Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 886 887 889 890 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1403557 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Iskustva sa samsung lapovima odlicna, dva drugara poseduju r720 cini mi se, sljakaju za sad lepo.
Da ne pricam o kvalitetu ekrana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
LG Nexus 4
@kuravdiak imas neki popust u winu ili? Dobar je, ali je A6 bolji.

@maxsex to niko ne radi, cak i da radi ta kartica ga ne bi zanimala, tako da ne racunaj na to. Sta da uzmes, 6670. 6770 je jaca, ali mislim oko 100e pa proveri, iznad toga je 6850, ali je ona oko 115e. Govorim cisto okvirno, pa pogledaj gde sta ima, nemam mogucnosti sada, pa nadji sta ti odgovara cenonvno od tih modela.

@tranda za 100e tablet? to mora da je neka sprdnja, posto ni ovi od 200e nisu bog zna sta, sem ovaj google nexus koji je sada izasao, ali to je posebna prica. Ovo sto ovde vidim, nikad nisam cuo u zivotu. Prvo velicina od 8" je potpuno ne standardna, procesor od 2ghz nema jos ni neki od boljih modela koji idu i po 700e, a sa druge samo 512 rama, ko koga zajebava tu Smiley zatim dosta star android. Ja ovo sigurno ne bih uzeo, tako da pogledaj jos malo Smiley
Sta planira sa njim?

@tagu u poslednje vreme izbacuju neverovatno dobre modele, ne znam sta te konkretno zanima, nemam direktnog iskustva, ali za naredni bih dobro pogledao njihovu ponudu. Npr. serija 5 i 9 koji su sada izasli su toliko nahvaljeni da nije realno, a serija 9 je i nesto jedinstveno na trzistu, sto opet pokazuje njihovu ozbiljnost.
Takodje sam na dosta mesta cuo da su dosta jaki, ali ih kod nas na trzistu nije bilo, pa zato ljudi ne obracaju toliko paznju sada kada ih ima.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Ne mozes za ove pare bolju masinu da uzmes Veljo ...msm ovo je bilo pre 3-4 meseca,jeste da cene se nisu drasticno promenile ...al znaj da ne mozes bolju masinu. Ti je sastavi pa cu ti reci da nije bolja !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Realno za te pare (90k) trebalo bi da bude bolji hard disk i ssd za sistem,+ bolja kombinacija procesor - grafika, intel - nvidia umesto intel - radeon.Ja bi pre uzeo losije kuciste a bolje komponente nego obrnuto.Realno komp je sjajan ali za te pare je po meni bolje sastaviti konfu nego uzeti gotovu.U to sam se licno uverio jer sam pre mesec dana uzeo novi komp za 30000 koji bi me vec sastavljen kostao oko 37k.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
BlackBerry 
Realno za te pare (90k) trebalo bi da bude bolji hard disk i ssd za sistem,+ bolja kombinacija procesor - grafika, intel - nvidia umesto intel - radeon.Ja bi pre uzeo losije kuciste a bolje komponente nego obrnuto.Realno komp je sjajan ali za te pare je po meni bolje sastaviti konfu nego uzeti gotovu.U to sam se licno uverio jer sam pre mesec dana uzeo novi komp za 30000 koji bi me vec sastavljen kostao oko 37k.

majstore, meni je takodje potrebna konfiguracija za oko 30000-35000, pa ako nije tajna sta si uspeo da sklopis za 30000?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung Galaxy S3
Ne mozes za ove pare bolju masinu da uzmes Veljo ...msm ovo je bilo pre 3-4 meseca,jeste da cene se nisu drasticno promenile ...al znaj da ne mozes bolju masinu. Ti je sastavi pa cu ti reci da nije bolja !

Zemljače, nemoj pričati nešto što ne znaš.
Mrzi me da ti sad sastasvljam mašinu,ali znam napamet šta bi ti stavio...npr, i5 procesor sa tim hard diskom u kombinaciji je bacanje para, klasično...bolje bi ti bilo da si uzeo slabiji proc a brži hard....ovako, mašine koje su dosta jeftinije od tvoje rade slično ako ne i isto  Smile

@kuravdika

Nema teoretske šanse da nešto što je recimo winwin sklopio bude jeftinije od kompa koji sam sklapaš, naravno od istih komponenti.
Kupovinom već sklopljenog kompa izbegvaš jebadu sa kompatabilnošću komponenti (verovali ili ne i dalje se dešavaju takvi slučajevi), kao i podršku servisa (za winwinov u čačku znam da radi profi, jer sarađujemo)
Sklopljene računare rešavaju odmah, dok komponente šalju uvoznicima na testiranje, što zna i da potraje...

ja bih dodao još malo para i uzeo nešto poput ovoga :

http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/desktop-racunari/racunar-altos-gamer-x4-msi-870-x4-960t-8gb-1tb-6790-1gb-ddr5-dvdrw-550w.html
« Poslednja izmena: 30. Jul 2012, 10:07:40 od Velja_Slash »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung Wave II
@Fman

Ма ово је као нека копија еПад-а колико сам разумео, гледао сам неке клипове по нету о овом уређају, не делује толико лоше... А што се тиче намене, ма дечија посла, нека игрица, интернет, евентуално неки филм и то је то... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
LG Nexus 4
ne znam ja se ne bih zezao sa necim cega nema na trzistu, jos od ne poznate firme. To ti je kao d uzimas one replike sa kosova, iphone, a unutra 2 kartice, tv i kojekakve gluposti. To jednostano ne valja, a da valja kostalo bi Smiley

kazem ti, skoro nisam video nesto da mi sumnjivije izgleda, a ti odluci. Ja bih pre dodao jos nesto para, pa da radi ili video nesto drugo ili ne znam, bojim se da ne kupis i da se vec brzo pokajes, pa da ispadne da si bacio 100e, ne daj boze da nesto crkne.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung Wave II
Па шта ти предлажеш онда? Који производ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Tranda naleteh na ovaj:

http://www.itsvet.com/proizvod/creative-ziio-7%27%27-8gb-zms-08/comp_comp_pda/39/355

U comtrade-u je 125 eura. Mislim da ti je to pametnija investicija...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 886 887 889 890 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.