Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 874 875 877 878 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1412681 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung 
Hey, hey, moze li neko da mi preporuci neki solidan netbook do 300 eura ( ako tako nesto uopste postoji) za neke osnovne potrebe?

za 300 evra majstore već možeš da kupiš laptop, ali pretpostavljam da ti je potreban zbog lakšeg nošenja Wink

recimo da je ovo bolje od asusa i acera :

http://www.winwin.rs/laptop-i-tablet/netbook/netbook-msi-u270-wind-11-6-amd-dc-e300-2gb-320gb-amd-hd6310-glan-hdmi.html

mada je i ovo daleko od lošeg :

http://itsvet.com/proizvod/lenovo-ideapad-s205-59316554-amd-fusion-e-300-1.3ghz-2048mb-320gb-11.6''-led-wxga-freedos/comp_comp_laptop/194/8314

E, pa V, hvala ti puno! Kao i svima ostalima koji su se ukljucili! Da, treba mi netbook zbog lakseg nosenja, samo sto nisam majstor neg, female Smile. Elem, definitivno ne bih uzimala one od 10 inca, pa je 11, 6 podnosljivija varijanta. E, sad, jedino sto me jos interesuje je zasto je Acer los toliko. Naisla sam na neki koji ima prilicno dobre karakteristike i 2gb rama i 500gb memorije:
http://www.itsvet.com/proizvod/acer-aspire-one-ao722-c68kk-amd-dual-core-c-60-1.0ghz-2048mb-500gb-11.6-led-wxga-win7s/comp_comp_laptop/3/7171, plus neki poznanici iz veleprodaje mogu da ga nabave jeftinije. Da li bih puno pogresila ako mu dam prednost u odnosu na onaj Lenovo i MSI?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung Galaxy S3
Prevideo sam da si žensko, pošto se ovde to jako retko dešava Smile izvini...

Solidan je acer, ALI ima legalan windows na kom ne možeš da promeniš pozadinu, što jako iritira, barem mene
Sve ostalo je super, osim recimo procesora koji ima malo slabiji takt od intelovog atoma, ali ne verujem da ćeš ti uopšte primetiti u realnom radu.
Jedini problem jeste što tog netbooka nema na stanju u winwinu  Smile

edit : tek sad sam snimio da si mi postavila pitanje....Pazi, acer kao marka je ubedljivo najjeftinija, tj, za najmanje para dobijaš najviše performansi...malo škripi i kvrcka, a sve ostalo je ok...po meni, sam utisak rada na njemu nije uživanje kao na recimo aluminijumskiom hp-u....možda malo i preterujem, ali sam baš odbojan na acera  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2012, 08:43:47 od Velja_Slash »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung 
Jao, i ja sam konformista i primecujem sve te sitnice prilikom rada na compu, i zna to da iritira, ali nisam u takvoj finasijskoj situaciji da mogu sebi da ispunjavam sve zelje, bitno mi je samo da ne kupim neku krshinu sa kojom cu kasnije imati problema. I jeste da mi se vise svidjaju i onaj Lenovo i MSI koje si mi preporucio, ali njih nema u toj veleprodaji, a skoro 50 eura je razlika u odnosu Acer-a, sto uopste nije zanemarljivo. Taman za te pare da probam da popravim stari laptop...Smile
Jos jednom veliko hvala za sve savete! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung Galaxy S3
Jao, i ja sam konformista i primecujem sve te sitnice prilikom rada na compu, i zna to da iritira, ali nisam u takvoj finasijskoj situaciji da mogu sebi da ispunjavam sve zelje, bitno mi je samo da ne kupim neku krshinu sa kojom cu kasnije imati problema. I jeste da mi se vise svidjaju i onaj Lenovo i MSI koje si mi preporucio, ali njih nema u toj veleprodaji, a skoro 50 eura je razlika u odnosu Acer-a, sto uopste nije zanemarljivo. Taman za te pare da probam da popravim stari laptop...Smile
Jos jednom veliko hvala za sve savete! Smile Smile

A šta ti je sa starim laptopom?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung 
Smiley Hvala na pitanju! E, pa, ubila sam ga...  Smile Detalje moram na PM... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia C2-01
Sta da uzmem od ova dva lap topa pre svega me zanima koji moze bolje igrice da pogura i koji je bolji?

1).Fujitsu Lifebook AH531
Intel Core i3-2350M 2.3GHz 3MB,
4 GB DDR3 1333 MHz(2x2GB),
DVD Super multi,
HDD SATA 500 GB,
Bluetooth, WiFi, LAN 10/100/1000,
15.6-inch TFT (HD) LED backlight 1366 x 768 pixel,
webcam 1.3 megapixel, Intel HD Graphics, Card Reader, 3 x USB 2.0, HDMI,
Spill-resistant keyboard with number block, Li-Ion battery 6-cell,
378 x 252 x 36.5 mm, 2.5 kg

2).Asus X54C-SX088 15.6" LED,Intel Core i3-2330M,2GB DDR3,500GB,Intel HD3000,Bluetooth,HDMI,Camera,Black X54C-SX088
IP sačuvana
social share

Only the best !                                      WINDOWS

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
Fujitsu je bolji jer ima više ram memorije, ali se sa tom integrisanom grafikom se nećeš naigrati ni pasijansa !
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia C2-01
Fujitsu je bolji jer ima više ram memorije, ali se sa tom integrisanom grafikom se nećeš naigrati ni pasijansa !

A Bogami to sam i znao nego eto da pitam nego mi reci ovako koji je kvalitetniji
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3

A Bogami to sam i znao nego eto da pitam nego mi reci ovako koji je kvalitetniji

Pa pitao si u prvom postu pa sam ti shodno tome i odgovorio. Fujitsu mi se lično ne sviđa, ali mislim da je kvalitetniji od asusa, iako je asus lepši.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia C2-01
Pa pitao si u prvom postu pa sam ti shodno tome i odgovorio. Fujitsu mi se lično ne sviđa, ali mislim da je kvalitetniji od asusa, iako je asus lepši.

Znam hvala na odgovoru nego onda eto ako bi mi jos mogao predloziti sta da uzmem tu slicne konfiguracije a da je izdrzljivo i sta ti preporucujes hvala jos jednom  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2012, 01:39:11 od Mr:Cool »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 874 875 877 878 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.