Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1419499 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 6120
@ BG_Highlander: Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol
Poruke 820
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC One X
Treba mi procjena za prodaju sledeceg kompa:

Asus PTGD1-LA
Intel P4 3.0GHz (Presscot jezgro ja mislim) (plocha i cpu su izwadjeni iz HP brand rachunara....)
1.25Gb DDR400 (2x512, 1x256)
WD 80Gb
Inno3D 7600GST
No name kucishte, sa ruchkom, + PSU 400W(isto no name)
Peoneer DVD-RW (Mislim da je 212D, ili 211D)
+LG DVD reader
+floopy disc  Smile
IP sačuvana
social share
BU!
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
@ BG_Highlander: Kao sto rekoh, ne vredi gledati fabricke podatke. Tek kad ih ukljucis i testiras mozes znati koji je bolji. Ali, samo po cinjenici da doticni BenQ nema DVI mogu reci da nema bolju sliku od T220 ili 2232BW (cak i onog sa shit panelom). U to sam siguran. Dosta ljudi ne obraca paznju na neke stvari kad je u pitanju kvalitet prikaza ili ih jednostavno ne interesuju. Ako si jedan od njih onda dizajn i zvucnici i treba da ti budu prioritet pri izboru. Sto se tice brzine odziva, trebao bi da znas da postoje dva merenja on/off i gray-to-gray. Senke i "duhovi" bili su zanemarljivi i na monitorima sa kasnjenjem od 8ms. Izmedju 2ms i 5ms prakticno razlike i ne postoje.
« Poslednja izmena: 12. Okt 2008, 23:30:26 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 208
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Da li se više isplati uzimati monitor od 22" i externu tv karticu, neku bolju (npr WinFast TV USB II ,oko 100e), ili CRT TV (klasika 54cm)?
Najbitniji mi je kvalitet slike, što je na strani TV-a pretpostavljam, ali ne bi baš i komp i TV u istoj sobi, ukoliko nije drastična razlika.
Pročitao sam da su se i ranije vodile slične polemike, ali sad su izašle malo ozbiljnije tv kartice, pa bih voleo savet jer nisam imao dodira sa njima.
Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC Touch Pro
pa ispltivije je uzeti crt tv jer je jeftiniji duplo od kombinacije 22" monitor i tv karta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson c903
Imam asus 19" VW193D-B. Kada igram igrice, na nekima vidim kao secenje slike(npr. doom3, quake4, prey i njima slicnim). Zasto? Nema kasnjenje i maglenje slike, samo se u paralelnim linijama izguzva i potom ispravi slika, tj. pojave kao nabori, uglavnom se da primetiti kada se skrece levo ili desno, slabije dok se ide pravo. Kao kada uradite sistem, i nemate jos driver za graficku a pomerate neki prozor(my  kompiuter). pozz
« Poslednja izmena: 13. Okt 2008, 01:56:18 od miki2102 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Prvo, kaze se kompjuter, ne kompiuter. Drugo, navedi ostatak konfiguracije. Trece, pogresio si temu.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 4
@ljooba ja bih svakako pre 22" + tv karticu ... inace i ja imam tu kombinaciju Smiley ... isto iz razloga sobe ... a i realno mngo je bolja slika na LCD 22" nego crt tv... jedina mana prve kombinacije jeste skoro duplo vec cena .... crt mozes naci i za 15.000 a i jeftinije ... a samo za monitor ti treba barem 2ooe ... 250e ako ces bolje .... dobra tv karta ... 50-70e ... sve ukupno 300e ... 24000...

jedini problem koji ja imam sa "tv-om" jeste to .. ali nznm da li je tako kod svih ili kod mene ... do tv karte ... posto nasa televizija valjda pusta 1280x1024 signal ili manje nisam siguran ...  slika mi je "odsecena" znaci vidis sve sto i na obicnom tv-u ... ali smanjeno ... znaci sa leve i desne str imam po crnu crtu .. i normalnu sliku u sredini ... mozda je i zbog toga slika malo lepsa nego na obicnom tv-u ... i to ja nemam neku dobru kartu .... tako da verujem da bi sa jacom kartom bilo odlicno ...
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 208
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Cena jeste duplo veća, ali monitor i tv karticu bi uzimo preko računa firme (znači odbija se pdv i još neki porezi na kraju godine), tako da mi cena dođe na isto, a i lakše je psihički kad ne daješ keš  Smile , pa sam se i odlučio onda za neku skuplju karticu.
Jedinu nedoumicu imam baš oko kvaliteta slike, tj koliko su te skuplje kartice napredovale...
Za ovu WinFast TV USB II sam pročitao samo dobre komentare,+ externa je  pa je nezavisna od računara, zato mi uliva poverenje.
Al ipak bi bilo dobro čuti nešto od nakoga ko je poseduje...
Za ove tvoje crne linije sa strane jedino mi pada na pamet proporcija, da li je 16:9 ili 4:3, jel si se igrao malo sa tim...a možda je u pitanju i rezolucija kao što kažeš.
U svakom slučaju hvala!

« Poslednja izmena: 13. Okt 2008, 10:39:36 od ljooba »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 4
ne nisu to neke crne strafte koje smetaju ... nego jednostavno prazan prostor koji slika ne zauzima ... da namesteno je 16:9 ... i odlicno radi ... nista nije razvuceno ... kazem ti ja sam prezadovoljan ...a kazem ti ... i sa ovom mojom kartom (neka gigabyte oko 2oe valjda  Smile ) ... slika cinimi se da je bolja nego na tv-u ... inace ... sto se tice zvuka takodje ... zvuk kasni ... jako malo u odnosu na obican tv ... ali je zato mnogo bolji .... eto jos jedne prednosti
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.