Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1414757 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
ne naplacuje se Wink uzmes komponente i oni ti sastave u svom servisu za dz samo podignes konfu Wink nema na cemu ...  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 242
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
SonyEricsson k550i
Zna li neko kakva su napajanja u linkworldovim kucistima?Snimio sam jedno sa napajanjem od 520w jer mi se najvise isplati,taman imam tolko para.E sad treba da mi napaja 3870 i da vuce c2d.Da li sve to pije vodu il da se snalazim za jos kesa i trazim neku drugu varijantu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung D600
moze jedna novogodisnja konfiguracija za 750e+ Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Qtek 小米
Dali bi mogao neko da mi sklopi neku gamersku konfiguraciju do 350-400e prvenstveno da gta4 radi extra...Naravno samo kuciste...
Moj брат појачава конфигурацију такође због ГТА-4. Повећаће процесор (не знам тачно колико), графичку ће узети АТИ 3850 и нову плочу гигабајт га-ма 790х-дс4.
« Poslednja izmena: 14. Dec 2008, 22:33:02 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
@dzavi .... kad sam ja uzimao isto sam gledao da prodjem sto jeftinije sto nije dobro Wink ... uzmi valjano napajanje za svaki slucaj ... ili teraj to al za meni posle jedno 3-4 meseca za svaki slucaj ... ono moze da radi i vise godina bez problema ali da li rizikovati da ti crkne  jos koj deo pa te izadje trosak 150 i vise eur-a ... a mogo si das 3o e vise i budes "siguran" ... e sada konkreno za ta napajanja su pricali da su jaci kinezi i da su nesto bolji koliko pitanje je Wink ... za to tvoje je dosta Wink snage ... ali opet pazi sta radis Smiley ....

@ex3 bice sutra a mozda i kasnije od mene Smiley a isto kao sto sam rekao u nekom postu ranije prelistaj strane u nazad cisto informativno Smiley ...

@gambino ne moze da poveca procesor Smile moze samo da uzme drugi ... e sada da li ce biti drugi tip ... samo jaca frek ... ili vise kesa to je druga stvar mada izgleda kao da kompletno menja platformu .... uglavnom ... 3850 je odlicna ali sada vec ima boljih ... ploca super ... a proc ... nek ide na Phenom obavezno ako je zbog GT4 ... Wink ... koliko kesa planira da da za te tri stvari?
 Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Qtek 小米
@dzavi .... kad sam ja uzimao isto sam gledao da prodjem sto jeftinije sto nije dobro Wink ... uzmi valjano napajanje za svaki slucaj ... ili teraj to al za meni posle jedno 3-4 meseca za svaki slucaj ... ono moze da radi i vise godina bez problema ali da li rizikovati da ti crkne  jos koj deo pa te izadje trosak 150 i vise eur-a ... a mogo si das 3o e vise i budes "siguran" ... e sada konkreno za ta napajanja su pricali da su jaci kinezi i da su nesto bolji koliko pitanje je Wink ... za to tvoje je dosta Wink snage ... ali opet pazi sta radis Smiley ....

@ex3 bice sutra a mozda i kasnije od mene Smiley a isto kao sto sam rekao u nekom postu ranije prelistaj strane u nazad cisto informativno Smiley ...

@gambino ne moze da poveca procesor Smile moze samo da uzme drugi ... e sada da li ce biti drugi tip ... samo jaca frek ... ili vise kesa to je druga stvar mada izgleda kao da kompletno menja platformu .... uglavnom ... 3850 je odlicna ali sada vec ima boljih ... ploca super ... a proc ... nek ide na Phenom obavezno ako je zbog GT4 ... Wink ... koliko kesa planira da da za te tri stvari?
 Smile
300 евра, али не би ме чудило да на крају изађе и преко 350.

ево тренутно између чега се двоумимо
Citat
Frontier Aurora AU09 400W ~ 1955 dinara
Biostar MCP6P-M2 ~ 3230 dinara
AMD Athlon 6000+ @3.0GHz ~ 6290 dinara
2x1GB DDR800 Transcend ~ 1530 dinara
Sapphire Radeon HD4830 512MB-256bit 575/1800MHz ~ 10880 dinara
Hitachi 250GB ~ 3400 dinara
LC Power Super Silent LC6600 600W ~ 3665 dinara
и
Citat
maticna:Asus M2N78-CM 4.737
procesor:AMD Athlon 64 X2 6000+ Dual-Core 3.0GHz 6.295
graficka:Palit ATI 3850, 256MB DDR3 6.037
ram: Geil 2gb,800 MHZ 1.580
hard: DD SATA2 7200 250GB 2.999
Kuciste: ATX Desktop Case 400W 2.699
Прва је 370 , а друга око 300 евра.  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Fman-Moze li tvoje misljenje o ovoj konfiguraciji sto je u postu pre ovog(mislim na ovu prvu)

Frontier Aurora AU09 400W ~ 1955 dinara
Biostar MCP6P-M2 ~ 3230 dinara
AMD Athlon 6000+ @3.0GHz ~ 6290 dinara
2x1GB DDR800 Transcend ~ 1530 dinara
Sapphire Radeon HD4830 512MB-256bit 575/1800MHz ~ 10880 dinara
Hitachi 250GB ~ 3400 dinara
LC Power Super Silent LC6600 600W ~ 3665 dinara

Koliko vidim rece covek oko 370e,mislim da je to ok masina za te pare,a kad meni ovako radi gta4 na mojoj,kako bi na ovoj konfiguraciji...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
u principu ... smao plocu bih izmenio ... a i dodao bih jos 1ooo din i kupio 4850 mada sam sada pogledao review ove 4830 i izgleda odlicno Wink ...

e sada koliko ti imas para? reko si oko 4ooe 45oe bese ... za te pare bi ovo moglo lepo da se izmeni i da uskoci neki phenom uz nesto jacu plocu  Smile ili barem plocu promeniti  Smile znaci ploca pod obavezno Smiley

a izmedju ove dve gore ... naravno prvu ... vredi vise para ... ali obavezno promenjena ploca Wink to je izdatak 2oe ali pod obavezno ... MA770 ... a ako se ima viska para Smile MA790X ....  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung A50
Pozdrav!!!

Posedujem lap-top HP Pavilion tx 1000, ali mi je otisao adapter...

Na koju foru da nadjem original, ili neki od ovih univerzalnih i koji???

Firmu mi saljite preko pp-a da nebi doslo do krsenja pravila...

Unapred hvala Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 59
Zastava Frankfurt
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple Iphone 6
nisi stavio koji Wink ... pogledaj MSI GXseriju .... GX600 mislim da ulazi u tvoj cenovni opseg Smile ...  Smile
on je oko 90 000 din a rekao sam do 60 000 hehe ali nema veze odlucio sam da uzmem MSI GX610 slican je tako da mi je fakticki skoro isto samo sto nema one tribale vatrene i nesto u njemu malo onako haha
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.