Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1412279 puta)
Clan u razvoju

core2duo E6320

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC TouchDiamond
ne rade ti linkovi ... bolja je druga ... Wink ...

koliko para planiras da das ? Smile
Linkovi popravljeni,hvala
100-130EUR-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
kod miseva od 8e i ne mozes bas porediti Wink sve je to isto Smile bitno da radi ... ja bi za te pare uzeo nekog obicnog logitech-a ... najbolji su po meni i najizdrzvljiji ...

@pentium ... onda je ok ... mada za te pare jos malo mozes 4850 ...

@milance u principu ok ... nista specijalno ... mada ploca ... gigatron kao i uglavnom svi tu stavljaju starije ... mislim ono da se rascisti lager ... i 4gb memorije ... jeftina pa ae da izgleda jako a nema potrebe za tim ... pa zatim poklon stampac .. mis tastatura ... a pola ljudi to sve ima ... mislim lepo udje u ovu cenu ... ali sve je to marketing samo masina je ok jedino to za plocu stavio bih jace...
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 3G 8GB
opet ja Smile
Dosao sam do nekih para, pa bih da promenim memoriju tj. trenutno imam 2x1GB Kingston HyperX na 800Mhz (KHX6400D/1G).
Kupio bih jos jednu plocicu od 1/2GB, jel ce raditi ok. Ili je bolje da prodam i uzmem 2x2GB? Jel znate onda koliko bi mogao da uzmem za moju memoriju (kupljena je 8.10.2008)?

i Win x32 tj. x86 ne prepoznaje vise od 3GB, ali da li ce program moci da iskoristi tu memoriju ili moram na x64?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
moras na 64 ... a da li ti je stvarno potrebno 4gb  Smile

ako uzimas ... uzmi jos jednom ... 2x1gb iste kao svoje ... mada ne verujem da imas potrebe za tim Wink ... cuvaj pare ili ako ulazes u komp ... skupi jos malo pa ulozi u nesto drugo ... ili ne znam sta bih ti rekao ... ali dokupljivanje memorije do 4gb je stvarno glupost sem ako se ne bavis nekom obradom i ne radis na nekim zahtevnim aplikacijama pa ti je to zaista potrebno Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Mislio sam da uzmem bar jos 1GB, najvise zbog igrica posto je recommend obicno 2,5 - 3gb...
Sto se tice graficke najverovatnije cu juriti 4850, najise zbog '''full'' tv izlaza.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Fman-Moj drug ima win XP 32 i prepoznaje mu svih 4gb memorije...Inace ima neki procesor dual 4 core...8 jezgara...  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
pa ima slucajeva ... o tome imas mnogo na netu ... to je postalo pitanje o kome se prica skoro ko ... amd v intel ... ati v nVidia ... pa vidi Smile xeexe u principu zvanicno ne prepoznaje Wink ... 8 jezgara  Smile  Smile ....

@roksab ne znam ... ako vec uzimas uzmi 4gb ... i to bi ja uzeo 2x1gb iste vrste Wink ... mada u principu ne bih nista dirao ... a sto se tice graficke ... sad samo 4850 ako hoces full ... za duze vreme Wink ... a ako sakupis malo vise naravno 4870 ...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ovako ljudosi, drug mi je poslao sms samo da mu proverim RAM memeoriju da li moze da je prikljuci na svoju maticnu. Valjda ce da uzima doticnu.

Elem, sve sto imam je

Maticna: MATSONIC MS8137C

RAM: MDGVD6F462880B1EOH/DDR400(3)/256mx4 S/N: 445JR(VDBGC2804) CTL 0000230189 V-Data

(Rekoh da pitam ovde, posto mu dodje kao savet za kupovinu)

Ok, posto nema odgovora konkretno za ovaj primer, jedno pitanje: Da li moze svaka RAM memorija na svaku maticnu ili to zavisi od necega? Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
ne moze ... zavisi od toga koja je vrsta ... ddr1 ... ddr2 ... ddr3 ... i koja je brzina podrzana  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy S Advance
Pa jel mozes iz ovog gore navedenog (ovih podataka o maticnoj i ram memoriji) da mi kazes da li ova moze da pasuje?  Smile

Inace, sta je najgore sto moze da se desi ako je namontira a nije siguran dal' mu je maticna podrzava? Samo da ne radi ili nesto jos grdje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.