Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1415669 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
pojavljuju mi se horizontalne linije na monitoru,vise kao sjene,nego linije,mijenjao sam komp.  ali ista stvar na monitoru,sta je u pitanju,da li neko zna?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
@Sholex:
Citat

Konkretno, razlike u korist skupljeg modela su: Duplo vise RAM-a koji radi na 800MHz za razliku od modela s koji radi na 667MHz, Lightscribe DVD rezac, gigabitni LAN, citac otisaka prstiju, 8-1 card reader za razliku od 5-1 readera koji je ugradjen u model s, konekcija za docking station, firewire. Meni ovo vredi dodatnih sto evra. Ako ti nije potrebna ova konfiguracija pazari jeftiniji, ako ti je potrebna uzmi skuplji. Vrede i jedan a narocito drugi. Sto se kvaliteta izrade tice i ugradjenog monitora, razlike prakticno i da nema.

@M-Soul:
Citat
Poz.Zanima me koja konfiguracija PC-a je dovoljna da se pokrenu skoro sve novije igrice(mislim na call of duty,bioshock,Grid,rainbow six vegas 2 itd)  a da se igra sa min detalja i na 800x600 rezoluciji,i interesuje me i cena tog PC i naravno lista komponenata
Nadam se da ce mi neko pomoci!!!!!

Zanimljivo pitanje. Mislim da je najbolje da kazes koliko novca imas jer ces tako dobiti najsveobuhvatniji odgovor. Ako hoces ovako, onda su komponente slicne sledecim. Procesor, najslabiji dual core, sto ne znaci i da je najisplativiji. RAM, 1GB ali ipak zbog cene 2GB je najisplativija opcija. Graficka, sa tim podesavanjima i integrisani 3200 je dovoljan. Ostalo je nebitno za igranje.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC Touch Pro
da li ima neko ko je kupio novi laptop acer aspire 5530 i kakvi su utisci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Sensation
@M-Soul:
Citat
Poz.Zanima me koja konfiguracija PC-a je dovoljna da se pokrenu skoro sve novije igrice(mislim na call of duty,bioshock,Grid,rainbow six vegas 2 itd)  a da se igra sa min detalja i na 800x600 rezoluciji,i interesuje me i cena tog PC i naravno lista komponenata
Nadam se da ce mi neko pomoci!!!!!

Zanimljivo pitanje. Mislim da je najbolje da kazes koliko novca imas jer ces tako dobiti najsveobuhvatniji odgovor. Ako hoces ovako, onda su komponente slicne sledecim. Procesor, najslabiji dual core, sto ne znaci i da je najisplativiji. RAM, 1GB ali ipak zbog cene 2GB je najisplativija opcija. Graficka, sa tim podesavanjima i integrisani 3200 je dovoljan. Ostalo je nebitno za igranje.
Citat

Sad za graficku te nisam razumeo,ati radeon 3200 ili nisam ti ja abs upucen u to jbg,i koju plocu da uzmem?
Btw nisu bitne pare samo da uzmem komp koji sam opicao da moze,jer mi nije toliko vazna preterana grafika zato.

Mislim sad imam Radeon 9200SE , AMD Athlon(TM) XP 2000+ , Asus A7V8X-X do jaja Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 10:22:05 od M-Soul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 452
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Trenutno imam "Genius" tastaturu+mis (bezicni) sobzirom da je mis poceo da zeza hteo bih da promenim.
E sad sta preporucujute? cena do nekih 3000din. marka nebitna samo da je bezicno i da ide mis+tastatura.

hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
da li neko zna gde se u Beogradu moze kupiti Crossfire kabl za Ati graficku kartu? Dobio sam kartice i plocu ali kabl nije isao u pakovanju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 4
kabl  Smile treba ti cf most .... to ti je ona mala plocica koju si  dobio uz svaku kartu pojedninacno po 1 ... i cini mi se da na njoj pise ati ... ili crossfire ili nesto slicno sto ima veze sa tim ... neke braon boje od prilike :S

a za radnje ... najbolje uzmi oglase ... zute str ili slicno ... okreni par brojeva i naci ces ... ovde je zabranjena reklama  Smile  Smile

______________________________ ______________________________ ______________________________ ______________________________ _________________

preporuke za lap top ... do 1000e ... za sta ce sluziti ... nznm .. ni je za mene ...to i ja prvo hocu da vidim ... cemu toliko para ako nema potrebe Smile ali dajte predloge ... MSI, Lenovo, HP ?  Smile Puma v Centrino2 ? ...
« Poslednja izmena: 23. Sep 2008, 00:09:07 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
@M-Soul:
Citat
Sad za graficku te nisam razumeo,ati radeon 3200 ili nisam ti ja abs upucen u to jbg,i koju plocu da uzmem?
Btw nisu bitne pare samo da uzmem komp koji sam opicao da moze,jer mi nije toliko vazna preterana grafika zato.

Mislim sad imam Radeon 9200SE , AMD Athlon(TM) XP 2000+ , Asus A7V8X-X do jaja Smile

ATI Radeon 3200 je grafika koja je integrisana na maticnu plocu sa AMD780G chipsetom, na primer Asus M3A-H/HDMI. Cena je oko 65 evra. Procesor koji bi ti uz to preporucio je AMD Athlon 64 X2 5200+ Box 2.7GHz, Brisbane koji kosta oko 4500 dinara. Sto se RAM-a tice najbolja opcija ti je 2x1GB DDR2/800MHz Kingston ValueRAM po ceni od 2300 dinara za oba modula. Ako se slucajno ispostavi da je grafika nedovoljna, a po tvojim specifikacijama nece, onda uvek mozes da dokupis jednu graficku kartu i utaknes je u slobodan slot.

BTW, 9200SE (Shit Edition Smile) ne moze da pokrene nista sto se moze smatrati novim jer pored toga sto ima 64-bitnu memorijsku magistralu i nejak procesor, ona hardverski podrzava samo  DirectX 8.1. Imao sam dosta, ili bolje reci i previse, susreta sa A7V8X-X maticnom plocom i tesko se moze reci da je do jaja. Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2008, 00:13:32 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung GS3
Pozdrav  Smile

Da li vrede ove dve kartice i koja je bolja?
- XFX GeForce 8800GT XXX Edition 1GB DDR3 TV-Out
- XFX GeForce 8800GT 512MB DDR3 TV-Out
Cena je oko 120 - 130 eura
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 6120
Prva Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.