Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1419537 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Onda uzmi 9600GSO, mada bi ti iskreno preporucio 9600GT. Jedino sto je cena oko 110 evra.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
pa jeste jaca ali je i cena jaca ... pa sada ... pricas lose o ati-u a uzeo 2400 ... msm ... graficka ... 64bit magistrala ... nije ni za mario a kamoli za nove igrice ... a da ne pominjem 22" xexexe msm stvarno i zbog toga si zakljucio da je ati los  Smile ... i ja sam imao nvidia ... pa uzeo ati ... 3850 ... jaka serija ... kada se pojavila jos ... i neki pricali kao dobra je al pazi zeznuces se ... driveri ovo ono ... karta nikad jaca ... pikam sve ... 22" .... ide ko ludo ... i posle nek mi neko kaze da je lose ... pa mislim ... nemam ja nista protiv nvidia-e ... bolja je ... ali za vise pare ... ko ce da odvoji ... msm ... realno gledao ... ati daje mnogo vise za date pare ... i sto je najbolje od svega ... radi ... abas kako tebi treba .... isto tako realno gledano ... ti ces uzeti mozda 9600GT ... dati 2oe vise nego sto si planirao ... a da ti donesem moju ... ne da ne bi osetio razliku ... po tvojim potrebama ... nego nema o cemu da se prica ... a ovako stavis 5oe u dzep ... ja nemam nista niti zelim ovim postom da se nadje neko uvredjen ... nisam ni za ati ni za nVidia-u ... ja sam uvek za ondos cena/kvalitet ... postujem svacije misljenje i uglvanom su slicna mom ... ali samo zelim da ukazem ljudima da budu malo racionalniji ... a kada ovo kazem ja sa svojih 16god ... o cemu vise pricati ... samo malo razmisljajte sta vam treba i uzimajte za svoje potrebe sem ako vam se ne bacaju potrebe ...

prost primer... klinac iz kraja burzuj ... keva mu kupila komp eto tako ... dala za kuciste 3oo e da ne pricam o ostalom ... a isti taj klinac jedva zna da instal igru ... klinac ... 13-14 god ... trebalo bi bar osnovno da zna ... a da mu pomenete fps boze sacuvaj o cemu pricate ... ali zato njemu sve ide na najjace a ne zna ni da podesi te deltalje ... i cemu onda sve to ...

razmisaljajte samo malo! .... i srecno Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Au Fman pravi si filozof...  Smile Mada si generalno u pravu... Pogledajte recenzije za novije kartice i videcete da je nvidia dosta skuplja a  da se iste perfomanse mogu dobiti i sa jeftnijim karticama iz hd serije... Mada danas ime prodaje proizvod, tako da ... Ja lichno planiram da za koji  dan kupim sebi Radeon hd 4850... Ono shto hocu da kazhem jeste da ako je kartica iz nvidia familije ne mora da znachi da je savrshena i bolja od svih drugih kartica...
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
4850 kosta 130-150 evra. Parnjak 9600GT-a je 3870, a zasto preferiram nVidiju, pogledaj nekoliko mojih prethodnih postova u ovoj temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
da definitivno je nvidia iz tih razloga bolja ... mada realno ... pitanje ... ati v nvidia i amd v intel ... se nikada nece zavrsiti sem ako neka od kompanija ne propadne ... mada sto vise vreme prolazi ... ati je bolji i bolji ..a nvidia ... recimo ista ... stim sto naranvo novija tehnologija bolja karta ...brzi cip ... ali sve zavisi od kreatora igre ... mada nije sve u igranju ... i ne koriste svi kompove za igranje  Smile tu ati svakko dominira ... zar ne? ... a i evo upravo sam cuo ... novi nfs ... kreiran upravo ka ati-u ... i npr. 4850 zesce dere GT280 /... ko bi reko ... al eto kako prave igre za nvidia-u tako i za ati ...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Nisam raspravljao o filozofiji rivalstva jer je to bespredmetno. Govorio sam o konkretnim modelima i izneo svoje misljenje. Nisam pokusao bilo koga da ubedjujem u bilo sta. Ako mislis da je tvoja 3850 najbolja samo zato sto je tvoja, samo napred, ali ja ne moram da se slozim sa tobom i to ne zato sto trenuto koristim 9600GT vec zato sto je kroz moje ruke proslo na desetine grafickih kartica i imam malo siru perspektivu na problem. Toliko o tome, ja vise o ovoj gluposti necu raspravljati. BTW, mnogo vise igara je dizajnirano u skladu sa TWIMTBP-om.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Da potvrdjujem to na NFS Undercover ati 4850 daje vise frejma od nVidie GTX 280. Cak 3870 joj blizu bez anti alisinga i daje vise frejma od 9800GTX! A da neko uporedjuje 8600GT i ATI 3850 je smesno, 3850 bolja je i od 8800GTS a kamoli od 8600GT.  Procitao sam negde da trenutno kad se sve sabere u novijim igricama ATI se bolje pokazala od nvidie dok intel se bolje pokazao od amd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
harmon upravo sam u predhodnom postu napisao da svakok nije rasprava niti slicno i da nemam nista protiv tvog misljenja ...  i milion puta ponovio ... da se ne radi o tome da je moja ... ali upravo zato sto jeste "moja" i dug rad sa njom mogu da kazem iskustva ... a radio sam i sa 9600 ... i niko nije rekao da vecina nije sa twimtbp-om i ima ih bas dosta ... pa i crysis je ... ali to isto nije sprecilo ati da se odlicno pokaze ... kada sam zapoceo sve ovo ... nikako nisam ostporavao ni tebe ni 9600 niti isticao 3850 ... pa cak ni ati iako je svakako tako izgledalo ... sve vreme cilj mi je bio da ljudima dokazem da uzimaju ono sto im je potrebno a ne vise od toga ... vrh se ne moze dostici u it industriji sem ako nisi freek i milijarder ... zato ... ako ti ne treba vise od 8400GS zasto dati vise od 3oe ... ako planiras da das 70e za koje mozes uzeti 3850 zasto ne i zasto cekati da uzmes 9600 za koju znas da je bolja ali ti to ne mozes osetiti ... pa opet sa druge str... ako hoces 9600 zasto cekati da uzmes 4850 koja je isto bolja ... ali neams potreb za njom ... ovaj drugi primer sam napisao upravo da ne ispadne da hvalim ati ... ejr je tu nvidia u boljoj poziciji ... malo filozofije ... malo korisnog teksta ... malo testova .... i iz ovih 1oak postova ... covek ce sigurno uzeti najbolje ... a i neko drugi ko bude citao ... tako da u svakom slucaju po meni nije sve ovo bzvz ... i rasprava ... bar ja tako  gledam na ceo burek ... ovu temu ... i ostalo Wink

pozz ... i svaka cast za razmisljana i iskusktvo .. pa i ja kada sam sastavajlao ovaj komp prosle god u ovo vreme ti si mi pomogoao i svakok cenim misljenje ...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
dajte neku dobru konfiguraciju do 300-400 evra
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ne postoji dobra konfiguracija za te pare. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.