GB/WD3200AAKS, 7200rpm, 16MB, 8.9ms,S-ATA2
CD & DVD   PIONEER DVD-RW DVR 216DBK DVD-R/+R,S-ATA, Black
FDD   NEC Floppy Disk Drive 3.5" 1.44MB black
Modem   LUCENT Agere 56KSoft , interni.PCI
Tastatura   Standard Keyboard US PS/2 Black
Miš   GENIUS NetScroll+ Eye, PS/2 (black, white)
Kućište   COOLER MASTER Elite 332 420W, ATX 2.0, USB, Audio
Zvučnici   MS Industrial ML-T208 2.1(woof.+ sat.),1200W, Wood            cena:46.750

opcija2
Procesor   Intel Core2Duo E8500, 3.16GHz, FSB1333, 6MB L2
Ploča   MB Gigabyte EP43-DS3L, intel P43 + ICH10
Memorija   2GB (2x1GB) Geil Bl. Dragon Evo One DDR2 pc-6400, 800MHz
Grafička   SVGA Gainward 9800GT Golden Sample 1GB GDDR3,DX 10
HDD   320GB Western Digital Caviar 7200rpm, 16MB, SATA II
CD & DVD   DVD-R/DVD+R/RW Pioneer 216d SATA, 20x
Zvučna   Sound Blaster 6CH 'AC 97
Modem   Modem 56K V.92, PCI
Tastatura   Tastatura Logitech value
Miš   Miš Logitech S96
Kućište   Kućište Gigabyte GZ-X1BPD
Kućište   Napajanje Gigabyte Superb 460W, 12cm Fan                          cena:47.250
« Poslednja izmena: 18. Jan 2009, 15:19:49 od xmband »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Opcija 2.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson w200i
ja vec jednom pitao, pa niko neodgovara, rekoh da itam opet možda cu imati vise srece.

koliko mi napajanje treba za ovu konfiguraciju, jel dosta 400W?

Mainborad: ASUS P5QL PRO
Procesor: Intel core 2 duo e8400
Graphic:  MSI N9600GT 512DDR3
Memory: Kingston DDRII hyperx
HDD:  WD caviar -320GB
DVD: DVD RW LG
TV Tuner: leadtek WinFast TV2000XP rm
Kućište: thermaltake soprano rs201

IP sačuvana
social share
Partizan Šampion

Meðunarodna zajednica je kao klima- ne možete da je priznate ili ne, veæ da se adaptirate.
Živeti pod nebeskim pravilima možeš na nebu, ali na zemlji moraš da rešavaš konkretne stvari
Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami!
Reforme su uvek plivanje uz vodu. Reforme su uvek sukobi sa mentalitetom, nasleđem, interesima, entropijom i inercijom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC Touch Pro
jesta mada imas dobre cijene i za jaca napajanja

jeste ok monitor za te pare
ali slika jeste losija od samsungove t serije a i karakteristike su uopsteno losije
full hd rezolucija na toj diagonali je beskorisna

Benq E2200HD sam uzeo i ja. Subjektivno je ali meni je definitivno najlepsi monitor na trzistu. Izradjen je u crno-sivoj varijanti od glosi plastike ( crni deo) i daje mu neki elegant look. Prvi je ( valjda i dalje jedini) u full HD  formatu panela ( nije ni to bas preterano bitno) i sa extra rezolucijom 1920x1080 ( e to je vec nesto). Ja sam ga izabrao birajuci izmedju njega i Samsunga T200. Inace, okacio sam ga na zid i sada izgleda jos bolje Smiley
Zanimljivo je da dok sam ga razgledao u " Listu", bukvalno 2 komada su otisla dok sam njuskao okolo. Pitam prodavca u punom lokalu nesto tipa " Zar je ovaj Benq zaista toliko dobar kad ide kao da je besplatan?". Njegovih 5 kolega/koleginica pocese da se smeju:) Ispalo je da je i on uzeo isti takav i da se redom hvali  kako je xtra model itd. Od njega sam i cuo da je taj model po njegovom iskustvu, vrh i u klasi prilicno skupljih od njega. Moji utisci to samo potvrdjuju
Ja sam ga uzeo pre oko 3  meseca, a onda je komsa video od mene i uzeo isti da gebmla igrice i kaze da i u tom rezimu radi perfektno. A nakon komse i  moj brat se odlucio za BEnq i to isti model. Jedina mana koju sam mu nasao je nedostatak HDI ulaza mada ima i skupljih modela sa tom opcijom. Uz to ide i 3 god garancije i nema da te boli glavica
Evo i slicice, doduse slikane telefonom:

[Edit by filip93: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 18. Jan 2009, 17:01:55 od Filip93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.