Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1419535 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.50
E pa moram da kontriram...
Sta ti znaci "prosecan" ?
Ima paletu boja daleko bolju od vecine, prosecan odziv ( a opet prosao sve  testove), standardnu garanciju (3 god), veliki panel (22) , zvucnike, odnos strana 16:9 ( pravi HD format) sto je retkost, najsitnije "zrnce" ( pixel)  koji je trenutno u upotrebi i samim tim i jaku rezoluciju. U radnji, skoro svi ostali monitori su naspram njega delovali kao mrlja na zidu. BEnq se istakao zivom i kristalno jasnom slikom

Naravno da postoje i  citavih 20%  Smile bolji PANELI  a skupljih od 200 % navise.
Za cenu od 140 e je best buy ( a tvrdim i do 250e).

Osimim njega u izbor je usao i Samsung T200 ali ga je Benq pobedio pravim formatom i rezolucijom.
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
kao sto rekoh, najbitnije je da si ti zadovoljan Wink a testove i uporedne prikaze neki drugi put na nekom drugom mesto Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.50
Najbolji test je kada sam pogledas o cemu se radi.
A moje zadovoljstvo i jeste jedna od preporuka jer ga licno i koristim Wink
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 4
do 25o e ... ako pobedi 2232bw koji od skoro imam pa mogu da pricam i iz veceg iskustva ... a ne samo testova i par puta vidjen ... nema sanse ... od t220 da ne spominjem i on je blizu ... a boga mi ima jos modela ... izgleda dobro ... a sto ne napisa koliko su te "prosecne" ili "odlicne" performanse ... cifre? ... uglavnom ... zvucnici ... po meni najgluplja stvar sem za neke manje potrebe ... kancelarije eventualno ... i manje monitore ... cilj da se ustedi prostor ... pa mali monitor ... spakovani zvucnici ... ko ima mesta za 22" ima i za zvucnike /// sto se tice izgleda to je subjektivno ... meni se npr. ne svidja ... sto je sivo crn ... i sto ima onaj dole deo izbacen ... sve u svemu do 15oe sigurno best buy ... ali za vise ne bih pricao tek  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ljudi, o ukusima ne treba raspravljati. Nekome se svidja, a nekome ne. Cifre su jos nebitnije, da se tako izrazim. Dok ga ne stavis na sto i ukljucis u neku savremeniju graficku, ne mozes oceniti kakav je.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 4
da ... slazem se ... a i pametno receno za graficku Smiley ... mora to lepo da bude da bi teralo 22 kako valja Smile ne moze svaka ...
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
pozdrav strucnjacima.zna li neko zasto  kingston 1GB na 533mh ddr2 kosta isto kao kingston 4GB(2x2GB) na 667mh ddr2...  duplo skuplji od kingstona 1 GB na 900mh ddr2 hiper x.... a vrlo malo jeftiniji od kingstona 1GB 1333mh ddr3? ne kontam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Verovatno se radi o nekom zaostatku na lageru. Nabavili su ga po visokim cenama i nisu uspeli da ga prodaju pa sada drze cenu koja im se isplati bez obzira na sve.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.50
Harmon ti je odgovorio u potpunosti.
Ilustracije radi, ja sam pre manje od godinu uzeo canon fotoaparat za 240e a njegov stariji brat sa slabijim perfomansama je kostao 50 e vise. Razlog je bas to sto ti rece Harmon. Kupili su stari po visoj ceni a u medjuvremenu fabrika iz promotivnih razloga izbacuje novi i bolji po nizoj ceni.
Obozavam takve situacije  kad se tamane giganti industrije. Jer, sta ne valja za njih dobro je za nas potrosace. Tako uvek dobijes bolju stvar za manje para. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.50
do 25o e ... ako pobedi 2232bw koji od skoro imam pa mogu da pricam i iz veceg iskustva ... a ne samo testova i par puta vidjen ... nema sanse ... od t220 da ne spominjem i on je blizu ... a boga mi ima jos modela ... izgleda dobro ... a sto ne napisa koliko su te "prosecne" ili "odlicne" performanse ... cifre? ... uglavnom ... zvucnici ... po meni najgluplja stvar sem za neke manje potrebe ... kancelarije eventualno ... i manje monitore ... cilj da se ustedi prostor ... pa mali monitor ... spakovani zvucnici ... ko ima mesta za 22" ima i za zvucnike /// sto se tice izgleda to je subjektivno ... meni se npr. ne svidja ... sto je sivo crn ... i sto ima onaj dole deo izbacen ... sve u svemu do 15oe sigurno best buy ... ali za vise ne bih pricao tek  Smile Smile

Meni je dizajn jako bitan pogotovo jer razlike u kvalitetu medju proizvodjacima vise nisu velike. Priblizno su ujednaceni pa cena i dizajn igraju presudnu ulogu u  nekim izborima

Benq e 2200                                samsung 2232bw

rezolucija:           1920x1080                                   1680x1050
odnos strana:      16 x 9  (full hd format)                   16x10
odziv:                 5ms                                             2ms
zvucnici:               ima                                            nema
ulaz:                    analogni                                      analogni, dvi
kotrast:               10 000:1 (DC)                              3000:1 (DC)
utisak kvare:         nedostatak dvi ulaza                     klimavo postolje ( po izjavi korisnika - IT svet), vise
                                                                  vrsta  panela pod istom oznakom modela (paziti na podvale),

prednosti:            cena,kolorit, rezolucija,                 mala potrosnja, DVI, brzina
                          mala potrosnja                 

Eh sad..Smiley
Svako svoga konja hvali ali tu su cifre i fabricki  podaci ( ko se njih pridrzava) . Ja nisam pristalica  uporedjivanja teh. podataka po kolonama  i donosenja odluke samo na osnovu njiih, jer  ume da zavede. Najbolje je uci u dobro snabdevenu radnju i uporediti listu od recimo 5 modela koji su u uzem izboru. A pre svega, dobro razmisliti za sta vam masina treba i imati u vidu da sve zastareva jako brzo.

Recimo brzina odziva? Benq e 2200  u toj kategoriji ne spada u vrhunske "atlete". Ima prosecnu brzinu (5ms) ali i muceci ga najzahtevnijim kadrovima filmova i igrica  nisam  uspeo da primetim nikakvo  kasnjenje slike.
S druge strane Benq ima impresivno bolju rezoluciju i kontrast ( u fabrickim podacima) od Samsunga , ali uporedjujuci u radnji Samsung T200  i Benq e 2200  nisam primetio niti jedan nov detalj na nominalno jacem panelu.

Odluka je na kraju pala zbog meni nesto prijatnijih boja i dosta prijatnijoj ceni na Benq proizvodu.

« Poslednja izmena: 12. Okt 2008, 20:26:49 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.